Tuesday, July 8, 2008

But nothing lasts forever

Tänään oli onneks tosi hyvä sää, vaikka ois kyllä lämpimänpi voinu olla, joten lähdin jossain puol yhen aikaan kaupunkiin skootterillani, ja tapasimme Seppälän edessä Allun kanssa, kuten melkein aina. Kaupungissa pyörittiin sitten yhteensä joku 5 tuntia, mutta ison osan siitä ajasta olimme kyllä yhdellä rannalla kiikuissa, ja samalla pidimme piknikin. :D Lidl on joku parhain paikka piknikki-eväitten ostoon, uskokaa pois! =D Sieltä löytää aina jotain uutta ja jännää, ja vieläpä halvalla. ;)
Kaverini Allu muuten kertoi myös Gossip Girlissä tapahtuneet juonenkäänteet, kun itseltäni on unohtunut melkein koko sarja tänä kesänä! Tänään sen kuitenkin muistin. ;D
Päälleni päätyi yksi uusimmista ostoksistani, eli hame jossa on t-paita samassa, ja sitten tuo iki-ihana patellavyö. ♥__♥ Alkaa kyllä mennä melkein liian pitkällä minulla tämä hattu-touhotus, kun tuo söpöliini on jo kolmatta kertaa peräkkäin päässäni! Kohta en jaksa enää ollenkaan laittaa hiuksiani jos jatkan samaa rataa.
Hattu kirpparilta, laukku UFFilta, sukkikset H&M:ltä, vyö Jim&Jillistä, hame-t-paita-sydeemi Lindexiltä, kengät KappAhlista.
Kaupungilla kierrellessä satuimme menemään yhden kaupan ohi, jossa myydään mm. skoottereita, ja minulta oli tippua silmät päästä kun näin tämän söpöliinin!! En ole livenä nähnyt kertaakaan näin ihanaa skootteria, ja se vieläpä näyttää vespalta. 8---3 NAM!! Tutkin sitä siinä varmaan kymmenen minuuttia, ja keverini nappasi minusta vielä kuvan sen selässä. :--D Häpeä minun punainen massa-skode, tuossa oli nimittäin tyyliä! Eikä olisi ollut edes paljon kalliimpi kuin oma menopelini.

Löysin myös Seppälästä tämän kauluspaidan hintaan 7,95€. Olen himoinnut tuota jo varmaan viime syksystä asti, ja vihdoin sekin oli alennuksessa, kuten pinkki patellavyönikin jonka ostin silloin Savonlinnasta. Joskus kannattaa siis vain odottaa. :)
Tässä tarkemmin tämä printti, eli tuo paita on täynnä limejä ja pinkkejä Bambeja. :3

Mukava kesäpäivä siis oli, toivottavasti näitä tulee lisääkin, vaikka Allu lähteekin perheensä kanssa purjehtimaan, joten näen Allun vasta viimeisellä lomaviikolla. :( Mutta toivottavasti keksin kaikkea muuta tekemistä, kuten ensi viikolla tai sitä seuraavalla lähden Särkänniemeen serkkujeni kanssa. Whipii! =D

PS. Allusta tuli hiuspantoineen mieleen GG:n Blair. :D

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11