Wednesday, July 16, 2008

I wish I could take this day and make it last forever

Aluksi voin heti kertoa sen, että menin eilen suunnilleen paniikkiin, kun Tampereen reissulta kotiin tultuani bloggeri ei suostunut toimimaan, eikä se tehnyt sitä koko iltana. Kävi jo mielessä että tähänkö tämä minun bloiggailuni loppui, kun näytölle tulee koko ajan "sivunlataamisvirhe", enkä pääse kirjautumaan sisään. Tänään sitten suunnilleen pienten rukoilusessioitten jälkeen bloggeri suostui avautumaan, ja pääsin vihdoin kirjoittamaan tätä postausta ja vastaamaan viesteihin. =) Please, ei tämmösiä säikyttelyjä enää ikinä. :o
Aloitan nyt kuitenkin lauantaista tämän kuulumisten kertomisen, ja jatkan sitten tähän päivään. :)
Eli perjantai-iltana (tai no yönä) kun olin normaalisti vaan dataamassa, niin kaverini Vilu ehotti että tulisin heidän luokseen lauantaina mopollani. Suostuin tietenkin, koska näen Vilua aika harvoin, ja koska koko viikonloppu ois taas kulunu yksin kotona datatessa. Lauantaina sitten mopollani heille ajoin, jonnekin 15km päähän, ja tietenkin kesken reissun alkoi satamaan, ja kastuin sitten mukavasti. :D Onneksi kuitenkin ehjänä tulin perille, ja vähän ajan päästä siitä alkoikin sitten paistamaan aurinko (kivat mulle) ja lähdimme Vilun äidin kaverin luo grillijuhliin syömään. =D Illalla Vilun luona vietettiin sitten Vilun äidin synttäreitä, ja sinne tuli ihan mukavasti sen kavereita, ja voin sanoo että minulla ja Vilullakin oli todella kivaa. Laulettiin mm. Singstaria ja sekoiltiin vaan, ja kolmen aikaan vihdoin mentiin nukkumaan. Seuraava päivä sitten kului aika koomassa, mutta lähdimme iltapäivällä skoottereillamme kaupunkiin, joka oli muuten ihanan tyhjä kun oli sunnuntai, ja menimme loikoilemaan yhden "ankkalammen" luo. Mukavan leppoisa ilta, mutta jouduin sitten lähtemään kotiin jo pakkaamaan, kun sain aamulla serkuiltani kuulla että maanantaina lähtisimme sinne odotetulle Särkänniemen reissulle! :) Ilta sitten kului pakatessa ja hitaan koneen kiroamisessa, ja vähän ennen kuin minun oli tarkoitus mennä nukkumaan, kun herätys oli kuudelta aamulla, sain Nelliinalta sen kommentin että olen voittanut hänen suuressa arvonnassaan punaiset sydänaurinkolasit. :D Olin enemmän kuin hämmentynyt koko loppuillan, ja olen kyllä vieläkin kun sellainen tuuri kävi. ;) Nämä kaksi päivää muuten vietin seuraavassa asussa:
Ja kyllä, pahoittelen asentoani. x__x Mekko & ruusupinni H&M, farkut ja vaal.pun helmet Seppälä, mustat helmet äidin vanhat, jotka juuri muutama päivä sitten korjasin vihdoin. :) Rannekorut kaverin tekemät.
Maanantaina sitten heräsin kuudelta (en oo kesällä vielä niin aikasin heränny) ja lähdettiin kummien + kahden serkkuni Katjan ja Riikan kanssa pitkälle automatkalle Tampereelle. Voi että vihaan autossa istumista ja odottamista, varsinkin jos ikkunasta paistaa koko matkan minun päälle aurinko, vaikka on jo muutenkin liian kuuma. Jossain puol yheltä sitten tultiin Särkänniemen _todella_ täysille parkkipaikoille, ja aloitimme parkkipaikan metsästyksen. jouduttiinpa sitten viemään auto yli kilsan päähän, ja sieltä sitten käveltiin jonottamaan rannekkeita. Oli kyllä jo vaille yks sellaset jonot että huh huh, mutta päästiin onneks yhteen tosi lyhyeen jonoon. Pulitettiin sitten 30€ omista rannekkeista, ja lähdettiin serkkujen kanssa heti kiertelemään ja kottomaan mihin laitteeseen ensimmäisenä mennään. Päädyttiin sellaseen keinukaruselliin, joka tais siellä kyllä olla nimellä Wawe Swing tai joku semmonen.En tarkalleen muista missä järjestyksessä niissä laitteissa käytiin, kun useimmissa käytiin kahesti mutta ehkä parhaassa laitteessa eli U:n muotosessa Half Pipe:ssa kolme kertaa. :)) Tässä viikinkilaiva.
Pari vuotta sitten kunm käytiin Särkänniemessä en uskaltanu käydä melkein missään laitteissa, mutta nyt voitin viimeistään pelkoni, kun kävin kaikissa mahollisissa. :D Tässä seuraavassa ollaan menossa Korkkiruuviin, joka on vähän niinkuin vuoristorata, mutta siinä mennään myös pää alaspäin. Jonotukset oli muuten inhottavimpia, mutta mentiin aina johonkin muuhun laitteeseen jos jossain ois ollu yli puol tuntia odotusta...
Tässä seuraavassa ollaan serkkujen kanssa just menossa ehkä yhteen pahimmista laitteista, nimittäin Tornadoon. Siinä kun kävi niin uskalti kyllä mennä kaikkiin sen jälkeen. Ja kyllä, tuona päivänä äänihuuleni kärsivät mukavasti, kun kiljuin. =D
Tässä sitten vähän samanlainen kuin Tornado, paitsi että tässä mentiin mahallaan. :DD

