Monday, May 26, 2008

5 on aamujen määrä

Tänään se sitten alko: viimenen viikko peruskoulussa. Onneks ei ollu tänään enää kuumetta, koska tää ois ollu jo neljäs päivä putkeen pelkästään koneella vietettynä. Ei siellä koulussa kyllä paljoo ollenkaan mitään enää tehä, turhaa oleilua vaan. Mutta kyllä se mulle sopii. :D Mietin tänään muuten sitä mun kevätjuhla-asua, ja sekin alkaa onneks jo vähän hahmottua. ^__^ Siitä enemmän sitten kevätjuhlan jälkeen, joka on lauantaina klo 9. Jänskättää jo. ;)

Viimevuoden (eli kasiluokan) kevätjuhlassa olin tämmösessä asussa (haha, hiukset vähän muuttunu noista ajoista... 8--D):


No mutta tänään oli myös se hammaslääkäri, ja sain olla mallina, nimittäin "hammasmallina", kun hammaslääkäri kuvasi hampaita hugella Canonin kameralla. Oli välillä vähän hankalaa olla nauramatta, kun itse venytän suutani semmosilla hirveillä vuoviläpysköillä, ja kameran linssi on samalla melkein mun suussa. Oli myös aika mielenkiintoista kun suuhuni työnnettiin peili, että se helpottaisi ylähampaiden kuvaamista... :D Tämä koko kuvaussessio oli (varmaan) sen takia, kun nyt ilmeisesti loppui kutosella (?) alkanut hampaitteni oikomisprosessi. Tyytyväiseltä se hammaslääkäri ainakin kuulosti, ja kyllä minäkin oon tyytyväisempi hampaisiini kuin 3 vuotta sitten! Alussa mullehan siis laitettiin alahampaisiin raudat, sitten ylös, ja sitten vielä vähäks aikaa joku ihme rautalanka. Sitten niiden jälkeen sain sellaset yö"raudat", vaikka ei niissä kyllä mitään rautaa oo, vaan se on sellanen läpiväkyvä muovi- tai joku silikonijuttu. Toivottavasti nyt pysyy nää tämmösinä, ettei tarvii alottaa tota uudestaan. .__.' Reiät vois kyllä myös pysyä kaukana suustani, koska poraaminen ei ole mikään lempiasioistani...
Nyt kun tässä etsin kuvaa jossa hammasrivistöni näkyy, törmäsin tähän:
Älkää säikähtäkö, en mä pojaks oo muuttunu, mutta 31.4 pukeutumispäivänä kyllä muutuin. :''--D Koulumme oppilastoimikunta siis järjesti yläkoululasille pukeutumispäivän vapun kunniaksi, ja minähän päätin pukeutua oikein itseni vastakohdaksi, eli kunnon amis-jätkäksi. :D Sehän onnistui helposti isoveljeni vaatteilla, ja maalatuilla viiksillä. ='D Nauran vieläkin noille kuville, ja sille miten ruotsinopekin kutsui minua "isännäksi" piponi tekstin mukaan. Kaverini Allu edusti muuten maailman vanhimman ammatin harjoittajaa... Ja oli virallinen bitchini. 8))

Nuo karvanopat lisäsin kyllä ihan itse tuohon, ei veljeni niitä normaalisti käytä, vaikka amis onkin. :DD Kivat peililasit. %-))
Asennepaita ainakin: Mäyräkoira -Suomen suosituin koirarotu-. Vaimo kuvaamassa, ja yhyy, kynteni paljastavat minut tytöksi, tai sitten oon vaan transu. :(
Mites on teidän laita: onko teillä ollu jonkinnäkösiä pukeutumispäiviä? Comments are love. ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11