Saturday, May 2, 2009

May

Moi!

Minulla oli varmaan viime postausta tehdessä joku muistikatkos kun sanoin, että postausta on aikaisimmiltaan tulossa vasta sunnuntaina, vaikka todellisuudessa tulin mökiltämme kotiin jo eilen. Vapun siis vietimme siellä, mutta siitä kohta enemmän, ensin kaksi tämän viikon asua vuorossa.

Tiistaina päällä oli tällaista.

Image and video hosting by TinyPic

♥ mekko, neule & pillit: kaikki H&M

♥ vyö: äidin vanha
♥ kukkapinnit & korvikset: H&M
♥ rannerengas: lapsuusajoilta
Tajusin vasta koulussa, että oli kaikki vaatteet H&M:ltä, haha. :D No, niillä sitten mentiin, mikäs siinä, kun kuitenkin tykkäsin asustani.

Tässä puolestaan keskiviikon asu.

Image and video hosting by TinyPic

♥ kauluspaita: äidin vanha
♥ t-paita: H&M
♥ farkut: Seppälä

♥ pinni: Ninja
♥ korvikset: H&M
♥ satiininauha: jostain kangaskaupasta
Nyt kun alkoi kunnon kelit että pystyy mopoilemaan, mikä on hyvä asia, mutta yksi huonoimmista puolista siinä vain on se että on pakko käyttää farkkuja, koska en halua kuolla kylmyyteen. On kyllä harmillista että en voi käyttää hameita hyvällä kelillä, tai mekkojakin farkkujen kanssa. ;__; No, pitää vain kestää.

Torstaina en ollut edes koulussa, koska ei ollut mikään paras olo eikä muutenkaan oikein napannut kun olisi ollut aika merkityksetön päivä. Silloin sitten lähdettiin isäni kanssa jo ennen muita mökille, ja myöhemin sinne tuli myös äitini, kummini ja kaksi serkkuani vappua viettämään.

Ei ollut mitenkään erikoinen vappu kuitenkaan, tuli vain syötyä, enkä voinut katsoa edes Sinkkuelämää kun muut halusivat välttämättä katosa Salkkarit. :(
Tässä pari kuvaa torstai-illasta.

Aika ihku muokkaus tuosta edellisestä kuvasta, sanoisinko. XD


Perjantai olikin huomattavasti mukavampi, vaikka olisi voinut olla vielä vähän lämpimämpi. Heräsin jo kymmeneltä katsomaan Pokémonleffaa. ♥ Sen jälkeen kuvailin Pimua, kun se veteli jääpaloja järvestä. En tajua tuota sen harrastusta, jota se harjoittaa joka kevät, mutta ainakin se näyttää hauskalta kun Pimu kuono pitkällä yrittää vetää isoja jääkökköjä maihin. :D


Koska kävin viimeksi mökillämme varmaan viime elo- tai syyskuussa, niin nyt näin taas ekat sisikilskot mökillämme. Kyllähän niitä siellä vilistikin ihan kivatsi kun piti silmät auki. ♥
Hauskin juttu eilisessä oli kuitenkin se, kun täytimme serkkujeni Katjan ja Riikan kanssa vesi-ilmapalloja, ja kun ne loppuivat niin tavallisia ilmapalloja vedellä. XD Ihanaa kun välillä niin lapsettaa, ja niitä sitten heiteltiin ja juostiin aina saunassa lämmittelemässä.
Sittenpä päätettiin myös Riikan kanssa, että nyt muuten mennään myös uimaan, ja niin tehtiin, kaikkien niiden jääpalojen seassa käytiin vieläpä kahdesti! HAHA! Oli kyllä jännää, ja KYLMÄÄ. Eivätkä aivommekaan muuttuneet tippaleiviksi sukeltamisen jälkeen, vaikka niin vähän luulin. 8---DD

Jos eilistä ei ota mukaan, on kyllä ollut ihan tylsä ja normaali viikko taas kerran, huoh. Pitäisi varmaan lähteä huomenna äitini ja kummitätini kanssa ajamaan kaupungissamme järjestettävä Siltojen safari pyörällä, koska muuten varmaan vain dataan koko viikonlopun. Siitä taitaakin tulla pyöräilyä jotain 16 km, ja en kyllä tiedä tulenko siitä selviämään, koska viime kesänä kun minulle hommattiin mopo, olen pyöräillyt vain pari kertaa sen jälkeen. Hups. No, pakko se varmaan on jaksaa ellen halua kävellä kotiin.

Mitäs vielä, no nyt ainakin harmittaa kun olen syönyt kaikkia munkkeja ja tippaleipiä ihan hyvän määrän, nyyh. :---(( Miksi kaiken pitää olla niin hyväääää.

Voisi kohta lähteä vaikka ulos, jos saisi siellä vaikka luettua enemmän Sophie Kinsellan Salaisuuksia ilmassa -kirjaa. Saa nähdä.

Np: My Chemical Romance - Headfirst for Halos

PS. Näin muuten viime yönä maailman parhainta unta, ja olin kyllä ihan masiksessa kun heräsin! Unessa pääsin siis MCR:n keikalle, ja vieläpä eturiviin, ja puhuin Frankin kanssa kaikkea ja kävin jopa lavalla ja kaikkea muuta mukavaa. Pyysin myös soittamaan "Heaven Help Us":n, mutta ei ne sitä tainneet soittaa.
Kyseisen keikan jälkeen oli luvassa vielä toinen MCR:n keikka, mutta uni kerkesi loppua ennen sen alkua. :( Unet eivät ole reiluja.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11