Monday, June 15, 2009

Riskakor med ostsmak

Olin tässä iloisissa tunnelmissa aloittamassa postauksen kirjoittamista, kun sain IRC-Galleriaan tiedon, että joku käyttää _taas_ kuviani luvatta, tällä kertaa Kuvakkeessa. En aio tällä kertaa tätä asiaa enää puida, kun mm. viime postauksen loppuun aiheesta kirjoitin, mutta en voi sanoa muuta kuin VOI HELVETTI MILLAISIA IHMISIÄ ON OIKEASTI OLEMASSA. Kiitos kun teette elämisestäni niin ihanaa. Tässä vielä linkki tämänkertaiseen jonkun älynväläykseen.

MUTTA. Yritän nyt rauhoittua, vaikka en varmaan saakaan siitä hyväntuulisuudesta enää kiinni, mitä äsken tunsin.

Viime postauksesta on melkein jo viikko, mutta ei ole siitäkään huolimatta tapahtunut mitään elämää mullistavaa. Olen vain ollut töissä, mutta sunnuntai jopa oli vapaapäivä. Silloin serkkuni Katja ja Riikka ja kummini kävivät meillä lettukahveilla, ja omg, söin kolme lettua. No, oli ainakin hyvää.

Tämä viikko alkoi sateisesti, ja töiden jälkeen lähdin äitini kanssa kaupungille. Sain muuten tänään puolet palkastani, ja hihi, se olikin eka itse ansaittu palkka. ♥
Kaupungilta ei tullut osteltua oikein mitään erikoista, mutta ruokaa senkin puolesta, ah.

Tässä kuitenkin asuni, en antanut sateen haitata asua valitetessa, koska kesällä "pääsen" laittautumaan kunnolla liian harvoin.
Image and video hosting by TinyPic
♥ hame mekkona: Fida lähetystori
♥ neule: H&M
♥ leggarit: Seppälä
♥ hattu: kirppis (H&M)
♥ laukku: Laukkukeskus
♥ vyö: äidin vanha
♥ kaulaketju: Fida
♥ korvikset: H&M
♥ kello: Leijona
♥ rannerenkaat: lapsuusajoilta
Lakkasin eilen osan kynsistäni ekaa kertaa Rimmelin keltaisella lakalla. Ihan kivan väristä, ainakin vaihtelua. :)
Mutta NYYH, totuus on nykyään tämä: jouduin nyrhimään kynteni lyhyiksi mm. töiden takia, tämä on niin vääryyttä! Ihanaiset pitkät kynteni... 8---(( Saisivat kasvaa ennen koulua!
No mutta lohdutusta tuo vähän ne vähäiset ostokset, joihin kuuluivat mm. nämä herkut. Juustoriisikakut ja tänään ekaa kertaa maistamani Apple Chipsit = ♥___♥

Vihaan oranssia melkein kaikissa yhteyksissä, mutta tällaisia oransseja pikkulappusia näkisi mielellään vähän useamminkin.. ;)

Toinenkin tarjousjuttu löytyi, nimittäin Tokmannilta vitosella johonkin joulupakettiin paketoituna viidellä eurolla Doven ruskettava voide iholle ja naamalle. Aikamoista säästöä, kun jos olisi ostanut pelkän ihorasvan, niin se olisi jo yksinään maksanut jotain 5,5€.
Unohdin viime postaukseen kuvata nämä tennarit, jotka vihdoin tulivat Ellokselta, kun ne tilasin jo aikaisin keväällä. Sentään nämä olivat tilaamisen arvoiset, kun kaikki muu siitä paketista lähti keväällä palautukseen.

Tulipa shoppailtua tänään myös työpaikalla, kun siellä on kirpparipöytä, niin nyt vihdoin ostin siitä eurolla tällaisen pussukan/laukun. Se on samettinen ja siinä on tuollaiset kullanväriset klipsuttimet(?!). XD


Töihin jäi vaikka mitä muuta mukavaa, mutta pitäisi yrittää suostutella pomoa myymään niitä minulle vähän halvemmalla. ;D

Sain kuitenkin nämä ylihienot lasit häneltä viime lauantaina ilmaiseksi! Tulipa sitten räpsittyä kuvia kotiasussani, eli äidin vanhassa t-paidassa ja pikkumyynutturassa. 8'))

Cool!

Olisi aika hienoa jos saisi pikkuhiljaa juhannussuunnitelmia vähän selkeytettyä, koska näkisin niin mieluusti ainakin serkkuani Hannaa silloin, mutta en vielä tiedä onko hän juhannuksena kesätöissään iltavuorossa, vai sitten joidenkin muiden kanssa juhannusta viettämässä. Toivon mukaan hän valitsee seurakseen minut! ;D Mentäisiin sitten varmaan mökillemme tai oltaisiin heidän luona maalla, jossa olemme viettäneet suurella porukalla melkein jokaisen juhannuksen. Kunhan nyt ei vain sataisi/olisi älyttömän kylmä!

Muuta minulla ei taida tällä kertaa ollakaan kirjoitettavana.
Loppuun vielä pari random hepokuvaa töistä! Ihan kuin olisin joku heppatyttö kun tämä on varmaan toinen tai kolmas kerta..


KAHDEKSANJALKAINENHEPO!!..heh, no ei nyt sentään, tuolle pikkuiselle tuli vain nälkä. 8---D

Np: Billy Talent - Lies

PS. Whii, olen niiin iloinen, että Nanna voitti Huippiksen! ♥ Siinä vasta nainen.
Tuli myös käytyä Huippiksen sivuilla ohjelman jälkeen, ja siellä katsoin mm. tämän Janice Dickinsonin haastattelun. Janicekin on aika ihana. 8---))

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11