Sunday, May 31, 2009

Juhlaa juhlan perään

Mo!

Tänä viikonloppuna on tullut lihottua ainakin kymmenen kiloa, kun olin eilen kahden eri serkkuni ylioppilasjuhlissa.
Kummatkin serkut ovat äidin puolelta, joten juhlissa oli osaksi samaa porukkaa. Ensin oli ihanaisen Hanna-serkkuni isoveljen juhlat, jotka olivat jossain pitopalvelun tapaisessa tilassa. Oli mukavaa!
Seuraavissa kuvissa onkin Hanna lisäkseni. :P ♥ En kyllä tajua miten se voi olla jo noin ruskea! Oli kuulemma "vähän" lenkkeillyt.. Muuten vaan viime viikonloppuna oli juossut puolimaratonin.. Hannallakin oli kyllä juhlan aihetta kun pääsi ysiltä. :)

Hanna joutui tietysti myös kuvauspuuhiin! Tässä näkyykin asuni. :)
♥ mekko: Aleksi13
♥ kengät: X-IT (DinSko)
♥ laukku: Spirit Store
♥ pinnit: Accessorize
♥ korvikset: H&M
♥ kello: Leijona
♥ rannekorut: Seppälä & osa itse tehty

Haha, löytyihän sieltä trampoliinikin. XD

Huom! Huomaa trampoliinin takaa kurkkiva pieni serkkuni! =DD
Suunnilleen kolmen tunnin jälkeen jätimme ensimmäiset juhlat, ja suuntasimme toisiin juhliin, joihin olikin yli puolentoistatunnin ajomatka. Se menikin lukiessa GG:n tokaa kirjaa ja kuunnellessa musaa. Ei kyllä hajuakaan miksi luen jotain Gossip Girl -kirjoja, oli vain pakko lainata joku kun kävin kirjastossa, enkä tiennyt yhtään että minkä. :D

Lopulta perillekin päästiin, ja kyseiset sukulaiset asuvat kunnon kartanossa maalla, ja heillä on ihan sairaasti metsiä, peltoja ja muutenkin pihaa. Ei loppunut ainakaan tila kesken!


Hihii kahden serkkuni eli Katjan ja Riikan kanssa löydettiin myös kiikku. :D Tein myös ennen tuonne tuloa kenkävaihdoksen, koska perjantaiset kengät aiheuttivat jalkoihini ihan mukavat rakot, niin umpinaisissa kengissä kävely oli ihan tuskaa! Nuo korkkarit ovat muistaakseni Anttilasta.

Löytyipä tuolta myös omenapuu, joten oli pakko päästä sen alle ottamaan kuvia kun kerrankin oli kuvaajia ihan kaksin kappalein! (En muuten jaksanut muokata yhtäkään tämän postauksen kuvaa, vaikka enpä kyllä useasti kuvia muokkailekaan)
Oli kyllä niiin mahtavat säät koko viikonlopun, että ei olisi parempaa voinut toivoa! Ei tullut ainakaan kylmä kertaakaan, tai no silloin kyllä kun käytiin uimassa. :D

Ai niin ja katsokaas millaisen veijarin kummini olivat ottaneet!
Sen nimi on Nöpö, ja se on ihan kamalan villi! =D Juuri kun oli aina painamassa kameran nappulaa niin se oli jo pinkonut muualle. Onneksi kuitenkin osa kuvista edes onnistui.



Jäätiinpä tuonne "kartanoon" yöksikin, ja illalla oli mm. saunomista ja soutelua. Juuri sellaiset hetket ovat juuri niitä joita talvella eniten kaipaa! Yritin siis nauttia.



Ylioppilas sai ihan mukavasti kukkia, ja ainakin miljoona euroa.

Mukava viikonloppu kokonaisuudessaan! Ja tulipahan taas nähtyä lukuisia sukulaisia. Ja syötyä...

Äsken kaverini Vilu kävi tuomassa kaksi marsuaan minulle hoitoon, koska hän on lähdössä kahdeksi viikoksi Thaimaaseen. Aika reilua taas kerran.. Nyt on siispä luvassa kaksi viikkoa marsujen hoitoa, ja huomenna alkaa myös työt varsinaisesti, vaikka olenkin töissä nyt jo käynytkin. Harmittaa kyllä vietävästi että ensiviikolla tulee jo kamalan kylmät kelit. :( Ei ole kovin mukavaa olla ulkotöissä jossain kahdeksassa asteessa ja sateessa...

No mutta, se on sitten sen ajan murhe, pitäisi kyllä hommata joku sadetakki. :D

Np: Placebo - Julien (uutta tuotantoa!)

Olitkos itse juhlistamassa koulujen loppua?

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11