Thursday, July 24, 2008

Me, Myself & Marazu

Menipäs taas beballeen eilinen suunnitelmani, nimittäin menin nukkumaan jo kahdeltatoista siinä toivossa, että jaksaisin sitten tänään herätä jo kymmeneltä, mutta vielä mitä: pyörin sängyssäni varmaan kolme tuntia, ja nukuinpa sitten härätyksestä huolimatta taas kahteen. Ei kiva. Tälläkin hetkellä nukuttaa vielä siitäkin huolimatta, mutta katsotaanpa sitten taas yöllä niin en varmasti meinaa saada millään unta. -___-' Miksi juuri minun pitää omistaa maailman huonoimman unirytmin?
Tänään näissä neljässä tunnissa en ole taaskaan s
aanut mitään aikaiseksi, joten jatkanpa sitten edes tätä "100 faktaa itsestäni" -listaa. Näiden 25:n jälkeen jäljellä jää enää toiset 25, kun tämä on kolmas kerta kun tätä listaa kirjoitan. Pahoittelen taas jos listasta löytyy jo mainitsemiani asioita.

1. Olen aika pessimistinen ihminen, koska ajattelin yleensä aina pahinta, etten joutuisi pettymään jos joku asia ei onnistu. Olen nimittäin liian monta kertaa iloinnut jostain asiasta, ja sitten sitä ei kuitenkaan ole tapahtunut.

2. Haluaisin itse tehdä vaatteita ja muita, mutta olen liian laiska siihen hommaan, ja omistan surkeat ompelutaidot. Vieläkin on kesken ysillä aloittamani tilkkupäiväpeitto...
3. Osaan olla to
della ystävällinen ja mukava tuntemattomille ihmisille, mutta yleensä sitten satutan juuri kaikkein tärkeimpiä/läheisimpiä ihmisiä. :(
4. Olen todella kateellinen ihminen, ja liian harvoin pystyn olemaan aidosti iloinen jonkun puolesta. Poikkeuksia kuitenkin tapahtuu, mutta kateus saa kyllä yleensä vallan.

5. Omistan ehkä tylsimmän elämän ikinä. Ei minulle tapahdu melkein ikinä mitään.

6. En ole koskaan seurustellut.
7. Lempieläimiini kuuluu koirien lisäksi mm. sisiliskot, kissat ja possut. Jotkut apinat on myös söpöjä. :3 8. En ole elämäni aikana tainnut tilata vaatteita muualta kuin Ellokselta kerran ja H&M:ltä muutaman kerran.
9. Lempisarjakuvani ovat Viivi ja Wagner, Kamut ja
Kiroileva Siili (alla). 10. Kaksi ehdottomasti heikointa ainettani koulussa olivat kemia ja fysiikka. En ymmärtänyt kummastakaan yhtikäs mitään. Kolmantena tulee sitten aina vihaamani matikka.
11. Näiden keksiminen on aika pirun vaikeeta.

12. Kiroilen liikaa.

13. Rupesin kiinnittämään enemmän huomiota pukeutumiseeni jossain kutosluokalla, ja silloin aloitin myös meikkaamisen.

14. Suun
nittelen seuraavan päivän asun aina iltaisin, jos tiedän että olen lähdössä johonkin.
15. Inhoan ihmisten luokittelua tiettyihin lokeroihin, vaikka saatan itsekin näitä ilmaisuja käyttää. Minusta se on kuitenkin väärin.

16. Olen Coca Cola lightin suurkuluttaja. Viikossa kuluu helposti monta litraa, mutta yritän kyllä vähentää sen juomista.
17. Kerään mm. KoKo-sarjaa, Muumi-mukeja (ja astioita) ja Marilyn Monroe kortteja. (alla olevasta kuvasta puuttuu 2 Muumi-mukiani)
18. Silmäni ovat ruskean-vihreät, mutta nopeasti katsottuna ja yleensä valokuvissa ne näyttävät ruskeilta.
19. Olen perinyt äid
iltäni mm. ylitummat silmänympärykset, pitkän nenän ja pitkät varpaat.
20. Lempi Muumi-hahmojani on Pikku Myy, Nipsu, Hattivatit ja Mörkö, vaikka Mörköä meninkin aina pienenä nojatuolin taakse piiloon. :D
21. Jos joudun heräämään todella aikaisin, kuten kouluaamuisin, en pysty puhumaan/kommunikoimaan ainakaan puoleen tuntiin mitenkään. En vain yksinkertaisesti voi puhua.
22. Haluaisin matkustaa melkein minne tahansa, mutta unelmamatkakohteina on mm. New York, Tokio, Lontoo ja joku tosi lämmin paikka, vaikka Kanarian saaret.

23. Haluaisin pinkki-vaaleat hiukset, mutta en värjää niitä siksi kun pinkki haalenee niin sopeasti hiuksista.

24. Käytän liikaa hymiöitä. Myönnän sen. Tässä postauksessa olen kyllä päässyt todella vähällä.
25. En ole pyöräillyt kertaakaan tänä kesänä, koska sain huhtikuussa skootterin. Vaikka ei sen mikään tekosyy pitäisi olla.

Damn miten vaikeaa noiden kirjoittaminen on, mutta nyt on ainakin ne 75 kirjotettu, joten vielä 25 jäljellä. Mitenköhän meinaan keksiä vielä ne...

Tulipas über tylsä postaus, mutta hei, tämmöstä tää nyt on. :---D Eikä varmasti kukaan jaksanut lukea noita todella mielenkiintoisia faktoja minusta kuitenkaan. =D

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11