Friday, June 5, 2009

I got no reason to apologize

Mau.

Melkein masentaa tuo ulkona oleva sää. Ei ole kovin reilua, että viime viikonloppuna nautittiin melkein 30 asteisesta säästä, ja sitten asteet putoavat melkein 25 astetta. Ei kiva.
Sään takia en voinut eilen enkä tänään mennä edes töihin, koska työ on ulkotyö niin olisin jäätynyt, eikä kukaan käy ostamassa kesäkukkia tuollaisessa säässä.
Alkuviikon puolestaan työskentelin, enkä tehnyt sen lisäksi mitään jännää. Katsoin vain yksi päivä varmaan kuudennen kerran Sex and the City -leffan, ja muuten olen vain dataillut, syönyt ja lukenut.

Eilen kuitenkin kun en töihin mennyt ja äidilläni on loma, niin lähdin hänen kanssaan käymään kaupoilla, tässä asussa.
Image and video hosting by TinyPic
♥ huppari (luv♥) : kirppis
♥ shortsit: H&M
♥ hattu: kirppari (alunperin H&M)
♥ laukku: Spirit Store (jumitin tuota laukkua kolmatta kertaa peräkkäin, kun se oli minulla viime perjantaina ja lauantainakin)
♥ korvikset: Glitter
♥ sydänsormus: kirppis
♥ pinkki sormus: Itis

Ei tullut hommattua mitään vaatteita, kun eipä edes käyty vaatekaupoissa. Jotain pientä välttämätöntä kuitenkin, kuten Cittarista kolmella eurolla Rimmelin keltainen kynsilakka, viidellä eurolla Lumenen puuteri (jo ainakin kolmas kerta kun ostan tuollaisen, olen aina saanut niin halvalla :D), Tokmannilta "sienipanta" ja sitten Tokmannilta myös miljoonannen kerran monta Extra pastilli -rasiaa, kun siellä on ollut jo viime talvesta asti nuo vain 0,25€ kappale! Normistihan nuo maksavat varmaan melkein euron. Harmi ettei siellä ole enää suolaisia salmiakkeja, vaan pelkästää noita strawberry rhubarbeja.
Ostettiin vihdoin myös uusi digiboxi minulle, kun edellinen posahti toissaviikolla. Ei maksanut sekään kuin 20€, toivottavasti hinta ei kuitenkaan kerro laadusta. :---D
Illalla käytiin myös serkkujeni Katjan ja Riikan ja kummieni luona kahvilla, ja tutkittiin Powerparkin nettisivuja, kun olen sinne heidän mukanaan lähdössä heinäkuussa. Näytti kyllä aika hurjilta ne laitteet, että tällä kertaa en varmaan jokaisessa uskalla käydä. :D

Tänään puolestaan nukuin pitkään, ja sen jälkeen olenkin vain dataillut ja lueskellut blogeja. Myös Blogilista näköjään saatiin vihdoin kuntoon.
Eilen muuten ostin myös ekaa kertaa soijarouhetta. Aika outoa, koska olen ollut n. vuoden ja kolme kuukautta lakto-ovovegetaristi, enkä ole siltikään tehnyt itse kertaakaan soijasta mitään. :D No, tänään siihenkin tuli muutos, kun tein/keitin/turvotin (en tiedä mitä verbiä käyttää) soijarouheen, keitin tummaa makaronia, tein valkosipulidippiä ja sitten tungin niitä + ketsuppia tortillojen sisään. Ja tuli hyvää! Pitää opetella tekemään tuosta treveellisestä soijarouheesta kaikkea muutakin. :) Oli myös kivaa syödä tortilloja pitkästä aikaa, kun en ole varma olenko niitä kertaakaan syönyt vegeoloaikani.
Ruokajuomana päärynämehua puolen litran Tupperware-putelista. :D
Tulipas aika kökkö postaus, olisin varmaan eilen tai tänään kuvaillut ja esitellyt esim. korujani, jos ulkona olisi ollut vähän valoisampaa, koska huono valaistus ja surkea kamera ei ole kovin hyvä yhdistelmä. No, ehkäpä joskus lähiaikoina.. :D

Tänäiltana yritän jaksaa vaikka Sinkkuelämän jälkeen jatkaa ikuisuuden keskeneräisenä olleen tilkkupeittoni tekemistä. Huomenna onkin sitten töitä, kuten varmaan sunnuntainakin.

Onko parempi tehdä tällainen lyhyt/huono postaus kuin ei postausta ollenkaan?

Np: Simple Plan - Generation

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11