Sunday, May 25, 2008

Pleased to meet you.

Voi että te kaikki ootte ihania. ♥ Jaksatte silti minulle kommentoida, vaikka olinkin niin itsekäs ja pidin sen pitkän postaustauon. Propsit teille! ♥ (ja tämähän ei tarkoita sitä, että saisitte vielä sitä kommentointia lopettaa! Lisää vaan. ;D)

Tässä postauksessa selitän kaikkea oon ostellu, mutta huom!: tässä ei voi mitenkään olla kaikkia, koska en pysty muistamaan jokaista asiaa mitä oon ostanu 2kk:n sisällä. :--D


KOSMETIIKKA YM.

Tässä ekassa on Kampin Blipposta ostettu Hello Kitty meikkipussi, jonka hinta eli 3,90€. Hrr, vähänkö siellä oli melkein kaikki tosi kallista, joten en sieltä raaskinut Helsingin-reissulla ollessamme ostaa sieltä paljon mitään. :( Pussissa on muuten söpö teksti: "My bear's so smile-ish when he dresses up stylish". Aww! :3 Nuo 2 pinkkiä kampaa äitini oli minulle ostanut, ne oli siis jossain yhteispakkauksessa. Harmaa/hopea putkilo on Wet'n'Wildin tummanpinkki huulipuna. Ostin sen Kuopinreissulla Sokokselta, mutta onneksi kotikaupungissanikin alettiin tuon merkin meikkejä myymään viime talvena. Eikä hintakaan ollut kuin 2,90€! Huulipunan alla on kolme kappaletta Lumenen ripsivärejä, joissa jokaisessa on mukna myös kajal. Niin ja niitä on siksi 3, kun niitä oli Tokmannilla (:DD!) 3kpl vain viidella eurolla. Kannattava ostos! Niiden vieressä sitten pinkki H&M:n luomiväri, joka lähti alle eurolla. Beige putkilo on sitten Rimmelin peiteväri, jo minun neljäs tai viides! Yleensä en osta samoja meikkejä kuin aiemmin niiden loppuessa, mutta en ole löytänyt tuolle sopivaa vastinetta. Sen vieressä sitten Wet'n'Wildin musta kynsilakka, jolla tein vähän aikaa sitten mustia pilkkuja joka toiseen kynsistäni. Tässä kuvanäyte, jossa myös sisilisko, joita olen rakastanut aivan pienestä asti. =))
Viimeisenä sitten uusin kosmetiikkaostokseni, eli Garnierin CleanSensitive 2in1 meikinpoistoaine. Olen ehkä vähän pettynyt, koska mainokset lupailevat helppoa meikin irtoamista, mutta minusta tuolla aineella ei lähde kaikki meikit melkein mitenkään, vaikka sen pitäisi irrottaa vedenkestävääkin meikkiä. En suosittele, ellet sitten käytä pelkästään esim. pohjustusta, toisin kun minä käytän mm. kajalia ja eyelineriä.


ASUSTEET

Aika onnetonta tämä kuvien laatu, mutta jatkan nyt kuitenkin. :DD Eli tuolla takana pitäisi olevinaan olla sormuskotelo, jossa on Prinsessa Ruusunen -sormus. Sain sen kaveriltani, ja se on tosi söpö. ♥ Loput kuvassa olevat asiat onkin sitten Helsingin opintoreissulta. Nuo kaksi kukkaa ovat Accessorizesta, ja ne ovat siis pinnejä. Sen takia tuo toinen on väärinpäin, että niiden käyttötarkoitus tulisi ilmi. Tuo rusettipanta on myös Kampin Accessorizesta, sieltä lastenpuolelta. :DD Vaikka ei oo kyllä eka kerta kun jotain lastenpuolelta ostan... Tuo vaaleanpunainen rannerengas jossa on mustia laikkuja, löytyi sitten Cybershopista, josta yritin etsiä uutta pinkkiä raitaa hiuksiini, huonolla menestyksellä. :(

Tähän asuste-kategoriaan voisin vielä lisätä 2 kännykkäkorua mitkä ostin. :)) Kärpässieni on Blipposta alennushintaan jotain 2,90€. Hurjan söpö! Sitten toi pinkki ankka, jossa on kulkunen sisällä, tais olla jotain 3€ Accessorizesta. Toi kultainen on yksi ostamistani kangaskaupan napeista, ja laitoin senkin kännykkäkoruks. :B


