Friday, May 23, 2008

HAHA! Eihän siihen menny kun vaan 2kk! 8--D

Here "again"! Joo eli kuten huomaatte, viime postauksesta on tasan 2 kuukautta. :''D Oon niin omistautunu katos tähän blogiin. ♥ No mutta, eipä tässä hirveästi mitään ihmeempiä ole tapahtunut, mitä nyt enää ensi viikko peruskoulua jäljellä! En voi vielä sitä käsittää, mutta katotaan sitten ens lauantaina kun on päättötokari kourassa. :'3 Voi olla aika haikeeta. ^__^ Mutta oi kyllä, sitä on odotettu jo 9 vuotta! Niin, ja en kaipaa päivittelyitä postaustahdistani, koska vihaan yli kaiken sitä, kun tulee se tunne, että olisi pakko postata vain lukijoiden takia. Minusta tämä ei saisi mennä velvollisuudeksi, ja postaan tasan silloin kun mieleni tekee ja kun jaksan, joten ei siitä sen enmpää. :P

Yks aika iso juttu tapahtu kyllä vappuna eli 1.5, kun mäyräkoiramme Pimu (josta on aiemminkin tässä blogissa kuultu) synnytti 2 sekarotuista koiranpentua! ♥ Pentujen isä on dreeverimme Remu, ja pennut ovat ns. "vahinkopentuja", kun eivät vanhempani tajunneet Remua viedä tarpeeksi ajoissa leikattavaksi. :''D Pennut ovat nyt vähän yli kolmeviikkoisia, ja niiin söpöjä. 8)) Toinen niistä on tyttö, ja sen nimi on Myy, ja toinen on poika, ja sen nimi on Pöpö. Ja minähän tietysti olen noiden nerokkaiden nimien takana. ;B Toisen niistä aiomme varmaankin pitää, mutta toisesta joudumme varmasti luopumaan. :( Mutta tässä vähän kuvamateriaalia:

1. Ne tykkää nukkua ihan oudoissa asennoissa. Tuo valkomahainen on Pöpö, taaempana Myy. Ja sitten tietysti ylpeä emo Pimu.

2. Aww, Myy ihan pikkusena.

3. Pöpö höpö. ♥

4. Tässä myös yhteiskuva minusta ja Myystä, niin söpö kun on. (Myy siis, en minä XD)


Vappu oli myös noiden pentujen syntymisen lisäksi elämäni yksi parhaimmista, koska vietin sen kaverini luona, jota näen välillä ihan liian harvoin. :( Hän muuten innostui värjäämään hiuksiini "pesukarhuraitoja" sinisellä vappuvärillä, ja sitomaan päähäni serpentiiniä. Aww! :'3



Toukokuun 9. päivänä koulumme ysiluokkalaiset kävivät muuten "opintoretkellä" eduskuntatalolla, ja reissu oli tosi hauska. ♥ Heräsin aamulla klo 3.45, bussi lähti koululta kohti Helsinkiä 6.15. Perillä eduskuntatalolla olimme vähän ennen klo 11, ja siellä sitten vietimme n. 2,5h. Oli jännää nähdä kaikkia poliitikkoja, mitä näkee normaalisti vain telkkarissa. :D Ennen klo kahta menimme syömään johonkin Virgin On ravintolaan (tai johonkin tommoseen), ja siellä sitten syötiin rauhassa ja NAM se kasvistuoka oli niin hyvää. :P Käyn kyllä ravintoloissa TOSI harvoin, joten oli muutenkin kiva kokemus. Niin ja olen täällä blogissani varmaan jo maininnutkin, että aloin olemaan lakto-ovovegetaristi 8.3.08, mutta mainihin sen nyt vielä varmuuden vuoksi. :D Suurin kunnia siitä kuuluu lempibändini My Chemical Romancen toiselle kitaristille, Frank Ierolle, koska häneltä sen idean vähän niinkun sain, kun näin videon jossa hän puhuu vegetarismista. Anteeksi jos olen tämän jo aiemmin selittänyt, mutta hänelle siitä olen niin kiitollinen. ♥ Niin ja takaisin siihen Helsingin reissuun... :D Eli syönnin jälkeen meillä sitten oli n. 3 tuntia aikaa shoppailla siellä keskustassa, ja sehän se pää pointti koko reissussa juuri oli! En kyllä kerennyt kiertää kaverini kanssa kuin Kampin, ja pikapikaa käväistiin Forumissa, ja se oli kyllä tosi harmi, kun olisin voinut shoppailla koko päivän! Merkittäviä löytöjä en tehnyt, mutta kyllä kaikkena pientä kivaa sain. Sorry kun ei oo kuvamateriaalia ostoksistani. :( Tässä sentään kuva minusta eduskuntatalon portailla. Ja joo, todella virkeenä pitkän päivän jälkeen! :''D Jalkani meinasivat ottaa muuten lopputilin, oli varma että ne kuolee kun kipu oli kokopäiväisen kävelyn jälkeen niin julmettu. Blippo oli kyllä ehkä paras paikka ikinä!! ♥

