Tuesday, June 10, 2008

Nokialla jatketaan

Aikamoinen kesä täällä, tosiaankin. Eilen jotain neljä astetta lämmintä, ja tänäänkin sitten satanu koko päivän. Ei hirveen kesäfiilis nyt oo ollu, mutta eillen kyllä fiilistä paransi huomattavasti se, että sain vihdoin sen uuden kännykän! Nimittäin Nokia 5300 XpessMusicin, ja pinkki-valkosena tietty. :DD Hello my love. ♥Nyt ei enää tarvii kuunnella musaa iPodilla, jonka vasemmasta kuulokkeesta ei kuulunu oikeestaan mitään, ja koska ostettiin tohon myös 2 gigan muistikortti, niin musaa ja kuviakin pitäis mahtua ihan kivasti. :)) Kunhan tällä kertaa en tiputtais tuota järveen niin ois aika hyvä juttu... Sain siihen jo eilen illalla laitettua jotain 200 kappaletta ja kuvia varsinkin My Chemistä, joten hyvältä alkaa näyttämään. =) Tässä muutama tarkentava kuva, joiden laatu kyllä on mitä on...Tällä hetkellä en osaa sanoa tästä muuta pahaa sanottavaa kuin sen, ettei tuohon saa kännykkäkoruja laitettua. :( Sen kyllä tiesin jo ennestään koska kaverini minulle niin kertoi, ja eilen sen sitten itse myöskin totesin puolen tunnin kännykkäkorunarun survomisen jälkeen. Ohjeissa taas sanottiin että siihen saisi sellaisen laitettua, mutta kertokaa mullekin että miten?! No mutta onneksi tuo on muutenkin niin namun näköinen, ettei se kaipaa sellaista isoa tilpehöörikasaa mikä ex-kännyssäni oli... :D Tarratkin vielä paikoillaan, ehkä pidän niitä vielä muutaman päivän suojana. 8))Tässä vielä "exäni", ja tuossa ei ole edes kaikki tilpehöörit mitä siinä loppuajasta oli. =D Tuon kännykän ostin jo kutosluokan syksyllä, ja se oli minulla viime kesään asti, kunnes sain uuden simpukkakännykän, Nokia 6131:n (pinkki sekin), mutta minun tuurilla se putosi järveen parin kuukauden käytön jälkeen, eikä sitä sitten enää kuntoon saatu. 8(( Olin surun murtama, ja otin sitten tuon vanhan taas käyttööni, uutta kun en raaskinut ostaa. Nyt sitten melkein vuoden kärsittyäni ostimme tuon namun. :3 Tämä on siis neljäs kännykkäni, ensimmäisen kun sain kolmosella ollessani, se oli myöskin Nokia, ja mahtava vaaleansininen 3310. :'DD Rakkaudella muistellen... Nyt vain toivon onnea tämän uutukaisen kanssa.
Tuo kännykkä ei muuten ole ainoa asia minkä sain, nimittäin sain _vihdoin_ oikean tietokonetuolin, ennen kun olen dataillut nojatuolista, jos sitä edes siksi voi sanoa! Ei mitään terveellisintä käsille ja ryhdille, tiedetään. Eilen kuitenkin Sotkassa ollessamme löysimme sopivan näköisen, toivottavasti tämä nyt on sitten hyvä, kovassa käytössä kun varmasti tulee olemaan! (ja minähän en datis ole...) Alla olevassa kuvassa näkyy samalla myös pieni osa huonettani, nimittäin ihanin datauspisteeni. ♥ Kuten viimekertaisessa postauksessa kerroinkin, tietokoneen paikkaa juuri muutin. Oikeassa alakulmassa muuten näkyy tuota entistä dataustuoliani, tykkään siitä kyllä muuten oikein paljon. :) Se sai viime syksynä uuden kodin huoneestani, adoptoin sen nimittäin kamultani Allulta. Voi kyllä sanoa todelliseksi kierrätykseksi, nimittäin Allun mukaan tuo tuoli oli vielä heitäkin ennen jollain heidän sukulaisellaan, ja tuo on oikeasti pala nurkkasohvaa! Ainakin ekologista. =)