Troika oli yksi ainoista laitteista joissa käymistä todella harkitsin, koska en hirveästi tykkää mistään pyörivistä laitteista, mutta se osoittautui tosi mukavaksi laitteeksi. :) Aikamatto oli kyllä ehkä ällöin laite, mutta siitä ei ole kuvia.
Take Off osoittautui myös lällymmäksi miltä näytti, kuten melkein jokainen muukin laite.
Seitsemältä sitten menimme delfinaarioon katsomaan delfiinien esitystä, ja olivat kyllä söpöjä. :3 Kuvat kyllä ovat todella syvältä, pahoittelut.
Delfinaarion jälkeen oli sitten vielä joku 1,5 h jäljellä, ja silloin alkoi myös vähän ripeksimään vettä, mutta ei se menoa haitannut. :D Lopuksi sitten juoksimme laitteesta toiseen kuin mitkäkin pennut, ja ei meinattu ollenkaan päästä Jet Stariin sateen vuoksi. Mutta onneksi se sitten vähän lakkasi ainakin hetkeksi ja päästiin myös siihen. Minä muuten alla olevassa kuvassa tietysti keskellä, kun puristan tuota tankoakin.. =D
Juuri ennen sulkemista kerkesimme käydä sitten kolmannen kerran Half Pipe:ssä, johon muuten pakotin toisen serkuistani, kuten myös Tornadoon. Ja ei kyllä katunut siihen tulemista. Uskalsin siinä jopa pitää viimeisellä kerralla silmät auki koko ajan. :DD
Yhdeksältä sitten kävelimme takaisin autolle, ja sieltä alkoi suunnistus Cumulus hotelliin. Cumuluksessa olimme muuten viime kesänä myös Kouvolassa, kun kävimme samalla kerralla Tykkimäellä. Viime kesänä se taisi olla paras päivä, ja ainakin tähän mennessä tänä kesänä tuo maanantai. :) Oli kyllä tosi hauskaa, ja ainakin koko rahan edestä kävimme laitteissa. :D Harmi kun en pystynyt pitämään kameraani mukana kun kävimme katsomassa hienoja kaloja, olisi varmasti tullut ihania kuvia. Ja koko päivän kummini siis toimivat kuvaajina, kiitos vaan heille. =)
Mutta, kirjauduttiin sitten hotelliin, ja tänä vuonna minä ja serkkuni saimme kolmestaan yhteisen huoneen, harmi vaan että toinen heistä joutui nukkumaan lattialla patjalla. :D
Seuraavana aamuna oli sitten taas aikainen herätys, ja aamujuttujen jälkeen menimme todella herkullisella aamupalalle. Oli kyllä ainakin valinnanvaraa, ja voi kun sellainen aamiainen olisi joka aamu...
Tässä pari kuvaa hotellihuoneestamme, voi kun olen serkkujeni seurassa rakastettu. ♥
