Wednesday, June 4, 2008

Get Carried away

Tämä päivä on ollut juuri sellainen päivä, että en ole tehnyt oikeastaan mitään, ja ei ole kyllä tarvinnutkaan. Päivä alkoi minun osaltani klo 13.00, kun heräsin. Ainakin osaan pitkään nukkua, mutta se on mun mielestä kyllä tosi ärsyttävää, kun tuntuu että iso osa päivästä menee hukkaan. :/ Pitää varmaan tästä lähin laittaa kello soimaan. -__-' No mut kuiteskin, tänään oli onneks tarpeeks lämmintä, niin pääsin lukemaan lehtiä aurinkotuoliin ja siinä samalla ottamaan aurinkoo. :)) Tämmöset säät kun ois koko kesän (ja ehkä vielä vähän lämpimämmät) niin ois kyllä unelma. 8)) Myös Myy ja Pöpö tuli sitten pihalle mun seuraks, ja tais niilläkin aika kuuma olla. :D Toivottavasti ei vaan hirveesti ollu ohikulkijoita kun biksuissa siellä hilluin. :''--D Ja drinkit vaan kädessä... No ei, ihan vaan Cocis lightia, jota suurkulutan.
Näille pennuille tuli muuten niiden isän eli dreeveri Remun pystyhäntä, Pimu mäyriksellä kun häntä taas on alhaalla.Myy kävi kiusaamassa myös Ottoa joka lekotteli aurinkotuolin alla.Aina toistensa kimpussa. :D ♥Pöpön söpöt puppy dog eyes. *-*Lopulta pennut kuitenkin kyllästyivät auringossa oloon ja kipusivat rappusillemme. =)Vanhempani kävivät muuten viikonloppuna ostamassa kotiimme ja mökillemme aika paljon erilaisia kesäkukkia, kuten amppeleita, ja onneksi niistä suurin osa taitaa olla pinkkejä. ♥
Joku ihana pallokukka, mikäköhän tämäkin on nimeltään?Pihamme tulppaanit alkavat olla jo aika ylimenneitä. Tuovat silti mukavasti väriä pihallemme. :)
Tänään kun luin juorulehti Oho!:a siinä aurinkotuolissamme, niin mileeni taas tuli että perjantaina on sitten sen kauan odotetun Sex And The City:n ensi-ilta. :P Oho!:ssakin siitä oli aika paljon juttua, ja menemme varmaan kaverini Allun kanssa heti ensi-iltaan sen katsomaan, niin rakastin sitä ohjelmaa. ♥ En kyllä voi tajuta, miten joku niin hyvä ohjelma voi olla olemasaa. :D Ja sitten se meni ja loppui. :( Aika suuria odotuksia minulla on nyt sen leffan suhteen, ja pää varmaan menee pyörälle kaikista niistä ihanista asuista! :D En malta odottaa! ^__^ Tässä muuten ihana kuva, jonka suomalaisversio tuli julisteena Miss Mixistä. Löytyy tietysti seinältäni.

Mutta nyt lähden takaisin tuonne lämpimään ulkoilmaan käyttämään koiriamme ulkona. =)

Odottavin terveisin: Pink Chihu

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11