Tuesday, May 19, 2009

Kirppuilua

Hey.

Olen tänään makoillut kotona, kun ei oikein napannut mennä kouluun kurkku kipeänä ja melkein mykkänä, ja lisäksi olisi ollut myös tosi tylsä päivä.

Eilen oli paljon mielenkiintoisempi päivä. Tässä eilinen asu, ja harmi että mopoillessa on niin kylmä että ei voi oikein käyttää hameita. :(

Image and video hosting by TinyPic

♥ farkut: Modtex
♥ t-paita: Lindex
♥ neule: H&M

♥ sydänsormus: eilen Citykirppikseltä ostettu
♥ helmet: Cailap
♥ korvikset: blogiarvonnasta
♥ pinni: Accessorizes
♥ kello: Leijona

Kynnet lakkasin sunnuntaina äidille ostamallani Rimmelin kynsilakalla.
Eilen tosiaan koulua ei ollut muuten kun vain kävin tekemässä terveystiedon kokeen klo 12.15. Sitä ennen kävin Citykirppiksellä, ja sieltä löytyi seuraavat jutut:

Muovinen sydänsormus maksoi 1€, ja pääsi heti sormeeni. Ah tämä on niiin ihana. ♥
Pahoittelut heti kärkeen blogihistoriani kahdesta surkeimmasta kuvasta. Ostin siis mustan villaneuleen, josta oli mahdotonta saada hyvää kuvaa kamerallani, joten piti muokkailla noita kuvia että näkyisi edes vähän yksityiskohdat. Tämän ostamista harkitsin kaksi kertaa, koska kirpparivaatteeksi tämä oli aika kallis, nimittäin 4 euroa, eikä kuitenkaan mikään uuden veroinen. Päädyin kuitenkin siihen lopputulokseen että minun on pakko saada normaali musta neule.

Sitten ehkä omituisin ostokseni ikinä:
Image and video hosting by TinyPic
(älkää huoliko, en aio käyttää tuota ilman shortseja, hametta, tai housuja)
Musta-pinkki kukonaskelkuvio huppari(?), 1€. Kuosi oikein hyppäsi silmilleni rekistä, ja pakko sitä oli sitten sovittaa. :D En vielä sovituskopissa tiennyt miltä tämä tulisi vyön kanssa näyttämään, mutta uskon että tuolle tulee käyttöä kaikessa friikkeydessään.
Samaan kuvaan pääsivät myös koulun jälkeen Seppälästä ostetut pinkit trikoot. Maksoivat 9,90€ vaikka hintalapussa oli 12,90€. :)

Huomasin vasta kotona että tässä on myös älysöpöt napit. ♥
Koulun jälkeen kävin muillakin kirppiksillä ja parissa vaatekaupassa, tämä leopardikauluspaita löytyi Kimppa Kirppikseltä 2,50€ hintaan. Piti ottaa kaksi kuvaa, että näkyy miltä se näyttää korkeavyötäröisen hameen kanssa, ja sitten esim. farkkujen, vaikka tuossa niiden farkkujen tilalla onkin trikoot. Irrotin tuosta muuten heti kättelyssä kamalat olkatoppaukset, vaikka tuo kyllä leventää harteitani ilman niitäkin suuren kokonsa takia.
Image and video hosting by TinyPic

Kivat helminapit, ja lisäksi tuollainen irroitettava helmenpätkä.
Fidasta löytyi seuraavat tuotteet:
Muovilaukku, 1€.
Ja tattadadaaaa, samanlainen ruusureppu yhdellä eurollan, millainen minulla oli tarha-aikoina! Tuli aika nostalginen fiilis, ja nappasin sen mukaani vaikka en olekaan varma löytyisikö vanha reppuni ullakolta kunnon mylläyksen jälkeen.


Tässä myös "pippurihelmet", jotka ostin viime viikon torstaina yhdellä eurolla kirppikseltä, mutta unohdin ne silloin kuvata.
Sellaisia ostoksia siis eilen tein. Oli kyllä kiva päästä shoppailemaan kunnolla pitkästä aikaa, ja yksikseen kun olin niin ei ollut mitään kiirettä mihinkään. Nyt sitten muistin, että unohdin kotimatkalla käydä vielä Ekotorilla, mutta ehtii sinne tällä- tai ensiviikollakin.

Kun alkupostauksessa unohdin kokonaan kertoa viikonlopun tapahtumista, niin mainitsenpa jotain nyt, vaikka tämä vain tekee postausta paljon sekalaisemmaksi.
Lauantaina menin pitkästä aikaa serkkujeni Katjan ja Riikan luokse yöksi. Pelailtiin vaikka mitä ulkopelejä, kuten baseballia, sulkapalloa ym, ja illalla ennen Euroviisuja kävimme vielä ostamassa jätskit. Katsottiin siis tosiaanEuroviisut, ja en voi kyllä muuta sanoa kuin että häpeän Suomen puolesta... Häpeää vielä kasvattaa se, että joka vuosi mediassa ym. hehkutetaan, että "Suomella on hyvät mahikset voittaa!!", niin sitten Suomi kuitenkin jää aina häntäpäähän sijoituksissa, lukuunottomatta Lordia. Huoh sanon minä.
Sunnuntaina vielä lähdin serkkujeni ja kummieni mukana toisten serkkujeni luo, eli näin kolmatta ihanaa serkkuani eli Hannaa. ♥ Meillä oli niin paljon puhuttavaa, ja olen iloinen että Katjan ja Riikan perhe lähti juuri silloin käymään Hannan ja heidän luonaan, että pääsin mukaan. Seuraavan kerran näenkin äitini puolen sukulaisia alle kahden viikon päästä, kun kahdella serkullani on ylioppilasjuhlat. :)

Se kuitenkin viikonlopusta. Tänään pitäisi lukea enkunkokeeseen joka on huomenna, ja sen jälkeen ei olekaan enää kokeita, ellen joudu matikan tai kansantalouden uusintaan...
Sain tänään myös aikaani kulumaan Lookletissä, kun piti minunkin ottaa selvää mistä on kyse. Teinkin kaksi asukokonaisuutta, mutta en kyllä itse ainakaan löytänyt sieltä kovin hienoja vaatteita, joten tässä nyt on pari tämmöistä kökköä.

Image and video hosting by TinyPic
Siellä ei ollut melkein yhtään pinkkejä juttuja!
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Pinkittömyyden takia teinkin sitten mahdollisimman rokahtavan asukokonaisuuden. On tuo kyllä aika jännä nettisivu, kunhan laittaisivat sinne vielä vähän lisää erilaisia vaatteita.
Image and video hosting by TinyPic

Mitäs mieltä itse olet Lookletistä, jos sitä olet jo kokeillut?

Np: Cute Is What We Aim For - Moan

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11