Friday, May 15, 2009

Where did it all go wrong

Hello, elossa ollaan!

Kuten toissakertaisessa postauksessa arvelinkin, tämän viikon postaukset ovat jääneet todella vähiin mm. koulujuttujen takia. Tänään puolestaan postauksen kirjoittamista on pidätellyt se, että netti on pätkinyt, argh.

Postaamattomuuteni aikana minulla on kuitenkin kerennyt olemaan monta asua, joten seuraavaksi niiden esittely, eli toisinsanoen luvassa 56896 kuvaa itsestäni. 8---D

Tässä viikon takainen asu:

Image and video hosting by TinyPic

♥ mekko: äidin vanha
♥ neule: Jim&Jill
♥ sukkikset: äidin jostain ostamat

♥ vyö: äidin vanha
♥ kärpäsrintakoru: SPR:n Kontti
♥ helmet: Cailap
♥ korvikset: H&M
♥ rannekello: Leijona
♥ pinnit: Accessorize
Tässä vähän lähikuvaa noista sukkiksista, olivat ekaa kertaa päällä, koska en niistä pati vuotta sitten tykänny kun ne sain. Noiden alla oli mustat paksut sukkikset.
Maanantaina päällä oli äitin Seppälästä ostama tunika, en kyllä pidä siitä erityisemmin tuon printin takia, mutta ajattelin antaa sille mahdollisuuden.
Image and video hosting by TinyPic

♥ tunika & pitkis: Seppälä
♥ sukkikset: H&M

♥ helmet, korvikset & Hello Kitty: Seppälä
♥ pinnit: Lindex
♥ pipo: H&M
♥ kengät: tädin vanhat
Tiistai:
Image and video hosting by TinyPic

♥ MCR-paita: Vilulta
♥ mekko: Seppälä
♥ huppari & pillit: H&M

♥ korvikset (toisessa korvassa pinkki, toisessa musta): blogiarvonnasta voitetut
♥ kaulakoru: pienenä saatu
♥ pinnit: H&M
♥ rannerengas: lapsuusajoilta

Tiistaina oli kokeet kuten kolmena muunakin päivänä tällä viikolla. Silloin myös äikässä oli tehtävänä tehdä raportti Pohjois-Savon avoimista työpaikoista kaupan alalla Mol:n sivua apuna käyttäen. Tuli aika puskista kun näin, että meidän lähellä oleva kesällä auki oleva kesäkukkia myyvä "kauppa" haki kesätyöntekijää. Päätin ottaa härkää sarvista ja poiketa siellä kotimatkallani, ja siellä sitten vierähtikin tunti. Paikka on entinen kievari, ja sen omistaa päälle 70v mummeli. Hän pyysi minua käymään siellä uudestaan nyt perjantaina, ja siitä enemmän tämän päivän kuulumisten yhteydessä.

Keskiviikko:

Image and video hosting by TinyPic

♥ kauluspaita: äidin vanha
♥ pitkis: Seppälä
♥ farkut: Modtex

♥ huivi: Lindex
♥ vyö: Jim&Jill
♥ korvikset & kaulakoru: Glitter
♥ pinni: H&M
Keskiviikkona kävin koulussa vain esittämässä jonkinmuotoisen opinnäytetyön kaverini Allun kanssa, ja kuuntelemassa pari luokkalaiseni esitystä. Aine oli yrittäjyys ja liikeidea, ja aloitimme työn tekemisen joo viime syksynä/talvena. Perustimme siis vähän niinkuin yritykset, ja minun ja Allun yritys oli (yllätys yllätys) nuortenvaatekauppa nimeltä DOT. Ei ole varmaan vaikeaa arvata minkälaisia vaatteita ym. päätettiin laittaa sinne myyntiin. ;D
keskiviikkona taahtui myös kannaltani surullinen juttu, koska Allu lähti viikoksi Turkkiin. :---(( Ja kyllä, olen kateellinen, koska itse olen käynyt yhden ainoan kerran elämässäni ulkomailla, ja sekin oli kakkosluokalla ja Tallinnassa...

Torstai:

Image and video hosting by TinyPic

♥ mekko: Seppälä
♥ huppari: H&M

♥ vyö: äidin vanha
♥ hamamuffinsi: itse tehty
♥ pinkit helmet: Cailap
♥ ruskeat helmet: Seppälä
♥ korvikset: lahjaksi saadut
♥ pinkki sydänkoru ranteessa: H&M
♥ ruskea rannekoru: Tiimarista miljoona vuotta sitten
Tämä kuva oli pakko laittaa, vaikka se on kamala koska kamerasta loppui akku kuvaushetkellä, mutta tästä näkee että minulla oli silmämeikkinä vain ripsaria, ruskeaa luomiväriä ja ihan hippunen kajalia! Todella vaalea meikki siis minun mittakaavassa.

