Thursday, May 7, 2009

Otsikko tähän

Hello.

Tuli taas tällainen mukava tauko viime postauksesta.. En voi oikein muuta sanoa kuin että syinä ovat ainakin stressi varsinkin kouluasioissa, ja ettei elämässäni oikeasti tapahdu mitään jännää.

Aloitan kuitenkin taas kertomalla mitä viime postauksen jälkeen on tapahtunut.

Sunnuntaina olin äitini ja serkkuni Katjan kanssa kotikaupungissani Varkaudessa joka vuosi järjestettävällä Siltojen Safarilla. Siinä on siis tarkoitus kiertää melkeinpä koko kaupunki ympäri pyörällä, ja matkaa tulee suurinpiirtein 18 km. Yllätyin että selvisin matkasta aika hyvin, koska en ole pyöräillyt melkein yhtään melkein kahteen vuoteen. :D Tässä kuvia, jotka otin yhdellä sillalla, reittiinhän siis niitä kuuluikin kun Varkaus on aika vesistöjen ympäröimä.
Nuo Stora Enson tehtaat kyllä näkyvät melkein joka kolkasta kun katsoo.

Haha ja ihanan tyylikäs pyöräilyasuni. ♥ En tee normaaleina päivinä ikinä sellaista virhettä että laittaisin samaan asuun punaista ja pinkkiä, mutta nuo nyt sattuivat olemaan parhaat vaatteet pyöräilyyn. Seli seli. Kuvassa myös serkkuni Katja. 8)) Ei kovin iloisena tosin, olisi hänestä iloisempaakin kuvamateriaalia löytynyt.

Sunnuntaina illalla myös värjättiin pinkit rottani eli hiusten raitani. :)

Maanantaina puolestaan lusmuilin ja jäin kotiin, mutta sain sentään vähän pihaamme haravoitua. 8--D Tein myös jotain todella uskomatonta, nimittäin päätin jatkaa ysiluokan käsityössä tekemääni tilkkupeiton tekoa!! Eihän tässä olekaan kuin melkein vuosi siitä kun sitä koulussa tein.. Jostain sain kuitenkin puhdin jatkaa, ja toivon mukaan sen sen vielä joku päivä valmiiksi ja voisin sitä sitten täällä oikein ylpeänä esitellä. ;D Saa nähdä...

Tiistaina olinkin koulussa tässä asussa:

Image and video hosting by TinyPic

♥ paita: teksti itse kirjoitettu
♥ pitkis: H&M
♥ farkut: Seppälä

Voi juma, huomasin vasta nyt että olen unohtanut tuossa asuani kuvaillessa yhden oleellisimman asian asustani, eli punaiset sydänaurinkolasini, jotka roikkuivat paidankauluksesta ja olivat myös päässä torilla käydessäni, nyyh. :(
Muihin asusteisiin kuitenkin kuului:

♥ kirsikkakorvikset: Glitter
♥ niittivyö: Citymarket
♥ rannerengas: Fida lähetystori
♥ kuvista puuttuvat sydänaurinkolasit: Nelliinan arvonnasta voitetut
Ei ihmekään kun unohtui lasit kuvaushetkellä asusta kun oli hirveä kiire napsia pari kuvaa.
Koulun jälkeen näin kaupungilla ehkä söpiksimmän chihun pitkään aikaan, ää. ♥__♥ Unohdin tohkeissani kysyä sen nimeä, mutta itse kutsuisin sitä Mr Söpikseksi. 8))

Kotiin tullessani pöydällä odotti kiva kirjekuori, joka sisälsi Make fashion, not war -blogista voitetut kolmet korvikset. Whii. ♥ Samalla kuvasin viime viikolla ostamani Cailapin pinkit puuhelmet. :P Illalla sain lisäksi korjattua pikaliimalla hamajuttuja, jotka ovat odottaneet korjausta ihan kivan pitkän aikaa..


Tässä puolestaan keskiviikon asu, jee pystyin laittamaan hameen kun menin bussilla.

Image and video hosting by TinyPic

♥ kaikki vaatteet H&M

♥ turkoosit helmet: kirppari
♥ hamaörkki: itse tehty
♥ korvikset: Seppälä
♥ pinni & pipo: H&M
Eilen myös keilasin tuossa asussa, kun liikunnassa oli keilausta. Kai se ihan ookoosti meni, mutta se pallo kaarsi aina vasemmallepäin siinä radalla, mutta ei sentään kovin montaa kertaa mennyt kouruun.

Tänään asuni puolestaan näytti tältä. Ihku poseeraus ja silleen.

Image and video hosting by TinyPic

♥ mekko & huppari: H&M
♥ trikoot: Seppälä♥ vyö: Ekotori
♥ Hello Kitty -koru: kirppari
♥ korvikset: Seppälä (Allulta)
♥ rannekorut: Allun tekemiä

Tänään oli aika merkityksellinen päivä siinä mielessä, että sain sovittua liikkaopen kanssa, että voin suorittaa itsenäisesti loput kuusi liikkatuntia. Parilla niistä tunneista meinasin kyllä käydä, muuten kuntoilen kotosalla.

Koulun jälkeen käytiin äidin kanssa Lidlissä, ja oh, mm. tällaisia sieltä napattiin 1,80€ hintaan 500g. ♥
Kevään ekat mansikat. 8---P Eivät ne suomalaisia tietenkään ole, mutta kyllähän noita syö, varsinkin vaniljakastikkeen kanssa. ;)

So weird ettei minulla ole tällä hetkellä värillistä lakkaa kynsissä. On vain ollut jotenkin niin hiton kiire (ainakin olevinaan).
Tumma ja kökkö kuva esittää sitä että tosiaan sitä vaniljakastiketta oli myös.


Tuli muuten tässä mieleen, että eilen illalla kun kerrankin päätin katsoa Suomi-USA -pelin, niin täytyy sanoa että jäi taas vaihteeksi viimeiseksi kerraksi kun sellaista erehdyn katsomaan, koska pettymys oli niin karvas. Fuck. Vihaan jääkiekkoa. Vihaan urheilukisoja.

OMG ja ai niin, saatiin muuten tänään NE koulukuvat. x__x Ne mistä silloin n. kuukausi sitten kamalasti stressasin. Pelotti avata se kuori missä ne olivat, ja lopputulos on se, että aion jättää luokkakuvan ja yksittäiskuvat molemmat, koska eivät ne sentään IHAN kokonaan epäonnistuneet. Tietysti olen edelleen sitä mieltä, että minun olisi pitänyt kääntää "parempi" puoleni kameraan päin, mutta en sentään silmät kiinni niissä ole tai mitään. Onko muuten yllättävää että olen taas melkein ainoa niistä jotka eivät ole kokomustissa/tummissa vaatteissa siinä luokkakuvassa.. Pistän taas kivasti silmään siitä. XD

Mitäs vielä, no ainakin sitä että blogini tulevaisuus ei näytä varsinkaan ensiviikolla kovin valoisalta, koska koulussa on ainakin miljoona koetta, opinnäytetyö ja muuta kakkaa. Pitäisi tässä viikonloppuna äitillekin lahjaksi kehitellä jotain. Pahalta siis näyttää postauksien suhteen.. No kyllä te harvat lukijani varmaan kestätte vaikka tulisikin pienimuotoinen postaustauko, koska kyllähän niitä tässä muutenkin aina tulee, vaikkei olisi edes tarkoitus. :D

Bye bye.

Np: Goodnight Nurse - Loner

PS. Kuinka reilua on se, että kamuni Allu lähtee ensiviikolla Turkkiin?! 8---((

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11