Thursday, July 17, 2008

I wish that I could be that radical

Vähän aikaa sitten kirjoitin ensimmäiset 25 faktaa itsestäni, ja ajattelin nyt kirjoittaa seuraavat 25, kun on tarpeeksi tylsää. :D Sen jälkeen on sitten enää 50 jäljellä niin on 100 täynnä. ;) Sorry jos toistan itseäni joissain asioissa tässä listalla, kun saattaa tulla vahingossa joitain joita mainitsin jo viimeksi. Mutta, nyt kuitenkin jatkoa:

1. Kuuntelen musiikkia melkein koko ajan, enkä pystyisi elämään ilman sitä. Joko kuuntelen sitä koneeltani, tai sitten kännykästäni. Viimeistään Last.fm:n myötä tajusin miten paljon sitä kuuntelen, tuon mukaan päivässä keskimäärin 85:n kappaleen verran, ja tuo kertoo pelkästään koneella kuunnellut.
2. Myös musiikkimakuni on muuttunut aika radikaalisti, ja jos muutama bändi mainitaan, niin kuuntelen mm. My Chemical Roamancea, The Usedia, Mindless Self Indulgencea, The Arkia, Queenia, Good Charlottea, Simple Plania, Pencey Prepiä, Kill Hannahia, The All-American Rejectsiä, Taking Back Sundayta, Escape The Fatea ja monia muita.3. Minulla on vain 2 hyvää ystävää, mutta 3 läheistä serkkua, jotka voisiin kyllä laskea ystäviksi myös.4. Suunnittelen asioita mielestäni ihan liikaa, ja mietin suunnilleen kaiken etukäteen, enkä pidä siitä yhtään. Toivon että voisin olla radikaalimpi ja elää vain hetkessä. Lähiaikoina olen yrittänyt sitä enemmän.
5. Hiukseni on oikeasti ruskeat, mutta aloin värjäämään niitä vitosluokalla. Ne ovat olleet oman värini lisäksi kupariset, räiskyvän punaiset, tummanruskeat, ruskeat vaaleilla raidoilla, ja nyt ne ovat blondauksen jälkeen aina vaalenneet. Viime elokuussa siis blondasin ekaa kertaa hiukseni.
6. Tykkään myöhään/yöllä ulkona liikkumisesta, kun silloin on niin ihanan rauhallista ja hiljaista kaikkialla. Varsinkin nyt kesällä on kivaa käydä yöllä kaverin kanssa kävelyllä.
7. Pelkään aika monia asioita, ja tässä joitain asioita mitä pelkään: pimeää, yksin järvessä uimista (en vain pystyisi menemään yksinään järveen uimaan, mutta uimahallissa ei ole mitään ongelmaa), kaikkea yliluonnollista ja asioita joita ei voi selittää (myönnän siis että pelkään ihan hulluna esim kummituksia), hissejä (nykyään pelko on kyllä jo jonkin verran helpottanut), kuolemaa, kipua, itsensä nolaamista/mokailua, monia uusia tilanteita ym. Kyllä niitä joitain muitakin varmasti on, ei vain nyt tule mieleen.
8. Olen todella epäsosiaalinen varsinkin uusien ihmisten kanssa, ja tämä on vain yksi monista piirteistä joita itsessäni vihaan.