Eilinen oli kyllä aika masistelupäivä. Silloin oli mm. taloushallinnon koe, jonka tein 10 minuutissa, ja koska seuraavaan tuntiin oli 1,5h, lähdin katsomaan olisivatko mitkään kaupat auki. Kävin mm. yhdellä kirppiksellä, josta ostin eurolla vaaleanpunaiset "pippurihelmet", mutta unohdin kuvata ne. :( Lainasin myös 3 DVD:tä kirjastosta, ja katsoinkin niistä yhden eilen. Kyseessä oli animeleffa nimeltä Aaltojen kuohu. Ihan ok oli.

Perjantai.
Tältä päivältä ei ole asukuvia, koska kävin tekemässä vain matikankokeen (joka meni surkeasti), ja sen jälkeen iskän ja veljen kanssa Lidlissä. Kotiin päästyni lähdin pian sinne "kukkapaikkaan", josta kerroinkin äsken. Myöa sen takia asuun en kovin panostanut. Siellä sitten tutustuin tehtäviin töihin n. 1,5h, ja nyt sitten näyttäisi siltä, että SAAN SEN PAIKAN!! Tämä on ihan uskomatonta minulle, koska en ole ennen saanut kesätöitä, ja nyt sitten noinkin randomisti sain tuon paikan! Olen ihan innoissani, vaikka palkka onkin tosi huono, mutta en siitä aio nyt valittaa. Toimenkuvaani kuuluu mm. kastella kaikki kukat, kuten amppelit, ruusut, ym., ja muutenkin pitää sitä paikkaa silmällä ja siivoilla ynnä muuta ynnä muuta. Alun jälkeen pääsen myös varmaan myymään kukkia, joten pitäisi alkaa niitä vähän opettelemaan, koska en ole mikään viherpeukalo. XD
Koska asun kotikaupunkini keskustasta päälle 10 km päässä, tämä on aika maaseutua, ja lähimpään Siwaan on 5 km matkaa, joten tuo kukkapaikka on lähin liike, jossa mitään myydään, ja se on n. 2 km päässä. Sekin on tosi hyvä juttu, koska yleensä täältä korvesta on juuri miljoona kilometriä menipä minne hyvänsä.
Nyt vain todella toivon, että mitään ikäviä muutoksia tulisi, koska olen niin pessimistinen että ajattelen että heti kun kerroin tästä täällä ja muutenkin olen innostunut tuosta jutusta, niin en jostain syystä pääsisikään sinne kesäkuuksi töihin. :/
Okei, joten en hehkuta (tällä kertaa) enempää.

Harjoittelun jälkeen rupesin katsomaaan kotona heti leffaa nimeltä Anna hyvä kiertää (Pay it forward), ja voin kyllä sanoa, että oli parhain näkemäni leffa pitkään aikaan. Olen niin iloinen, että satuin lainaamaan sen kirjastosta, koska oikeasti itkin lopussa, enkä tee sitä todellakaan usein leffojen aikana.
Leffa käsittelee ideaa, että jos tekee palveluksen jollekin, vastapalveluksen sijasta antaa hyvän kiertää, ja tekee palveluksen kolmelle ihmisille, jotka lupaavat levittää hyvää eteenpäin. Loppupeleissä hyvät teot siis levittäyvät todella laajalti..

Poraamisen lisäksi myös tylsistyin, ja kävin ulkona vähän kuvailemassa.
Seuraava kuva kertoo tämän päivän historiallisuudesta, koska minulla ei ollut eyelineriä, kajalia, eikä edes tummaa luomiväriä silmissä. Pelkkää valkoista luomiväriä ja ripsaria. Weird.

Kiipesin tikkaille. XD
Ostetiin muuten Lidlistä kolme kaktusta kahdella eurolla. =D
Minä tietysti varasin tuon pitkulaisen heti itselleni. ♥


Tästä postauksesta tuli ainakin kolme kilometriä pitkä, ja tämän tekemiseen meni ikäisyys. Niin käy kun ei pääse postaamaan kunnolla suunnilleen viikkoon. Ja sehän ei ole minun kohdallani vaihtoehto että jättäisin esim. muutaman päivänasun esittelemättä tai jokaisen pikku asian kertomisen. Well, that's me.

Minulta jäi varmasti vielä kertomatta vaikka kuinka monta asiaa, mutta kumma juttu, että juuri nyt nukuttaa, ja tällä viikolla en ole muina öinä saanut melkein mitenkään unta...

Huomenna on todennäköisesti luvassa kamuni Vilun kanssa kaupungissa pyörimistä, ja sen jälkeen menen pitkästä aikaa yöksi serkkujeni Katjan ja Riikan luokse. Toivottavasti huomenna olisi edes vähän lämmin. ♥

Öitä puppelit.



PS. Vähän ihmettelin, kun näin että Voicella soitetaan kuuntelemaani The All-American Rejectsiä, ja että siitä on muutenkin tullut tunnetumpi muuallakin maailmalla. Gives You Hell!

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11