Sunday, June 1, 2008

At last it's finally over

Eiliseen kirjoittamattomuuteen on tällä kertaa pätevä syy. Eikä niitä ole vain yhtä kappaletta. :D Eilen se nimittäin tapahtui, nimittäin yhdeksän vuoden odotuksen jälkeen sain peruskoulun päättötodistuksen. Suvivirren aikana oli kyllä aika haikeaa, mutta itkenyt en kertaakaan. :--DD Keskiarvoni oli peruskouluajaltani paras, koska se taitaa olla 8,8. :))

Minä ja kaverini Allu todistusten jaon jälkeen. :D
Tuon samaisen kaverin luo lähdin tuolta suoraan juhlistamaan koulun loppua, ja siellä olin vähän aikaa. Tässä vähän kuvamateriaalia:
Tämän laadusta voitte syyttää itselaukaisinta.. :D Allulta sain muuten maailman ihanimman lahjakorin lahjaksi, kiitos siitä hirmuisesti. ♥Tässä näkyy nyt sitten tämä minun asuni, mekkoahan minulla ei ollut, kuten aiemmin siitä jo valitin. Niimpä sitten laitoin tuon pari vuotta sitten H&M:ltä ostani pilkullisen topin (?), vaaleanpunaisen Lindexin minarin, DinSkon kulta/pronssi tolppakorkkikset ja Allulta lainaamani vaaleanpunaisen topin. Hiuksissa lisänä toimi nuo Kampin Accesorizesta ostetut kukkapinnit. Ja laukkuna ehkä maailman söpöin (ja pienin) Seppälän tekonahkalaukku.Kaverini juhlissa vähän aikaa oltuani minut haettiin kotiin ja lähdimme kesämökillemme, ja mukana olivat mm. serkkutyttöni. :)) Mökille oli tosi kivaa mennä pitkästä aikaa, kun viimeksi siellä olin varmaan heinäkuussa! Ja heitinpä talviturkkinikin toukokuun puolella. ;D Oli kyllä vesi vielä tosi kylmää. Ilta menikin sitten mukavasti uidessa ja saunoessa, mutta sitä ennen vain makoilimme laiturilla lukien lehtiä mursuten. :D Tuli minun myös syötyä yksi Amppari jätski. :P (mökkivaatevaroitus!)
Ei, emme yrittäneet leikkiä truu-hevareita, vaan joku sai älynväläyksen ruveta hyppimään patjalla... 8''--DDSaivat serkut kyllä laulamistanikin kestää, kun iPodini älysin hakea, joten luvassa oli MCR:n biisien raiskaamista. Taisivat muutaman kappaleen taltioida kamerallekin. :''DAurinko paistoi kyllä tosi mukavasti, mutta vähemmän olisi kyllä voinut tuulla. Aurinkoa en siis ottanut kun oli vähän vilpoista.Näkymä vastarannalle. Isäni moottoriveneilemässä.
Serkkuhyökkäys!

Remukin uskaltautui järveen.Eilinen oli kyllä mahtava, ja mökillä tulen osan kesästäni viettämään. Mökkeilyä ja uimista siis luvassa! Mitäs sinun kesäsuunnitelmiin kuluu? Oisko minulle mitään tekemisehotuksia? =P

Kesäterveisin: MaraZü

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11