Thursday, June 12, 2008

Hairspray

Muutamaa päivää lukuunottamatta koko kesälomani on ollut valitettavan tylsä. Minulla on jo tässä vaiheessa tekemisenpuute, ja päiväni kuluvat ohi pelkästään tietokoneella ollen, mutta siltikään minun ei tule edes tänne kirjoitettua joka päivä, kun ei ole mitään kerrottavaa. Murr, haluaisin tähän muutosta, koska en todellakaan haluaisi että tämäkin kesä menee koneella istuessa. Sää ei kyllä näytä vieläkään paljon paremmalta kun muutenkaan lähiaikoina, ja pitäisi tosiaankin nauttia jokaisesta hellepäivästä mitä on. Nyt pitää toivoa ettei huomenna sataisi, että pääsisin edes kaverini Allun kanssa kaupunkiin, mikä tahansa on parempaa kuin huoneessani no life:na oleilu. Tuo kylmä ilma ja ainainen yksinole tekee oloni myös vähän masentuneeksi, ja kaipaisin tosiaankin jotain viihdykettä. Eilen katsoin jo Simpsons Movien, tänään Hairprayn (2007) kolmannen kerran ja My Chemical Romancen "Life On The Murder Scene" -dvd:tä 2,5 tuntia. Noiden lisäksi en ole paljoa aikaiseksi saanut, ja ahdistaa olla vain näin turhana. Onneksi sentään nuo elokuvat piristivät hieman, ja aina saa yhtä paljon ihastella Hairsprayn 60-luku mekkoja. Ovat kyllä jotain niin nättejä, että. Sellaisen kun itselle saisi. ♥ Ja ne hiukset! On kyllä niiden eteen nähty vaivaa. Hairspray on kyllä ehdottomasti yksi lempileffoistani, se saa aina hyvälle tuulelle, ja sitten tietysti ne vaatteet on niin ihania. Olen jo jostain ala-asteesta ihaillut erityisesti 50-luvun tyyliä, ja Marilyn Monroella on osuutta asiaan. Hairspray sijoittuu vuoteen 1962, mutta vielä silloisesta muodista tykkään kovasti. Pidän kovasti juuri tyttömäisistä vaatteista, suurista kampauksista ja leveähelmaisista hameista ja mekoista, ja tuohon aikaan ei vielä paljoa tytöillä housuja nähty. En ole varma oliko Hairprayssä ainoatakaan kohtausta jossa tytöillä olisi ollut mekon tai hameen tilalla housut. Tykkään kovasti! Hienojen vaatteiden lisäksi elokuvassa oli myös tärkeä aihe, eli rasismin poistaminen, ja erilaisuuden hyväksyminen. Ei siis pelkkää kermakakkuilua!

Alla olevan 50-luku henkisen mekon voisin ottaa hameen muodossa, tuo alaosa kun on niin herkku. ö.ö Tylliä=nam. ♥

Seuraavat kolme hametta eivät niinkään edusta menneiden vuosikymmenten muotia, vaan löysin ne nettikauppa Metamorphosen sivuilta http://www.metamorphose.gr.jp/english/index.html, joissa myydään lolita-tyylisiä vaatteita ja muita. Ei, minusta ei ole tulossa lolitaa, mutta mm. nämä hameet ovat vain niin herkullisen näköisiä. ♥ Helmojensa ansiosta niistä kyllä tulee mieleen 50-luku.Tässä myös samaa kuosia oleva mekko: Tämä polka dot -kuvionen mekko onkin sitten jo lähempänä Hairspray tunnelmaa. Mulle toi! Polka dot -kuvio on myös yksi asia mitä 50-luvussa rakastan.Nyt tuli kyllä semmoinen söpöstely-olo kun noita sivuja selas, että huh huh! Parempi mieli tuli heti kun näin nättejä vaatteita. :)) Pink, please! (Ja pari tonnia rahaa että voisin tilata pari mekkoo...)

Fuck, satakoot huomenna vaikka räntää, mutta pakko shoppaamaan. x__x
Nyt on kuitenkin hyvä lopettaa, ennen kuin tulee sokeriyliannostus. ♥:llä jo parempi mielinen Pink Chihu

Tässä vielä iki-ihana Marilyn. Rakastan tätä kuvaa!PS. Toissapäivänä lisäsin muuten tän mun blogin blogilistalle, joten nyt sitten senkin pystytte tilaamaan, wink wink. ;) Niin ja kommentoikaa hyvät ihmiset ja pelastakaa tylsä kesälomani!

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11