Sunday, June 22, 2008

Surkein postaus ikinä

Täällä taas! Lopulta epäselvät juhannussuunnitelmat selkisivät, ja lähdin mm. serkkuni Hannan kanssa yksiin bileisiin Hannan isoveljen kyydillä. Yhteensä meitä oli siellä 12, ja menimme sinne n. klo 15 ja nukkumaan ruvettiin jossain neljältä. :----)) Oli kivaa, pitäis käydä useemminkin tollasissa. =)) Eilen sitten lähettiin Hannalle ja niille, ja olin niillä yötä pitkästä aikaa. Käydään toistemme luona tosi harvoin, Hannakin meillä vaan pelkästään kesällä, ja joko se tulee meille huomenna tai joku muu päivä ensviikolla. Odotan innolla. ♥
Harmi ettei siellä bileissä tullu otettua kuvia, mitä nyt Hannan kameralla muutama, mutta ne nyt oli jotain niin törkeitä että huh huh. :DD Joten kuvamateriaalia ei siis luvassa tällä kertaa.

Taisi muuten olla ensimmäinen juhannus kun emme polttaneet kokkoa, mutta se paikka ei ollut järven rannalla, toisin kuin Hannan ja heidän koti, jossa yleensä olemme jussina. Vaikka ei se kyllä haitannut. :)

Huomenna olen muuten menossa äitini, kummitätini ja serkkujeni kanssa alennusmyynteihin, toivottavasti löytyy jotain, ja pitkästä aikaa varmaan luvassa päivän asukin. =) Toivottavasti Citymarketissa ois muuten vielä yhet mustat korkkarit joita sovitin vähän aikaa sitten mutta en tajunnu ostaa. :( Nekin kun alessa oli.


*Seuraavaa tekstiä älä lue jos et halua kuulla pelkkää valitusta*

Tässä välissä voin kertoo että nyt *ituttaa niin mahottomasti, nimittäin kirjotin tässä just jotain monta tuntia sellasta 100 asian listaa itestäni, jollasia on näkyny muidenkin blogeissa, ja kun aattelin just kirjottaa sen Microsoft Worksillä jos tää blogger vaikka rupee temppuilemaan, ettei se koko teksti häviäis, ja sitten monen tunnin kirjottamisen jälkeen tulee joku virheraporttijuttu ja tietysti se päättää sulkee sen koko Microsoft Worksin! Ei oo kyllä näin paljoo ärsyttäny pitkään aikaan, monen tunnin työ ihan hukkaan. >8(( Tekis mieli sanoo aika pahasti, mutta jos nyt en kuitenkaan. -___-'' Nyt sitten en millään kyllä jaksa ruveta sitä uudestaan kirjottamaan ainakaan nyt, on nimittäin hermot niin kireellä että ei mitään rajoo. AAAAAAAGH. Ei oo kyllä ensiommäinen kerta kun teknologia ottaa mua päähän. Kiva kun en sitten muista mitään mitä olin kirjottanu, jos joskus alan sitä uudestaan kirjottamaan. Voi saakeli oikeesti. En ees tajunnu tallentaa sitä missään välissä. En ees tiiä jaksanko julkasta ees tätä tekstiä, kun on ehkä surkein blogimerkintä ikinä, kun aattelin että tästä ois tullu pitkä mutta ei sitten. 8(( Nyt oon riidoissa mun koko koneen kanssa. Ja pahalla päällä muutenkin. En oo tainnu näin pitkästi vielä tänne blogiini valittaa. Mutta kerta se on ensimmäinenkin. Ja teknologia vihaa mua. Päivälläkin Windows Movie Maker tilttas kun olin ekaa kertaa elämässäni tekemässä sillä videoo. =(( Varmaan kellään ei oo ikinä näin huonoo tuuria. Ja okei nyt en enää valita vaikka voisin jatkaa tätä koko yön kun en vihaa mitään niin paljon kun sitä jos tekee asioita ihan turhaan. Katellaan jaksanko tuota listaa enää uudestaan joskus kirjottaa.

Ja miks muuten tän mun postauksen julkasuajaks tulee aina se kellonaika millon _alotan_ kirjoittamisen, kun eikös sen pitäis olla aina se kellonaika millon se julkastaan? Nytkin kello on 23.20, ja tän julkasuajaks tulee varmasti monta tuntia tätä aiempi. Damn. Vihaan tällä hetkellä mm. kaikkea. Ja lupasin etten valita vaikka valitan tälläkin hetkellä.

En tiedä miten mulla riittää tähän kärsivällisyyttä, mutta nyt kyllä teen tällasen blogikyselyn, jonka kopsasin jostain. Enjoy. -___-