KÄSITYÖHÖN JA ASKARTELUUN LIITTYVÄT

Tuo epämääräinen kasa on sitten ihan vaan kasa erilaisia satiini(?)nauhoja, jotka ostin lopettavasta kangaskaupasta. Nauhoja on neljää erilaista, ja jokaista ostin 2 metriä. Myös oikeassa alakulmassa olevat napit ostin sieltä. Niitä saattoi olla kyllä enemmänkin, mutta tähän hätään en löytänyt kuin nuo. :D Kuvassa on 3 valmiiksi tekemistäni hamahelmitöistä: vesimeloninpuolikas, muffinsi ja sateenkaari. Tuo Hello Kittyn pää on keskeneräinen, koska valkoiset hamat loppuivat juuri ennen sen valmistumista kesken, enkä ole vielä saanut uusia. :( Tuosta pinkistä keskeneräisestä työstä tulee sitten flamingo, vaikka siltä se ei ehkä vielä näytä. :D Tuon Pearls pullon sain sentään ostettu, siinä on kolmen eri sävyisiä hamoja. Nyt on ostoslistalla sellainen purnukka, jossa on kaikkia värejä. Kuvasta muuten puuttuu MCR hamakirjaimet.

CD:T JA DVD
Mau, I'm so in love. ♥ Tilasin nimittäin tällä viikolla CDON.comista My Chemical Romancen 2 cd:tä ja dvd:n. Omistin kyllä jo entuudestaan kaikki heidän kappaleistaan, ja dvd:nkin olen nähnyt, kun se oli kaverilta lainassa. Mutta halusin vain nuo "periaatteen" takia. :D Olenko muuten vähän vajaa tai jotain, kun en tajunnut noita kuvata eiliseen kokonaiseen MCR-postaukseen?! Ei se järki aina vaan juokse, joten selitänpä noista sitten tässä. Ylhäätä alkaen: MCR:n toinen cd, eli Three Cheers For Sweet Revenge, n. 8,90€, kolmas eli vika cd The Black Parade, n. 8,90€ ja niiden dvd, eli Life On The Murder Scene, n. 29,90€. Ylhäällä oleva MCR teksti hamoilla taiteiltu. :D Tässä sitten vähän tarkemmin esiteltyinä:

Three Cheers For Sweet Revenge


The Black Parade

Laulaja Gerad Way on sitten tehnyt näiden levyjen kuvitukset, taitava kun on. Cd:n mukana tuli tällainen melkein kuin juliste, jolla toisella puolella on bändi + black parade, toisella puolella taas sanotukset ja Gerardin piirtämä kuva.

Tässä muutama kohta tuosta koko piirustuksesta:

Levyn kannessa oleva kuva:

Takana tämä luuranko, ja kappalelista:



(dvd) Life On The Murder Scene

Tähän kuuluu siis kolme cd:tä, ekassa on videopäiväkirja, tokassa videot, videoiden tekemiset, live-esiintymisiä, tv-esiintymisiä ym, ja viimenen on live-cd.

Lopuksi vielä kaikki yhdessä:


Heheh, myönnän että innostuin vähän näiden kuvien kanssa... :D

Tässä siis suurinpiirtein nämä esittelemättömät jutut, mitä olen ostanut näiden kahden kuukauden aikan. Vaatteita ei tullut ostettua melkein yhtään, muuten kuin yhdeltä kaverilta, mutta ne esittelen joskus muulloin, jos esittelen... My Chemical Romance t-paidan kuitenkin häneltä ostin, ja koska se näkyi jo toissapäiväisessä postauksessa, voisin vielä laittaa lähikuvan sen printistä:

Olen muuten vieläkin vähän kipeä, mutta toivon että pääsisin huomenna kuitenkin kouluun, kun alkaa kuitenkin viimeinen viikko peruskoulussa! Milloinkahan olisin viimeksi oikeasti toivonut että _pääsisin_ kouluun? :DD Ja kaiken lisäksi minulla on hammaslääkäri, että sitäkään ei olisi mukava missata. Mutta nyt en enää jaksa selittää mitään, koska tämän postauksen tekemiseen meni oikeasti IKUISUUS kun otin nuo kuvatkin. Loppuun kuitenkin vielä tarvehdys Pöpöltä! :3


♥:llä MaraZu (joka odottaa kommentteja, lyhyitä ja pitkiä!)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11