Sunday, August 3, 2008

Laatikon sisältö

Lähipäivät ovat kuluneet suunnilleen ihan samalla tavalla kuin melkein koko muukin loma. Torstaina kuitenkin tiesin että äitini hakisi töittensä jälkeen H&M:n paketin postista, joten odottelin sitä sitten aika kärsimättömänä. Viimein äitini tuli kotiin ison pahvilaatikon kanssa, ja minä pääsin tutkimaan sen sisältöä. Olen tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin, ja vain yhden tarjoustakin, veluurihousut ja 2 pitkähihaista palautan takaisin. Tässä kuitenkin kuvina ne tuotteet jotka jäi itselleni:
En voinut mitenkään vastustaa kiusausta, kun kyseessä on kuitenkin HELLO KITTY TIARA! Juuri tällaisista jutuista tykkään erityisesti. On se vaan niin söpö. :3
Tämän valko-mustan hupparin löysin H&M:n sivujen alennuksista, ja sille jäi hintaa vain 7,90€. Hupparia juuri etsinkin.
Hupparin lisäksi tilasin alla olevan pinkin normaalin pitkähihaisen, jota voin käyttää esim. joidenkin t-paitojen alla. Yksinään se on mielestäni liian tylsän näköinen. Hintaa sillä oli 7,90€.
Ostoskoriin eksyi myös kahdet samanlaiset college-housut, kummillakin hintaa oli 9,90€. Tilasin siis mustat ja pinkit kun en niiden välillä osannut päättää että kummat otan. Sovituksen jälkeen totasin, että molemmat taitavat jäädä täyttämään vaatehyllyjäni, vaikka nuo mustat tuntuivatkin vähän ylipitkiltä. Aika outoa vaikka niillä on kuitenkin sama koko. Näitä siis aion käyttää sitten vaikka koululiikunnassa.
Lisäksi mukana tuli tuo alla oleva musta fleece-takki, kun tilaus oli yli 40€. Voi tuota ainakin kotona käyttää, ja on ainakin lämmin!
Noiden lisäksi tilasin myös kahdet paksut sukkahousut yhteishintaan 9,90€, ja Hello Kitty alkkareita. :D

Mitään erikoista en siis oikeastaan tilannut, tuollaisia perusvaatteita vaan, kun tarvitsin uudet housut liikuntaan, pitkähihaisen, hupparin ja sukkiksia. Eli ainakin pitäisi noille käyttöä olla. :)

Kerrankin muuten sain jonkun kuvaamaan nuo vaatteet päälläni, kun eilen kaksi serkkuani, eli Katja ja Riikka tulivat meille yöksi ja tarjoutuivat avuksi. Ovat kyllä kultaisia kun aina ajattelevat minun parasta ja mistä minä tykkään. ♥ terkkuja vaan teille kun tiedän että joskus tämän taas luette. ^__^
Heidän kanssaan sitten eilen pelasimme mm. sulkapalloa, sitä kun tulee liian harvoin pelattua vaikka se on ehkä lempiliikuntalajini. Pitäisi vaikka ensi talvena mennä liikuntalolle jonkun kanssa sitä pelailemaan, kun nyt kesällä se jäi niin vähäiseksi. Olen tässä kyllä muutenkin suunnitellut että jos aloittaisin jonkun liikuntalajin harrastamisen, kun en ole mitään sellaista ikinä harrastanut, joten nyt olisi aika korkea aika. Mielessä on käynyt mm. kuntosalilla käynti, mutta pitää katsoa jos vielä vähän ajan päästä riittäisi innostusta ja saisin jonkun minun kanssa sinne hikoilemaan.

Huh, on kyllä vaikea kyllä kuvitella että on enää VIIKKO kesälomaa jäljellä, ja sitten alkaa kokonaan uusi osio minunkin elämästä. Olen kyllä todella ärsyyntynyt tällä hetkellä kun en oikein osaa lukea sellaista bussimatkajuttua (:DD), niin en tiedä kulkeeko se bussi millä minun pitäisi kulkea edes joka aamu sinne koululle asti. En myöskään tiedä millä pysäkillä minun pitäisi koululla jäädä ja että miltä sitten koulun jälkeen lähteä. Inhoan kyllä yli kaiken tällaista tietämättömyyttä, ja toivon että tähänkin saan jonkun selvyydeen, että edes sinne kouluun pääsen. :( Ja minulla on muuten aina luvassa joku puolen tunnin bussimatka joka aamu ja iltapäivä, ei hirveästi houkuttele. Vaikka onneksi on skootteri jolla voin kulkea ainakin sillon kun on hyvä sää ja lämmintä..

Dude rupesin taas selittämään jotain ihan omiani, tiedän ettei ketään kiinosta minun valitukset jostain bussijutusta. XD Olen kuitenkin hirveän jännittynyt aina kaikista ihan pienistäkin asioista, joten on aika ymmärrettävää että olen ihan paineessa kun aloitan kohta kokonaan uudessa koulussa.

Nyt kuitenkin asiasta viidenteenkymmenenteen, nimittäin olen menossa huomenna kampaajalle, ja stressaan täällä sitäkin. Joka kerta ihan sama juttu, koska pelkään aina ettei kampaaja ymmärrä millaista hiustyyliä haluan. Nyt kuitenkin luvassa taas vain otsiksen lyhentäminen, huonon latvan leikkuuttaminen (niin ehkä sentin verran) ja muutenkin muotoon leikkaaminen eli noiden hius"kerrosten" lyhentäminen. Damn, olen kyllä huonoin näiden asioiden selittämisessä. :D Luvassa ei siis suurta muutosta, vaikka mistä sitä tietää mitä se kampaaja tekee... Niin ja tästä syystä piirsin myös kuvan siitä miten normaalisti hiuksiani pidän, nimittäin huomenna sinne kampaajalle ajan lattahiuksissani, en siis tupeeratussa pehkossani. o__o Weird.
Mutta katsotaan sitten huomenna tulenko kaljuna takaisin vai mitä.

♥:llä stressaaja MaraZu

PS. Eilen vanhempani muuten kävivät Viipurissa, ja tuliaisia en muistanut kuvata, mutta niihin kuului mm. Marilyn Monroe tarjotin, ja olivat kyllä ostaneet monien muiden juttujen ohella myös ihanan teekuppisetin vai miksikä niitä nyt sanotaan. :D Lisää tee-hetkiä siis luvassa.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11