9. Tykkään laulaa, mutta en kyllä muiden kuin joidenkin läheisteni seurassa tai yksin. :D
10. Olen fanittanut joitain julkkiksia elämäni aikana todella fanaattisesti, ja näihin kuuluu mm. Antti Tuisku, Paris Hilton, Sauli Koskinen eli BB-Sauli, ja tällä hetkellä My Chemical Romancen toinen kitaristi eli Frank Iero ja laulaja Gerard Way. ♥__♥ Jos johonkin ihastun, ihas
tun myös kunnolla. :--D ♥11. Joitain asioita joita rakastan/joista pidän: läheisistä ihmisistä & lemmikeistä, koirista (varsinkin pienistä), kesästä & lämpimästä (olen kunnon vilukissa), pinkistä, kaikesta söpöstä, Hello Kittystä, Muumeista, dataamisesta, valokuvaamisesta ja kuvista, hyvästä ruoasta ja herkuista, Cocis light:sta, shoppailusta, vaatteista, koruista, asusteista, massasta erottumisesta, hyvästä musasta, kollaasien tekemisestä leikkaamistani lehtileikkeistä, kukista, huoneestani, jo mainitsemistani Frankistä ja Gerardista ja koko MCR:n musasta, hienoista tutuoinneista, tekstivietien ja kommenttien saannista, erityisesti 50-luvusta, Marilyn Monroesta, uimisesta kamujen kanssa, yllätyksistä (tietenkin hyvistä sellaisista), rennosta elämästä ja monista muista jutuista. :312. Olen käynyt elämäni aikana vain kerran ulkomailla, ja sekin oli kakkosluokalla kun kävimme Virossa.
13. Haluan aikuisena tatuointeja ja lävistyksiä, olen rakastunut niihin. ♥__♥
14. Perheeseeni kuuluu lisäkseni vanhempani ja ensi viikolla 17-vuotta täyttävä isoveli + lemmikkimme.
15. Aamuisin minulla menee suunnilleen kaksi tuntia aamutoimiini ennen kuin olen valmis lähtemään johonkin. :--DD

16. Minulle tilataan Demi-lehteä, ja se on tullut minulle jo vuosia.
17. Kasiluokasta asti aloin kuljettamaan Suosikki-kalenteria kaikilla tunneilla mukana, ja kirjoittelin jokaisen asian aina eri värillä sen päivän kohdalle. Myös ysillä omistin Suosikki-kalenterin, mutta Suosikin tilauksen lopetuttuamme jouduin nyt kalenterin itse ostamaan, ja nyt käytössä on Demi-kalenteri. =D
18. Omistamme kesämökin jonka isäni rakensi muutama vuosi sitten, ja voi siellä kyllä talvellakin olla. En kyllä käy siellä kuin kesäisin.19. Lempi tv-ohjelmiini kuuluu mm. Ugly Betty, Sinkkuelämää, Täydelliset Naiset, Simpsonit, Gossip Girl, Skins - Liekeissä, Heroes, Päivien Viemää (heh, on sekin nyt paljastettu), Huippumalli Haussa ja Salkkarit.
20. Muutama adjektiivi joilla itseäni kuvailisin: sarkastinen, laiska, murehtiva, pöpi, ahne, samaan aikaan huolehtiva ja itsekeskeinen. Nuo oli ekat jotka mieleen tuli. :D
21. Haluaisin osata paremmin englantia, koska tykkään siitä kielestä niin paljon, ja se olisi todella hyödyllistä.
22. Kirjoitan A4-papereille ylös hyviä kappaleiden sanoituksia. Kohta kuudes A4 on täynnä. Ja näitä sanoituksia käytän sitten mm. otsikoina tai kuvateksteinä.
23. Kutian varsinkin kyljistä, mutta rakastan sitä kun minua rapsutetaan selästä. Hurrrrr. 8--)) ♥
24. Monesti mieleni tekisi katsoa joku kauhuleffa, mutta kadun sitä jälkeen päin jos niin teen. =D
25. Kasvatan kynteni aina niin pitkiksi kuin ne vain kasvaa, tälläkin hetkellä oikean käden nimettömässä on ihan järkky kynsi. 8))

Siinä taas 25 hyvin mielenkiintoista (not) asiaa itsestä, lisää joskus luvassa. :D On kyllä vaikeaa niiden keksiminen.
Äsken muuten kun olin tätä tekemässä, isäni kävi tuomassa minulle paketin, ja sieltä löytyi, tattadadaaaa, Nelliinan arvonnassa voittamani punaiset sydänaurinkolasit! Piristivät kyllä päivääni mielettömästi. ♥ Vielä ei kuvaa niistä ole, mutta lupaan että täällä ne tullaan näkemään. ;)
Huomenna muuten lähden kaverini Vilun kanssa mökillemme sunnuntaihin asti, joten seuraava postaus aikaisimmillaan silloin. =) Bye bye. PS. Laittakaahan paljon kommenttia, myös vanhempiin teksteihin. ;)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11