Sunday, June 8, 2008

Kesäunelmia

Tänään sain itseni ylös jopa puoli yhdeltätoista, kun silloin oli kännykkäni soimassa. Omistan sellaiset unenlahjat, että voisin helposti nukkua pitkälle iltapäivään. Eilenkin heräsin siihen, kun vanhempani olivat tulleet mökiltämme myymään toisen automme. Huh, onneksi siitäkin päästiin, hirveän ruma ja vanha pakettiauto kun oli. :D Ei meillä muuten sitä olisi ollut, mutta isäni tarvitsee pakettiautoa työssään, joten nyt on edessä sitten uudemman osto. No mutta kuitenkin, heräsin eilenkin siis yhden aikaan siihen kun vanhempani olivat uudestaan lähdössä mökille, ja olisin varmaan nukkunut koko päivän ilman heitä. Joku saattaisi olla onnellinen siitä että osaisi nukkua pitkään, mutta minulle tämä on ollut riesa koko elämäni. Tuntuu että koko päivä menee hukkaan jos nukkuu myöhään. :(( Illalla ongelmani on sitten päinvastainen, koska valvon helposti kolmeenkin asti. Ja sitä vieläpä edesauttaa se, että mun huoneessa on kesäsin helvetillistä nukkua, nimittäin mun huone on yläkerrassa, ja lämpöö varmaan 30 astetta. -__-' Pelottaa jo nyt että miten ensi syksynä jaksan herätä taas klo 5.30 kouluun. :D Ihmettelen sitä kyllä vieläkin miten selvisin koko peruskoulun, ja varsinkin ysiluokan niin pienellä unimäärällä. Tällä menolla kuolen jo kuusikymppisenä, ainahan ne lehdissä ja muissa toitottaa miten koululaisten tulisi nukkua 9h. Minulla se taisi jäädä ennemminkin lähessä viittä ja kuutta tuntia... Pitää varmaan vaaan koko kesäloma laittaa aina herätys päälle, ei tästä muuten tule mitään.


Näyttäisinpä minäkin yhtä söpöltä nukkuessani kuin Pöpö.

Pelkistä mun nukkumisongelmista mun ei ollu tarkotus kertoo, vaan ihan myös siitä että lähipäivinä ei oo ollu oikein mitään järkevää tekemistä. Toivon vaan ettei mun kesästä samanlaista kun viimekertasesta, koska sillon datasin suunnilleen koko ajan, kun muutakaan tekemistä ei ollu. Nyt pitäis vaan keksiä kaikkee mukavaa tekemistä ja unohtaa kone kokonaan vähäks aikaa (ei tuu kyllä tapagtumaan...). :D Tänään sain kuitenkin ihmeellisen siivousintokohtauksen, tai en nyt tiiä oliko se niin intoo, ja siivosin huonettani _5_TUNTIA_! En nyt tiedä oliko se niin intoo, ehkä se johtu vaan siitä että mun huoneessa ei vaan enää pystyny elämään (tai dataamaan) kunnolla kun täällä oli niin törkystä. Muistan kun pienempänä mun huone oli aina suunnilleen tip top kunnossa, mutta nykyään on vaan mielenkiintosempiakin asioita kun siivoominen, kuten kone. :D Koneen takia elänkin mun huoneessa suunnilleen 24/7, eikä ihmekään kun se "vähän" sotkuuntuu (onko toi muuten ees oikee sana?). Vihdoin sain kuitenkin tarpeeks puhtia ja sain ihmeen kaupalla pölytkin pyyhittyä. Se kun ei oo mun huoneessa niin helppoo kun on tullu kerääntyä kaikkee pientä krääsää ympäri huonetta. :DD Ehkä nyt kun huoneeni ei ole enää villakoirien peitossa, voisin joskus esitellä sen joko videolla tai kuvin. Varmasti kesällä ainakin pitäisi olla aikaa, että ei sen ainakaan siitä pitäisi olla kiinni! Katellaan jos jotain saan aikaan... ;) Siirsin muuten samalla vähän tän koneenkin paikkaa, ja tajusin äsken että nyt tästä näytöstä heijastuu ärsyttävästi mun telkkari ja myös ikkunaa. :D Argh. Ei koskaan oo mikään hyvin. =D Mutta ainakin tuli taas vähän vaihtelua huoneen järjestykseenkin. Nyt vaan pitäis jaksaa kärsivällisesti laittaa kaikki tavarat heti oikeille paikoilleen käytön jälkeen, ja roskat heti sinne roskikseen eikä lattiolle pyörimään... Pitäisi kyllä ostaa lisää jotain tavaroiden säilytysboxeja, kun tuntuu että tavaraa tursuaa vähän joka paikasta.