Hotellista sitten lähdimme pariksi tunniksi Tampereelle shoppailemaan, ennen kuin jouduimme kirjautumaan ulos hotellista. En ole ennen käynytkään Tampereella muuten kuin Särkänniemessä, ja mukavalle vaikutti. :) onni oli myös myötä kun kumpanakin päivänä oli niin hyvät kelit.
Ja tässä muuten päivän asuni: My Chemical Romance paita kaverilta ostettu, pinkki-musta raitamekko ja laukku Seppälästä, legginsit Ellokselta, korut ja kengät H&M.
Shoppailun jälkeen sitten lähdimme kotia kohti, monen pysähdyksen jälkeen. Mm. Pandatehtaan myymälä oli niistä yksi, ja minä en sinne kovin mielelläni olisi mennyt, kun yli kaksi vuotta karkkilakossa olen ollut. Seisoinpa sitten yhdessä nurkassa ja odottelin innokkaita sukulaisiani. :D
Jossain kuuden aikaan sitten suunnilleen olin kotona, jossa ei muuten taaskaan ollut ketään, ja loppuillan murjotin koneelleni kun se vammasi tämän bloggerin kanssa.
Tässä muuten Tampereen ostokset. H&M:n viimeisimmistä alennuksista löysin sitten koko kesän etsimäni shortsit viiden euron hintaan. Onko siellä Tampereella muuten monta H&M:ää, kun siinä missä minä kävin ei ollut mm. lasten puolta ollenkaan ja se oli muutenkin aiika pieni, eikä siellä ollut melkein yhtään porukkaa? =DH&M:n alesta sain myös tämän pinkin hameen 7,5€ hintaan. Jotain tällaista rentoa hemtta olen etsinytkin. :)
KappAhlista sitten löysin tarjouksesta n. 3€ hintaan tuon pinkkihohtoisen ketjun, jota voin pitää joko farkuissa tai kaulakoruna, ja sitten tuon ruusupompulan, jonka voi laittee myös rinatkoruksi sen takana olevan hakasen avulla. Sekin oli n. 3€. Viimeisestä kaupasta jossa sitten kävimme löysin Marilyn Monroe kortti-kokoelmaani täydennystä tuon kortin avulla, se maksoi 1,1€.
On se nätti. ♥__♥
Tässä myös lähempää tuo ruusu, ja sen vieressä Hello Kitty hamahelmirintakoru jonka _vihdoin_ sain tehtyä loppuun. :D
Että sellaista minulle kuuluu, oli kyllä kokonaisuudessaan tosi onnistunut reissu, ehkä ensi kesänä menemme sitten Lintsille tai johonkin muuhun. =) Loppuun pari random kuvaa (tietenkin minusta) joissa näkyy tarkemmin Vilun luona olleet korut.
Tämän päivän sitten omistan yömekossa datailemiseen ja ehkä Gossip Girl kirjan lukemiseen. Niin ja reissussa kipeytyneiden jalkojen ja selkänikamien paranteluun.

xoxo, Pink Chihu

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11