1. Aloitetaan perusasioista. Nimi?
* Bloginimenä oon käyttäny Pink Chihua ja MaraZüa, mutta oikeesti oon Maarit.
2. Ikä?
* 15.
3. Blogisi ikä?
* Taisin alottaa helmikuussa.
4. Asuinpaikka?
* Aika pien kaupunki Pohjois-Savossa.
5. Idolisi?
* En nyt tiedä onko idoli, mutta ihailen suunnattomasti my Chemical Romancen toista kitaristia Frank Ieroa ja laulaja Gerard Waytä.
6. Lempivaatemerkkisi?
* Ei oo mitään tiettyä merkkiä. Ostan sellasia vaatteita mittkä miellyttää silmää.
7. Lempikenkämerkkisi?
* Sama kuin edellisessä.
8. Lempikauppasi, joka löytyy Suomesta?
* Tylsin vastaus ikinä, mutta H&M:ltä ja Seppälästä on suurin osa vaatteistani.
9. Lempikauppasi, joka löytyy ulkomailta?
* En oo ostanu/tilannu vaatteita ulkomailta, oon käyny vaan kerran 2-luokalla Virossa.
10. Miksi aloitit blogin kirjoittamisen?
* Hmm... En kyllä enää muista, mutta olin lukenu jonkun aikaa muiden blogeja, ja aattelin varmaan itekin vaan kokeilla. :D
11. Seuraatko muiden blogeja?
* Joo, aika montaakin. =D
12. Jos kyllä, seurasitko niitä jo ennen omaasi?
* Muutamaa joo.
13. Kuinka paljon kulutat rahaa vaatteisiin kuussa?
*Vaihtelee kyllä tosi paljon, joskus ei mene oikeestaan yhtään, joskus saattaa sitten mennä melkein 100 euroo.
14. Entä kenkiin?
* Kenkiä en kyllä osta joka kuukausi, mutta yleensä yritän päästä mahdollisimman halvalla. 8))
15. Entä hiuksiisi?
* Hiusväriin ja -kiinteeseen ehkä joku 15-20€.
16. Entä asusteisiisi?
* Vaihtelee tämäkin, mutta jotain 10-20€ ehkä.
17. Kuinka tärkeitä asusteet sinulle ovat?
* korujen kanssa yhdessä _tosi_ tärkeitä. Ei asu oo kokonainen ilman niitä.
18. Kuvaile tyyliäsi. (huom, vastaus ei saa olla 'en osaa' tms.)
* En voi luokitella sitä ainakaan mihinkään, mutta PINKKI, paljon koruja ja asusteita, erilainen, värikäs, ehkä vähän lapsellinen, välillä rock-henkinen. Tämmönen princess. :DD ♥

19. Onko tyylisi muuttunut vuoden sisällä?
* Joo on. On menny enemmän rockinpaan suuntaa, tai siis ennen en omistanu suunnilleen yhtään mustia vaatteita, nykyään edes vähän. hiustyylin muutos vaikuttaa myös tosi paljon, ja meikkaan myös eritavalla kun vielä viime kesänä. Oon siis muuttunu kun alkaa miettimään. :))
20. Jos kyllä, miten?
*Heh, selitin jo edelliseen. :D
21. Oudoksutaanko ulkonäköäsi koskaan?
* Kyllä. Täällä on ahdasmielisiä ihmisiä, vaikka en joinain päivinä edes niin paljon erilaiselta näyttäisikään. -__-'
22. Oletko joutunut vaikeuksiin tyyliisi uppoavan rahamäärän takia?
* En oikeastaan.
23. Kuinka usein päivität blogiasi?
* Suunnilleen joka-jokatoinenpäivä. Riippuu onko muuta menoa, ja onko mitään kirjoitettavaa.
24. Oletko koskaan harkinnut muotiblogisi lopettamista?
* No en ainakaan poistamista, mutta sen 2 kk tauonhan pidin jonkin aikaa sitten, enkä sillon kyllä tienny että alotanko kirjottamisen uudestaan.
25. Jos kyllä, miksi?
* Kökkö selitän aina jo edelliseen kysymykseen. :(
26. Kuinka paljon muoti vaikuttaa tyyliisi?
*Ei oikeastaan yhtään. Mutta jos tykkään jostain muodissa olevasta asiasta, niin totta kai käytän sitä.

27. Luetko paljon muotilehtiä?
* En.
28. Teetkö koskaan itse vaatteita?
* En kun en jaksa ja osaa. :(
29. Kallein vaatteesi, jonka omistat tai olet omistanut?
* En oo varma mutta oisko ollu musta villakangastakki jotain 75€. En oo ihan varma.
30. Entä kalleimmat kenkäsi, jotka omistat tai olet omistanut?
* 60€ makso sellasen mustat pörrötalvikengät, en oo kyllä pariin talveen enää käyttäny.
31. Haastappa pari bloggaria vielä?
* Tehkööt kaikki jotka haluaa. :)


Huh, nyt ei enää ärsytä _ihan_ niin paljon kun äsken sen äskeisin episodin jälkeen, mutta en jaksa enää sitä miettiä, teen sen 100 faktaa jutun joskus muullon jos jaksan.

Ja en taaskaan tiedä milloin tulee seuraava postaus, kun se Hanna saattaa tulla meille jo huomenna tai ylihuomenna, enkä kyllä silloin viitsi tätä varmaan kirjoittaa kun se on meillä. Tai sitten teen sen vaikka silloin kun se nukkuu. :DD

Ok mutta nyt tuli kyllä niin tylsä ja angstaus postaus että ei mitään rajaa, millonkahan oisin viimeks julkassu kuvattoman postauksen? =D Okay nyt kun rupesin miettimään tämän kuvattomuutta, en voi tätä tällaiseksi jättää, vaan laitan loppuun vielä hyvin olotilaani kuvaavan kuvan, nyrpistysilme kun on aika osuva tähän hetkeen. Kuva viikko sitten olleista Hannan rippijuhlista.

Okei mutta nyt mun pitäis kyllä alkaa menemään nukkumaan, kun kello on jo 23.50, ja pitäis herätä jo kaheksalta kun lähetään aikasin sinne shoppaamaan.

Pörrö (bileissä keksitty uusi nimi minulle♥) kuittaa mutta ei kiitä.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11