Nyt kun oon tässä jo pari kertaa valittanu siitä, että mulla tulee varmaan olemaan aika tylsä kesä, niin nyt voisin listata tähän asioita mitä ainakin haluaisin tehdä kesän aikana. En nyt tietenkään kaikkia tähän luettele, ja laitan vaan joitain realistisimpia, koska muutoin tästä listasta tulis kilometrin mittanen. :D Tässä kuitenkin jotain mun kesäunelmista:

  • haluaisin käydä shoppailemassa vähintään yhdessä isossa kaupungissa. Helsingissä tietysti mieluiten. Ysiläisten opintoretkestä jäi niin kivat muistot, ja tällaiselle shoppausaddiktille se olis jotain niin ihanaa. Stadilaiset, olkaa onnellisia!! Kyllä mulle kuitenkin kelpais mikä tahansa paikka, ja Kuopiossa nyt ainakin varmasti tulee käytyä, ja hyvällä tuurilla Tampereella tai jossain, jos iskä käy ostamassa sen uuden pakettiauton jostain muualta. ;)
  • tämä nyt ainakin tulee tapahtumaan, mutta viime kesästä jäi päällimmäiseski muistoksi datauksen lisäksi kesämökillämme vietetyt kerrat kahden serkkuni kanssa. Välillä mökkeily tökkii todella pahasti, mutta silloin kun sinne saa seuraa ja on hyvä keli niin siellä on niin ihanaa vaan uida, saunoa ja rentoutua! Kesämökkimme on myös sinäänsä aika uusi, koska isäni aloitti sen rakentamisen muistaakseni silloin kun olin vitosluokalla, joten ei se meillä kauaa ole ollut. Suunnitelmissa on myös mökkeily kaverini Vilun kanssa, en malta odottaa! :D
  • tosi itsestäänselvä asia, mutta todella oleellinen: toivon melkein eniten sitä, että kesästä tulisi todella lämmin ja aurinkoinen. Muistan kun muutama vuosi sitten satoi melkein koko kesän, ja viime kesäkin oli aika viileä, joten tämän kesän säät saisivat olla hyvät! Aurinkoakin pääsisin lisää ottamaan, nytkin kun on aika viileää. :/
  • koiranpentumme tulevat luovutusikään juhannuksen aikoihin, ja toisesta, eli Myystä silloin joudumme luopumaan. Toivonkin siis, että se saisi hyvän kodin, ja mahdollisesti vieläpä serkkujeni luota! Silloin ainakin näkisin Myytä silloin tällöin, ja tietäisin että sillä on hyvä koti. :)
  • enää alle viikko siihen, että saan tietää pääsenkö hakemaani kauppaopistoon opiskelemaan. 13.6 on aika jännät paikat, vaikka ihan positiivisella mielellä tietoa odotankin, kun keskiarvoni oli kuitenkin aika hyvä. Sinne siis toivon pääseväni!
  • tästä aiheesta voisin jauhaa parituhatta vuotta, mutta yhteen lauseeseen tiivistettynä: toivoisin niiiin kovasti että laihtuisin mahanseudulta aika runsaasti, itsessäni kun eniten vihaan mahaani. Tämä edellyttäisi liikuntaa ja ruoan syönnin vähentämistä aika paljon, ne kun saisin toteutettua olisin ikionnellinen.
  • odotan tältä kesältä kovasti huvipuistoretkeä kummieni ja serkkujeni kanssa. Vielä ei ole tiedossa mihin päin olemme menossa, mutta ainakin he pyysivät minut mukaansa kuten viime vuonnakin, joten toivon että tästä matkasta tulisi yhtä onnistunut kuin viime kesäinen Tykkimäen reissu. Tähän aiheeseen liittyen voisinkin laittaa Tykkimäen kuvia, tämä postaus kun on muutenkin niin kuvaton. =) (kuvissa hiukseni on vielä ruskeat)
  • Ylempi ja alempi kuva laitteesta, jossa ei meinattu uskaltaa käydä. Toi meni siis tosi korkeelle ja pyöri siellä. Oiskohan ollu joku Taifun? Voitin myös Tykkimäellä ollessa pelkoni, nimittäin aiemmin en ollut uskaltanut käydä missään pahoissa laitteissa, mutta tuolla uskalsin käydä kaikissa vaikka alussa pelottikin. 8--))Haha, ihana kuva. =''DKouvolapyörä. Aika korkeella siinä kyllä mentiin. :D Ylempi ja alempi kuva on ehdottomasti lempilaitteestani eli Trombissa. Kävimme siinä 7 kertaa. 8)) Löydätkö minut noista? ;)Joo mikäköhän tuokin oli. :D Serkkuni vasemmalla.Haha, yksi lemppareistani, eli keinukaruselli. :D

  • pelkkien shoppausreissujen ja tuon huvipuistojutun lisäksi toivoisin myös muutenkin matkustelua, edes joka kesäiseen Savonlinnaan. Perheemme matkustelee _todella_ vähän, ja siitä todisteena mm. se, että olen käynyt ulkomailla vain kerran elämässäni, ja sekin oli kakkosella ja kohteena oli Viro. :D Suomen tuntemusta siis enemmän, kiitos! Pari kuvaa viime kesän reissusta Savonlinnassa:

Matkassa mm. yksi rakkaista serkuistani. ♥ Kuten jo joskus aikaisemmin mainitsinkin, niin minulla on 36 serkkua. :D HAHA, onneks en sentään oikeesti ihan NOIN päärynä oo miltä tässä autokuvassa näytän. :''--DNo mutta tuossa kuitenkin oli noita jotain kesätoiveitani/suunnitelmiani, katotaan sitten syksyllä mitkä toteutu ja mitkä ei. ;) Toivottavasti tulee kunnon shoppailukesä, lähiaikoina kun on tullu osteltua niin vähän vaatteita. :D

Huh, tulipas ihanan kesäinen olo tätä kirjottaessa, nyt tekee mieli mennä uimaan. :D Hotein terveisin: Pink Chihu

PS. Comments, please. ♥ Ja pahoittelen käsistä karannutta hymiöriippuvuuttani. 8)) :o =D

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11