Friday, May 30, 2008

Enää 1 aamu :o

Nyt se sitten oikeesti alkaa loppumaan, nimittäin peruskoulu, kun huomenna on enää pienimuotoinen kevätjuhla ja päättötodistusten jako. Harmittaa vähän kun en omista kuin oikeastaan yhden juhlamekon, mutta sekin oli päälläni jo viime vuonna, niin tyydyn nyt sitten hameeseen. Tänään koulussa ei tehty oikeastaan mitään muuta mainitsemisen arvoista kuin että keräsimme roskia koulumme ympäristöstä, ja ysit vastaan opettajat savolainenpesäpallo peli. Täytyy kyllä tunnustaa, että kaverini Allun kanssa lähdimme jätskeille jo ennen kuin koko peli alkoi... :D Miks muuten näytän aina niin järkevältä kun syön jätskiä?! :'--DD Taaempana kaverini menopeli, ja heti sen takana omani. ♥

Ok, sain tästä kuvasta heti kaksimielisiä ajatuksia, ja niitähän ei tässä tarvitse mainita.. 8))
Pinkit kynteni paljastavat Twister jäätelön omakseni. Nam kun oli hyvää. ♥ Ja kivat värit. Ja älkää rankaisko minua näiden _todella_ seksikkäiden kuvien takia, oon vähän hyperinä kun viimenen peruskoulupäivä kuiteskin. :---DTässä myös tarkemmin tuo tämän päivän asuni:
Hameelta näyttävät shortsit ovat äitini vanhat, sininen t-paita kirsikkakuvioilla Seppälästä, kultainen laukku Kuopion Laukkukeskuksesta. Myös tuo omatekoinen hamamuffinsi pääsi tämänpäiväiseen asuun rintakoruna. Ja kuten näkyy, näissä shortseissa on myös taskut, ja 4 kullanväristä nappia kahdessa rivissä. En tiedä tuleeko tätä käytettyä muuten, mutta tänään sain oudon mielihalun pistää tuon päälleni.
Joutoaikana saimme myös otettua pari kuvaa koulun käytävästä, ja on tämä näidenkin laatu aika mahtavaa. :''D Koko peruskoulun tuntemani Allu siis kuvassa. Vitriinin päällä myös jonkun tekemä Mörkö!Okei ja taas sekoamiskuva. Allu hiuspehkoni syövereissä. ♥ XDSamaisen käytävän päässä oli koulumme ysiluokkien aamukammat, eli isot seinätyöt, joissa jokainen oppilas oli joku hahmo ja sanoi jotain. Meidän luokallamme hahmo oli vapaavalintainen, joten minä olin tietysti Hello Kitty! Tässä ensin koko aamukampa, jota olin tekemässä muutaman muun luokkalaiseni kanssa. Aiheena oli jonkun näköinen karkkimaa, ja minut löytää tuolta vihreän hyytelön päältä seikkailemasta. :3Tässä myös tarkemmin tuo hahmoni, jonka tulostin ja sitten väritin itse. Tuo "You just love to hate me." -teksti on Escape The Faten biisistä nimeltä Situations.Apua, nyt kyllä alkaa jo jännittämään huominen päättötokarien jako! Toivottavasti en kompuroi kun se pitää hakea yksitellen salin edestä. :DD Mutta nyt pitää vielä testata huomista asuani, joten heido! (ja kommentointi ei ole edelleenkään kiellettyä, myöskään vanhempiin teksteihini)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11