Friday, May 22, 2009

I open my eyes with a sigh of relief, as the warmth of summer's sunlight dances around me

Jelou!

Tämä viikko on mennyt välillä tosi mukavissa tunnelmissa, mutta välillä olotila on ollut aika pohjalukemissa.

Keskiviikko oli ihme säätöpäivä. Ensinnäkin olin ainoa, joka oli tulossa aamuisella taloushallinnon tunnille, joten tuntia ei pidetty, ja seuraavaan tuntiin oli aikaa melkein kaksi tuntia. Kävelin kaupoille, joihin on koulultamme kuitenkin vähän matkaa, ja pyörin sitten niissä, mutten ostanut muuta kuin kaksi kynsilakkaa, jotka tietenkin unohdin kuvata. Toinen oli Mavalan kultahileinen, ja toinen joku ihmemerkin pinkki, jonka annoin kyllä äidille, että voisin lainata hänelle äitienpäivälahjaksi ostettuja lakkoja. :D Kummatkin lakoista maksoi 1€ Cittarissa, joten ei paha. Sovitin myös normeja mustia alennusballerinoja Cittarissa, mutta en niitä kuitenkaan ainakaan vielä ostanut.

Koko päivä oli kyllä pelkkää odottelua, kun seuraavalla tunnilla saimme vain kokeet ja olimme tunnilla vähän aikaa, ja seuraavaan tuntiin oli taas jotain 1,5h aikaa, ja silloin olikin vain enkun koe. Onneksi sentään ehdin yhden bussiin.

Kotona otin vaihteeksi pihalla kuvia, kun yritin löytää paikkaa jossa voisi ottaa päivänasukuvia. En kuitenkaan onnistunut kovin menestyksekkäästi. :---D

♥ takki: Sisters Point
♥ kengät & aurinkolasit: H&M
♥ Marilyn- laukku: Cybershop
Lisäksi siispä otin myös normikuvat.
Image and video hosting by TinyPic
♥ kauluspaita: Vilulta
♥ Marilyn-toppi: H&M
♥ trikoot: Seppälä
♥ Marilyn-pinssi: Madu Shop
♥ rusetti: Backstreet
♥ kruunukoru & korvikset: Glitter
♥ rannerengas: lapsuusajoilta
Koulun jälkeen katsoin vuonna -89 tehdyn Cry Baby -leffan, jossa on nuori Johnny Depp pääosassa. Sanoisin, että oli ainakin aika mielenkiintoinen ja outo leffa. :---D Katsoin muuten myös tiistaina muistaakseni vuonna -54 tehdyn Sabrina-leffan, jossa on päähenkilönä Audrey Hepburn. Oli kyllä aika tylsä leffa, ja kestikin kaksi tuntia, enkä jaksanut katsoa sitä edes yhdessä osassa.
Keskiviikkona illemmalla käytin koiriamme ulkona vanhempieni kanssa, ja kuvailin samalla luontoa.




Eilen alkoikin sitten neljän päivän loma, kun oli helatorstai. Oli kyllä tosi tylsä ja aika masentava päivä. Kuulin silloin myös kaveristani Allusta yli viikon tauon jälkeen, kun hän palasi Turkista. Olen kyllä kade!

Tylsän päivän piristyksenä oli kuitenkin Moulin Rouge!:n katsominen, on siinä kyllä mahtava leffa, pakko myöntää. Jos et ole sitä jostain syystä vielä katsonut, niin kannattaa ihmeessä!

Sain myös päivällä aikaiseksi kuvata pihallamme olevaa kukkapenkkiä, kun äitini pyysi. :D

..ja samassa myös vähän Otusta kun se siinä ympärillä pyöri.

Söpis. ♥
Kuvailu jatkui myös tänään, kun tuli tylsää.





Tylsyys kuitenkin loppui siihen, kun sain Vilun kokeensa jälkeen seurakseni pyörimään kaupungille. :) Tein ehkä meikkausennätyksen, kun meikkasin pikavauhtia ja minun mittakaavassani TODELLA vähän. Hiuksiakaan en laittanut muuten kuin otsatukan.
Nopean ehostautumisen jälkeen ajelinkin lämpöisessä mopoilusäässä kaupunkiin. Meinasi kyllä ripeksiä vettä, mutta onneksi sää kuitenkin pysyi lämpimänä ja aurinkoisena. :)
Käytiin nopsasti Euromarketissa ja kustansin meille vähän piknikevästä, joihin kuului jätskit, Juissia ja juustoriisikakkuja, kun Vilu sanoi että ne on hyviä. Ja niin muuten ovat!

Napsin myös kuvia piknikpaikalle mentäessä.


Huruslahti(?) on kyllä ehkä yksi Varkauden näteimmistä alueista, tuolla olisi kyllä ihan mukava varmaan asua.
Piknikpaikan näkymät eivät olleet ehkä ihan yhtä hehkeät. :D
Teimme kuitenkin nopeasti lintubongauksen, nimittäin pesivän silkkiuikun.
En ole ennen nähnyt minkään vesilinnun pesimistä noin läheltä, enkä silkkiuikkua muutenkaan, ja pian ilmeisesti emon kaveriksi ilmestyi poikasten isä, joka alkoi korjailla pesää, ja välillä ne vaihtoivat vuorojakin. Aw miten söpöä. :D
Sain myös viekkuuni vähän liian hemaisevan otuksen, joka olisi ehkä hieman suuttunut jos en olisi sensuroinut sen naamaa. 8---D
Sain otuksen myös kuvaamaan asuni. ♥
♥ mekko & neule: H&M
♥ trikoot: Seppälä

♥ hattu: kirppari (&)
♥ laukku: Spirit Store
♥ arskat & korvikset: H&M
♥ kello: Leijona
♥ hamaörkki: itse tehty
Todistusaineistoa siitä, että olen joku majavan, hiiren ja hamsterin risteytys.. Näytän tuolta varmaan aina kun olen olen kovin hilpeänä. :---D
Ei tarvinnut kuitenkaan kauaa pelkkää omaa pärstää kuvailla, kun pian jo vieressäni kiehnäsi ylisöpis Vilpertti. ♥
Sori Vilu. XD
Oltais aika komee pari vai mitä kuomat. ;---))
Vilun paita.
Kyllä sen huomio herpaantu välillä kännykkäänkin.
Oli kyllä mukavat kolme tuntia, jotka pelasti mun muuten tylsän päivän!

Kotiintulon jälkeen oonkin sitten suurimmaks osaks vaan dataillu ja syöny, mutta tein myös yhden mulle tosi merkityksellisen jutun, nimittäin kun kävin lenkillä, niin jaksoin hölkätä koko 35 min, suurimmissakin ylämäissä! :-----D Tää saattaa jolleikin olla ihan pikkujuttu, utta mulle toi on iso saavutus, kun kuntoni on mikä on. :)

Huomenna olisi tarkoitus mennä ekaa kertaa kesätöihin suunnilleen kolmeksi tunniksi, kun ilmeisesti siellä on joku "tapahtuma", niin siellä saatettais vaikka tarvita mun apua. :D Nyt vaan pitäis yrittää olla nukkumatta pommiin... Niin ja toivoo ettei sada, tai saattaa työpäivä peruuntua.

Loppuun vielä pari otosta lisää edellisen postauksen 60s Fashion kirjasta.


Bye bye~~

Np: Placebo - Brick Shithouse

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11