Tuo uusi tuoli on sitten todellakin huoneeni katseenvangitsija, nimittäin huoneessani ei ole melkein ollenkaan mustaa, jos TV:tä ja ikkunankarmeja ei lasketa. Aika massiivinen, mutta juuri tuollaista huoneeni kaipasikin. :P (huomaa uusi rakkauteni hiiren vieressä ♥)DNA:n ja Sotkan lisäksi kävimme myös siellä lopettavassa ompelutarvikekaupassa, josta aiemmion olen ostanut esittelemääni silkkinauhaa ja nappeja, ja nyt saimme kolme metriä sellaista pehmeää "vanukangasta", mitä on siis esim. päiväpeitteiden sisällä. Ysiluokalla kun tein siis koko kevään tilkkupäiväpeittoa, mutta koska se jäi kesken, jouduimme itse ostamaan sen sisälmyksen (:D) siihen, ja onpelutyötäkin siitä on aika paljon jäljellä. Mielälläni sen peiton täällä blogissani joskus esittelen, kun sitten ehkä 20 vuoden päästä saan sen valmiiksi... Värikäs siitä kuitenkin on tulossa!
Eilen tuli siis ostettua ainakin tarpeellisia asioita, tuo on kyllä todella harvinaislaatuista että saan noin paljon kamaa ja vieläpä yhdessä päivässä. ö__Ö
Nyt kun ostokset on esitelty, voin vielä näyttää missä asussa eilen liikuin kaupungilla (tai no kaupoissa, autolla kun liikenteessä olimme). Ihme ettei tullut edes kovin kylmä, lämpötila kun lähenteli nollaa. Tätä ponchoa ette tule varmaan toista kertaa näkemään, sitä kun käytän _todella_ harvoin. Sitä voisin sanoa jopa virheostokseksi, jonka pari vuotta sitten ostin Seppälästä. Eilen se kuitenkin kelpasi päälleni, takkia kun en halunnut laittaa. En halua olla sään orja, ja vihaan sitä jos sää säätelee pukeutumistani! Talvi on siinäkin mielessä minulle helvettiä, paljon enemmän kun rakastan kesäisiä ja värikkäitä vaatteita. Hurrr, mutta nyt loppuu talvipuheet. Eli, tuon ponchon lisäksi päälläni oli mm. jo aiemmin nähty Seppälän mekko + pinkki laukku, Jim&Jillin neule, H&M: sydänkaulakoru, hiuksissa oleva rusetti ollut minulla lapsuudesta asti, ja äidin vanhat, mustat (teko)nahka-avokkaat. Ah, nuo kengät on kyllä ihanat, ja niistä vielä tarkemmin jos joskus saan väsättyä postauksen jossa esittelen kaikki kenkäni. :) Tai no kesäkengät ainakin.
Kaupunkireissun jälkeen kävimme myös kahvilla kummieni + heidän lasten eli serkkujeni luona. Heidän mukaan olen siis tänä kesänä lähdössä johonkin huvipuistoon, se ei kyllä ole vielä varmaa että mihin. Toivon mukaan joko Lintsille tai Särkänniemeen. =P
No mutta enää mulla ei oo oikeen muuta sanottavaa, aika joutilaana nää kesälomapäivät on menny. Huomenna kuitenkin varmaan serkuilla meen skootterillani käymään, kunhan nyt ei kaatamalla satais.. -__-' Niin ja tajusin tossa äsken, että muutaman päivän päästä, eli 13.6 saadaan tietää että päästäänkö opiskelemaan hakemiimme paikkoihin! Eli minun tapauksessa kyseessä on jo monta kertaa mainittu kauppaopisto.
No mutta, nyt oon taas selittäny tarpeeks, moido, ♥:llä MaraZü eli Pink Chihu ^__^

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11