Wednesday, July 23, 2008

Each day gets more and more like the last day

Eilen ja tänään ei ole tapahtunut oikeastaan mitään erikoista, mitä nyt eilen tuli käytyä serkkujeni ja kummieni luona, kun he eivät eilen päässeet vanhempieni menojen vuoksi meille kahville viettämään nimipäiviäni (jotka olivat kyllä jo sunnuntaina). Niimpä menin sitten itse heille, ja päivä kului Sims kakkosta pelaillessa. Päälläni ei ollut mitään erikoista, vaan Lindexin paita, Seppälän farkut ja äidiltä pöllimäni laukku. :DSain heiltä kuitenkin ihanan nimipäivälahjan, olin jo kerennyt luulla etten saisi keltään mitään. =D Lahjaksi sain täydennystä keräämääni KoKo-sarjaan ruskean lautasen muodossa. Tämä on viides KoKoni, ja kerään niitä limen- ja ruskeanvärisinä. Lisäksi sain myös kaksi söpöä sydän-magneettia..
..ja tämän suloisen Niiskuneiti"kyltin" + pinkin kasvo/käsipyyhkeen. Tuohon kylttiin voin kirjoittaa oman nimeni ja kiinnittää sen huoneeni ulkopuolelle. Tämäkin on Arabian.
Tänään sitten olen oikestaan ollut vain koneella, mitä nyt äitini kanssa käytin nopeasti koiriamme läheisessä rannassa. Huomasin muuten samalla että pihallamme kukkii tämä ihana pinkki kukkapensas, en kyllä tiedä minkä nimistä tuo kukka on. Tuosta voisin ehkä oksia ottaa maljakkooni. :)
Myös toinen pihallamme olevista kukista kukkii nykyään, tämä sitten näyttääkin jo syksyisemmältä.
Eilen meille muuten tuli postin mukana H&M:n syyskuvasto, ja sitäkin tässä selailin. Ei kyllä oikeastaan minun silmääni miellyttäviä vaatteita siinä ollut niin yhtään, kaikki vain niin tylsän ja tumman näköisiä. Tänään kuitenkin laitoin pitkästä aikaa H&M:lle tilauksen, ja toivottavasti suurin osa tilaamistani jutuista on hyviä, ettei tarvitsisi kaikkea palauttaa. Suurin osa taisi niistä olla alennuksesta ja lastenpuolelta, kun siellä on sentään värikkäämpiä vaatteita. :D Nyt vain odottelen pakettia innolla, toivottavasti se tulee ennen kuin kopis alkaa!
Kopiksesta puheen ollen, jännitän jo nyt sinne menoa ihan hirveästi, vaikka lomaa on "vielä" tämän viikon jälkeen kuitenkin 2 viikkoa. Suunnilleen asuja jo nyt suunnittelen, taitaa tosiaankin olla tylsä elämä minulla. Olisi kyllä hyvä löytää uusi reppu minulle ennen koulun alkua, kun entistä koiramme Remu vähän tuunasi, eikä siitä sen jälkeen ole enää voinut säätää niitä hihnoja. Pitää pitää silmät auki jos jostain löytyisi joku nätskä. :)
Huolestuttaa kyllä aika paljon tällä hetkellä myös se, että unirytmini on ihan päin bebaa. Eilenkin yöllä pyörin vielä sängyssäni jossain neljän aikaan, ja kouluaamuisin herätykseni on viiden jälkeen. Ei hyvä! Eikä asiaa auta se, että nukun herätyskellosta huolimatta kepoisesti johonkin yhteen, kuten tänäkin aamuna. Pitäisi oikeasti alkaa mennä nukkumaan edes jossain kahdeltatoista ja pakottaa itsensä ylös kymmenen aikaan, ja siitä sitten alkaa aina tuota herätystä laskemaan, ettei 11.8 tulisi sitten ihan puskista aikainen herätys. Katsotaan miten onnistun (jos onnitun)!

Olen muuten muissa blogeissa nyt lähiaikoina nähnyt jo paljon kaikkea syksyyn liittyvää, ja miten bloggaajat valmistautuvat syksyyn vaatekaappinsa osin. Itseäni suorastaan kauhistuttaa lukea ensi syksyn trendeistä ja veetteita, koska se tuo vääjäämättä sen tosiasian että kohta se syksy oikeasti on täällä, muunkin kuin koulun osin. Itse haluaisin vielä unohtaa nämä syksy-ajatukset, kun vielä on kuitenkin heinäkuu, enkä ole edes sisäistänyt sitä vielä että ainakaan täällä ei ole mitään kesäkelejä näkynyt melkein koko "kesänä". Tuntuu että koko loma on lipunut läpi sormien, ja etten loppujen lopuksi ole tehnyt melkein mitään. Koko ajan vain odotti edes parempia kelejä, että voisi edes löhötä auringossa, mutta tässä koneen ääressä suunnilleen koko loma on sen sijaan mennyt. Onneksi kesään on sentään mieleenpainuviakin asioita jäänyt, ja niistä voin kiittää muutamaa ihanaa ihmistä. Mutta toisaalta, onhan tässä vielä reilut kaksi viikkoa saada lisää niitä muistoja, ja toivottavasti niin tapahtuu. On muuten myös ainakin luvattu hyviä kelejä lähiajoiksi, että toivon mukaan nekin lisäävät tekemisintoani.

KESÄISIN terveisin Pink ChihuPS. Tänään on muuten International MCR Day, eli kansainvälinen My Chemical Romance päivä, ja minun osalta se tarkoittaa vielä runsaampaa bändin kuuntelua, ja olen tehnyt sitä koko päivän. Kohta myös ajattelin ruveta katsomaan heidän toista dvd:tään ja kuolaamaan lisää heidän peräänsä. Bobin sanoin: "Gerard (ja minun osalta myös Frank), you make my heart burn!" ;D

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11