Tuesday, August 19, 2008

You can't be missed if you never go away


Eimie ilmoitti että hänellä on minulle jotain blogissaa, ja sieltä löytyi sitten tämä kortti joka on kyllä jo monen blogissa kiertänyt. :) Säännöt on seuraavat:
1. Only 5 people are allowed to receive this award.2. Four dedicated followers of your blog.3. One has to be new to your blog and live in another part of the world.4. You must link back to whoever gave you the award.

1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.2. …joista neljä seuraa blogiasi.3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri puolella maailmaa.4. Linkitä siihen blogiin, josta sait tämän tunnustuksen.

En osaa oikestaan arvailla kuka tätä blogiani seuraa, tai sitten tämä merkki on jo kaikissa blogeissa käynyt, sorry.

Pidemmittä puheitta eilinen asuni:♥ pitsihame ja pitkähihainen: Jim&Jill
♥ Bambi t-paita helmet: Seppälä

♥ korvikset: Indiska (kaverin tuliainen Ruotsista)

♥ rannekorut: itse tehty

Eilen pääsi tuo Bambi-paitani ekaa kertaa päälleni, yhdistettynä tummanruskeaan ja pinkkiin. Hiukset oli H&M:n jumbopinneillä heilautettu päälaelle. Heti perään tämän päivän asu:
♥ Dieselin farkut: äidin työkaverin tytölät (äiti kavensi)
♥ vetoketjutakkihomma ja panta: Jim&Jill

♥ kirsikka t-paita ja rannekorut: Seppälä
♥ kirsikkakaulakoru ja korvikset: H&M

♥ sininen kaulakoru: ei tietoo

Tämän päivän asuuni sain liiteettyä ihanat kulta-pronssiset tolppakorkkarini, kun pääsin isäni kyydillä kouluun samalla kun hän vei moponi huoltoon. Oli ihanaa vaihteeksi kävellä kunnon koroilla, ne kyllä toivat hohtoa muuten tylsään tiistaiseen! Kenkiäni en tietenkään muistanut kuvaan raahata, että ne jäivät nyt teiltä näkemättä. Tunsin niissä itseni kyllä huiman pitkäksi! ;) Tänään myös jatkui tuo eilinen printtipaitateema. Huomaa t-paidan jännä yksityiskohta, eli tuo "reikä" ja iso nappi. Nuo helmet löysin muuten vähän aikaa sitten laatikkoni perukoilta, en kyllä tiedä mikä niiden alkuperä on.

Olen täällä blogissani varmastikin sanonut, että kuuntelen todella paljon musiikkia, ja sitä olisi myös mukava kuunnella koulussakin, kuten vielä silloin kun käytin iPodia. Tämän uudehkon kännykkäni kuulokkeet on kuitenkin harmikseni aika huonot korvilleni, kun vasen kuuloke ei meinaa välillä millään pysyä korvassani. Tästä syystä en saisi melkein yhtään liikkua, ja se sitten taas ärsyttää vietävästi. Tästä syystä olen jo hetken aikaa miettinyt, että voisin hankkia ihan kunnon kuulokkeet tuon kännykkäni seuraksi, eli sellaisen isot "luurit". En kuitenkaan ihan isoimpia haluaisi, mutta tänään selailin nettiä ja törmäsin näihin todella nätteihin Skullcandyn kuulokkeisiin:
Tuollaisia kun saisi testata ja mallailla, niin olisin kyllä iloinen. ♥__♥ Netin hintataso oli jotain 40-50€ luokkaa, ja saattaisin nuo netistä tilata jos ei kotikaupungistani niitä löydy. Saattaisin kyllä kelpuuttaa jotkut ihan normit halppis-mustatkin, tai sitten jotkut niskan takaa menevät, jos tuo hinta nyt tuntuu vähän liian korkealta, tai jos nuo ei kävisikään kännykkäni kanssa. Eli tällä hetkellä ostoslistallani on ykkösenä uudet kuulokkeet. Saa nähdä saanko sellaisia hommattua.

Eilen muuten alkoi kolme ohjelmaa joita alan seuraamaan, eli Amerikan ja Kanadan Huippumalli haussa ja sitten tietysti Salkkarit. Tuli muuten taas mieleen, että Salkkareiden ensimmäinen jakso tuli juuri sinä päivänä kun täytin seitsemän vuotta. :) On siis tullut aika monta jaksoa tuotakin sarjaa nähtyä kun aloin sitä seuraamaan aika nuorena. On muuten todella outo tilanne jos kohta Neloselta tulee neljää eri Huippista viikossa. :---D En ole kyllä tuosta asiasta varma...

Kohta voisi mennä hakemaan tänään ostamaamme vihreää vaniljateetä, oli mukavaa vaihtelua ihan normille Princess teelle. ^__^

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11