Tuesday, August 26, 2008

I scream out loud, but no one hears a sound

Kolmas viikko kopiksesta alkoi taas nopeasti, ja nopeasti myös tulivat kylmät säät. Tänään olin kananlihalla varmaan koko päivän, ja kylmä oli myös kaverillani joten ei vika ollut vain minussa. Olen täällä varmaan pariin kertaan jo sanonutkin, että kylmät säät on yhtä helvettiä minulle, koska omistan huonon verenkierron ym. Viime talvena jalkoihin tuli suurin piirtein kuolio, vaikka jalassa olisi ollu kahdet paksut sukkahousut, farkut, villasukat ja talvikengät. Että semmoista minulla tulee taas olemaan.
Kylmistä säistä kuitenkin eilisen asuun, joka näytti seuraavalta.
♥ mustat housut, huppari ja mustat ruusut (hiuksissa ja paidassa) : H&M
♥ olkaimeton toppi: Seppälä
♥ asekoru: itse tehty
♥ "reikähanskat": Tykkimäki
♥ vesimelonihamahelmirintakoru: itse tehty (olipas pitkä sana :D)
♥ rannerenkaat: lapsuudestani peräisin, joten ostopaikka ei tiedossa
Tänään varsinkin oli kylmä, kun menin mopolla muuten hyvän ilman takia. Ei ole muuten niin nautinnollista ajaa skootterilla jossa ei toimi oikeanpuoleiset vilkut, vaikka se juuri tuli huollosta. Turhaa rahastusta, sanon minä, nimittäin ne lopettivat toimintansa taas seuraavana päivänä kun ne oli olevinaan vaihdettu. Mutta se asu:
♥ leopardikauluspaita: äidin vanha
♥ pinkki pitkähihainen & korvikset: H&M
♥ kulta-mustafarkut & patellavyö: Jim&Jill
♥ leopardihuivi: Lindex
Farkkuihin kiinnitin tämän pitkään laatikoiden perukoilla olleen kissarintakorun. Muistan että ostimme tämän joltain kesätorilta kun olin vielä tosi nuori. Sopi hyvin leopardi/kultateemaan. ;)
Olen muuten saanut (jopa) kaksi tylsistä vihkoistani päällystettyä uudelleen. Rakastan tehdä kaikkia kollaaseja lehtileikkeistä, ja olen tehnyt niitä jo monta vuotta. Nyt kuitenkin jätin nämä vihkot aika yksinkertaisiksi, kun haluan säästää kaikki parhaat kuvat muita projeksteja varten. ;D
Tässä matikanvihkoni edestä:
Ja takaa:
Tässä sitten yhteiskunta, yritys ja työelämä -vihkon etukansi:
Ja takakansi:
Vielä pitäsi päällystää muitakin vihkoja, vaikkei meillä montaa ainetta tällä hetkellä koulussa käydäkään. Vaikka voihan niitä jo alkaa päällystää lukioaineitten varalle. =) Niin ja Demi-kalenteria en ole vieläkään jaksanut/kerennyt/ muistanut päällystää, vaikka se on ihan pirun ruma. Sisällön takia minä sen ostinkin.

Eipä tässä nyt muuta kerrottavaa oikeastaan olekaan, tylsän elämän kun omistan. Pari kuvaa voisin vielä loppuun laittaa viimeviikolta, leimattiinpa minut näiden takia sitten emoksi tai miksi tahansa. I really don't care. ;)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11