Tässä myös random kuva paluumatkalta: sää vaihteli päivän aikana suunnilleen koko ajan. Välillä paistoi aurinko niin kauniisti ja oli lämmin, sitten taas alkoi sataa kaatamalla. Tässä kuvassa muuten näkyy minulle ennennäkemätön ilmiö, kun paksu, tummanharmaa pilvikerros väistyy auringon tieltä. Nättiä!

Lisänä vielä yksi kuva eduskuntatalosta.

Mutta oli kyllä tosi kiva reissu kokonaisuudessaan, ja kotiin palasin sitten kymmenen jälkeen illalla, ihan kuolleena. :D Niin, ja oli muuten ensimmäinen varsinainen kerta Helsingin keskustassa, kun aiemmin olen vain käynyt Itäkeskuksessa, ja ehkä joskus 5-vuotiaana Linnanmäellä ja Korkeasaaressa, mutta siitä reissusta nyt en muista oikein mitään. :--D Ja rakastuin Helsinkiin kyllä kovin, ja toivottavasti pääsen sinne kesällä. ♥

Käytiin muuten myös Kuopiossa ainakin yhen kerran tän kahen kuukauden aikana mun kamun kanssa. Aluks meinas tulla mutkia matkaan, kun meidän oli tarkotus lähtee yks perjantai, mutta suunnitelmat muuttu kun kamu tuli kipeeks just sinä aamuna. :( Onneks kuitenkenkin päästiin sinne sitten lauantaina kamun äidin kyydillä. :) Löytöinä mm.:

Tämmönen musta "shortsihaalari". En tiedä millä nimellä tuota pitäisi sanoa, mutta kiva se kuitenkin on! H&M:ltä 19,90€. Sateenkaaripaita ja sukkikset aiemmin H&M:ltä, ja nallekoru Glitteristä.

Hmm. Näistäkään en oikein tiedä miksikä näitä pitäis sanoo, koska nää ei ei oo mitään farkkukangasta, joten sanonpa näitä nyt sitten ihan normeiks pillihousuiks. :D Nämäkin H&M:ltä 19,90€. Tais olla muuten eka kerta kun ostan kerralla noni paljon mustaa! Tuota ei tapahdu usein. Tässäkin jo aiemmin hankittuna huppari ja korvikset H&M:ltä, mutta samaiselta reissulta nuo pinkki-mustaraidalliset polvisukat Sokokselta hintaan 3,90€. (Ignore asentoni -__-')

Kyllä sieltä kaikkea muutakin mukavaa löytyi, mutta tuossa tärkeimmät. :)

Innostuin myös noista blogimaailmassa kohistuista hamahelmistä, ja alkoipa sitten minuakin lapsettamaan, ja väsäsin serkkujeni helmistä muutaman "mestariteoksen" ja innostuin niiden kanssa poseeraamaan. :--D Ja tämä ekahan esittää sitten muffinsia, tietona tietämättömille.

I made you a cupcake but I eated it. ;__;

Tokana sitten jo muillakin nähty vesimeloninpuolikas. Tein muuten noista kummastakin rintakoruja. =)



Muita niistä en sitten ookaan vielä kuvannu, kun pitäis saada lisää helmiä että voisin viimeistellä keskeneräisen Hello Kittyn. ^__^ Valkoiset hamat kun loppuivat kesken. :l Kaulassani noissa kuvissa on muuten satiininauha, jonka ostin muidenkin nauhojen ja useiden nappien ohella lopettavasta kangaskaupasta. Rakastuin. ♥

Ja okei, nyt mun pitäis alkaa lopettelemaan tätä, kun oon kirjottanu jo jotain 2 tuntia, eikä blogger tykkää musta. ;__; Nyt mainihen tässä enää sen, että käytiin kaverin kanssa viime viikolla kaupungilla, oli joku niin ihana ilta. ♥ Kiikuttiin (joo, kiikuilla), jotain pari tuntia yhessä rannassa. :) Huppari kyseiseltä kaverilta ostettu, laukku Seppälästä, raitamekko ja housut H&M.


Okei, nyt lopetan vihdoin, ja huh, tulipahan ainakin kuvantäyteinen postaus! :D Ja en aio muuten ikinä luvata mitään, että milloin postaan seuraavan kerran, kun mistäs sitä tietää jos seuraava kerta on sitten 23.8. ;B Myyltä vielä söpöstely terkut!
Syrämmellä: innokkain postailijanne MaraZu ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11