Wednesday, August 6, 2008

Skins

Eilen aamupäivällä heti kaverini herättyä lähdin skootterillani ajamaan keskustaan, ja pienen kaupunkireissun hänen kanssaan tehtyään menimme heille katsomaan Skins-jaksoja, ja katsoimmepa sitten koko kakkostuotantokauden, eli kymmenen jaksoa! Ei kyllä voi sanoa muuta kuin että on se kyllä yksi parhaimmista sarjoista ikinä, ja sen huomaa viimeistään siitä että itkin viimeisen jakson loppupuolella. Huh, olipas maratooni, ja nyt en malta odottaa kolmannen kauden jaksoja! Sarjan lempityyppejäni on Maxxie eli Mitch Hewer, Chris eli Joseph Dempsie ja Sid eli Mike Bailey. Ovat kyllä todella lahjakkaita (ja hyvännäköisiä) näyttelijöitä ottaneet sarjan pullolleen! Noita jaksoja voisi kyllä tuiottaa useanpaan otteeseen. :) Tässä myös pari kuvaa noista näyttelijöistä:
Ensin söpöin homo-Maxxie. ♥__♥Chris.Sid ja Chris. :D
Ja koko poppoo.Voiko jotain sarjaa oikeasti rakastaa näin paljon? Voittaa kyllä mennen tullen kaikki amerikkalaiset teinisarjat.
Sarjassa nähtiin paljon myös ihania vaatteita, kuten söpöjä polvisukkia yhdistettyinä nätteihin mekkoihin. Ääh, haluan uudet polvisukat!

Eilen ja tänään minulla oli muuten sama asu, kun Vilun luokse jäin yöksi, ja sitten sovimme kaverini Allun kanssa että nähtäisiin tänään shoppailureissun merkeissä, joten jäin kaupunkiin suoraan sieltä Vilun isän luota. Siitä siis johtui samassa asussa seikkailu, joka oli ennen kaikkea rento, kun sehän oli pääosin tarkoitettu Skinssien katsomiseen.
Päälläni oli siis Seppälä uudet farkut, H&M:n Organic Cotton hihaton ja pinkki Jim&Jillin hupparipaitatakki-homma. Olen tässä jo kauan pähkäillyt miksi tuota voisin kutsua, kun se on muuten kuin vetoketjullinen huppari, mutta siinä ei ole huppua. :D On vaikeaa...
Kaulassa oli myös Lindexin ketjut ja päätä koristamassa Accesorizen pinkki panta valkeilla pilkuilla. Sukat on tosi samikset tuon pannan ja valkean paidan alla olevan pilkku-paidan kanssa. :) Korvissa oli yhdet Glitterin pinkit lempikorvikseni, jotka eivät kyllä näy missään asukuvissani. :/ Pitäisi siis joskus kuvata vaikka kaikki korvikseni tai muutkin koruni. Vaikka enpä usko että siihen riittää nyt aikaa kun pitäisi siivota huonekin ennen koulua ja vaikka mitä. Ainiin ja tässä se asu, tuli hirveä romaani kirjoitettua edes ennen sitä.
Ei tarvitse ihmetellä tuota silmien sensurointijuttua, koska siihen on järkevä selitys. Kamerani ei nimittäin ole yhteistyöhaluinen kanssani, ja aina kun otan itselaukaisimella kuvia, silmistäni tulee punaiset kuin milläkin hullulla. Argh, se on tosi ärsyttää, ja monesti saatan pääni jättää kokonaan pois kuvista sen takia. Huh, kuulostipas pahalta, varsinkin sen Sweeney Toddin jälkeen jossa päitä leikeltiin ihmisiltä ihan urakalla, mutta ei siitä sen enempää...

Tässä kuitenkin nämä viimeiset kuulumiseni, mukavaa loppulomaa kaikille (vaikka joiltain alkaa koulu jo huomenna :o! ) Minä tässä jatkan koulustressailuani.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11