Monday, June 2, 2008

Ensimmäinen virallinen lomapäivä 8))

Tänään meni tosi myöhälle tämä postaus, kun aamupäivästä valmistauduin kaupungille, ja siellä olin vanhempieni kanssa pari tuntia. Serkulle sain onneksi rippilahjan, ja olisimme muuten tänään ostaneet minulle uuden kännykän, nimittäin Nokia 5300 XpressMusicin. :)) Olen tuolla vanhalla kännykällä joutunut kärsimään jo niin kauan, kun viime kesänä menin ja tiputin ihanuus kännyni järveen. :''C Mun tuuria... Mutta tietenkään DNA:ssa ei ollut noita kännyköitä pinkki-valkoisina, vaikka lehdessä niin luki, joten nyt pitää vain toivoa että niitä tulee sinne viimeistään ensiviikolla. :)) Kaverillani on tuo samainen kännykkä mutta valko-punaisena, ja mielestäni siinä ei ole muita huonoja puolia kuin se, että siinä ei ole ainakaan kaverini mukaan paikkaa kännykkäkoruille. 8(( Minä kun niitä niin rakastan, ja tämän hetkisessä kännyssä ei ole oikeastaan muita hyviä puolia kuin siihen laittamani lukuisat kännykorut. :''D Innostuin ehkä vähän liikaa... Mutta tarvitsisin tuota uutta kännykkää kyllä kovasti, koska tämän hetkisen ostin kutosluokalla (!!), ja iPodissanikin on jo se vika ettei vasemmasta kuulokkeesta kuulu melkein mitään, joten ihan vain musankin takia se olisi hyvä juttu. Ostaisin siihen myös 2 gigan muistikortin, että sitten sitä musaakin mahtuisi tarpeeksi. :))

Kaupungille halusin pukeutua kesäisesti sateesta huolimatta, joten asuni näytti tältä, paitsi että kengät vaihtuivat sateen takia viime tipassa pinkkeihin ballerinoihin, ja t-paidan päälle tuli H&M:n musta-pinkki-raidallinen vetskarihuppari.Hello Kitty t-paita ja pallo-korvikset H&M, hame äitini vanha, legginsit Ellos, laukku UFF, korkkarit Anttila, vyönä ompelukaupan satiininauhaa, kuten myös hiuksissa rusetteina.Olen huomannut, että suunnittelen melkein kaikkia asioita ihan liikaa, enkä koskaan osaa toimia randomisti, ja tässä mm. yksi esimerkki huonoista tavoistani, eli kirjoitan aina ostoslistaa. Eihän siinä sinäänsä mitään, mutta kun en koskaan löydä mitään jos olen kirjoittanut sen ostoslistalle. Kynänä toimi muuten kaverini antamasta lahjakorista löytynyt kauan etsimäni pinkki tupsu-kynä, ja siinä oli kaiken lisäksi ihana kruunu! Aww! Ostokset kirjoitin myös samaisesti lahjakorista saatuun Disney-prinsessa vihkoseen. Allu tietää mistä tykkään. ♥ Takana näkyy muuten pieni osa pinkkiä huonettani. 8))

Kaupungilta tulon jälkeen valmistin sudennälässä tummaa riisiä ja jotain Wokkia jota en ole ennen maistanut, oli kyllä niin hyvää! Nam! Lakto-ovovegetaristina lempiruokani on juuri riisi ja wokki. :)) Juuri kun olin saanut syötyä, kaksi serkkuani ja heidän äitinsä tulivat käymään meillä pitkästä aikaa, ja alkaa näyttämään siltä, että he ehkä saattaisivat ostaa meiltä toisen noista Pimun pennuista, eli Myyn, koska isäni haluaa että meille jää Pöpö. Minulle se on oikeastaan ihan sama, yhtä ihania kun ovat. ♥ No mutta ainakin tietäisin, että Myy saisi hyvän kodin, ja näkisin sitä myös silloin tällöin. =) Siinä mielessä se olisi tosi hyvä jos joku tuttu ostaisi Myyn. ^__^

Tänään ei paljoa muuta sitten tapahtunut, ja muuten oli mukava päivä paitsi että tuo samperin sade saisi mennä sinne mistä tulikin ja sen tilalle voisi tulla helteet, thanks and good night.

♥:llä Pink Chihu aka MaraZü

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11