Tuesday, December 8, 2009

I'm so tired


Ajattelin vihdoin tulla kertomaan vähän kuulumisia, kun edellisestä postauksesta on jo yli viikko.. Olen lykännyt postaamista mm. siitä syystä, ettei ole oikein kertynyt kuvamateriaalia, mutta toivottavasti tämä on parempi kuin ei mitään. :)

Viime tiistaista sen verran, että silloin oli viimeinen päivä ennen työssäoppimista, ja pelätyt kemian kokeet. Onneksi hypärillä lukeminen tuotti tulosta, ja sain jopa 1½ (arviointiasteikko 1-3)! Joten läpi meni, kuten muutkin aineet viime jaksosta. Seuraavan kerran koulua vasta helmikuussa, wohoo. o/

Tiistain asu:

♥ mekko, helmet & panta: Seppälä
♥ neule, sydänkoru rannekoruna & korvikset: H&M
♥ vyö: äidin vanha

 
Tuli vähän suruolo kun tiesin että en enää pitkään aikaan tulisi pukeutumaan kivoihin asuihin suunnilleen viitenä päivänä viikossa. :--(

Keskiviikkona se sitten alkoi, eli yli kaksi kuukautta kestävä työssäoppiminen! En ole tainnut aiemmin paljastaa tätä, mutta olen siis "töissä" Citymarketissa kun sitä on niin paljon kysytty. Tarkemmin sanottuna pukeutumis- ja kenkäosastolla, vaikka aamulla aina ensimmäiset kaksi tuntia hyllytänkin jonkun muun osaston tuotteita.
Jos ruokatauot lasketaan mukaan, olen töissä yhteensä 8 h päivässä, ja menen jo seitsemälle kun kuljen matkat äitini kyydillä. En voi muuta sanoa, kuin että on ollut rankkaa, ja iltaisin minua nukuttaa todella paljon ja varsinkin jalkoihin koskee mukavasti kun tulee seisottua yli 7 h. Teinkin ennätyksiä viime viikolla, ja menin nukkumaan ennen kymmentä. Normaalisti en meinaa millään saada unta vaikka kello olisi jo vaikka mitä, mutta fyysinen työ tekee tehtävänsä. :D Sentään jotain hyötyä tästäkin. Harmi vaan etten saa mitään palkkaa. ;)
Tähän mennessä töissä on ollut ihan mukavaa, mitä nyt aika useasti on jotain sellaisia tehtäviä mitkä eivät niin kiinnostaisikaan. :D Parhaani kuitenkin yritän aina tehdä.
Saa nähdä mitä mieltä olen TOP:sta vaikka kuukauden päästä, mutta toivottavasti opin mahdollisimman paljon. :)

En kyllä tiedä yhtään minne haluaisin mennä sitten ensivuonna TOP:iin, kun silloin sitä on varmaan jotain 4 kk. :o Paikkakunnallamme on todella rajoitetusti eri paikkoja mihin mennä, ja niistäkin sitten on tietysti "kilpailua". Voisin ihan mielelläni muuttaa sitten sen ajaksi vaikka Kuopioon. ;)
Yksi huonoista puolista TOP:ssa on se, että joudun käyttämään työasua, kuten muutkin työntekijät. Joten bye bye asujen suunnittelut. :'( Olenkin yrittänyt kikkailla jotain hiuksilla, korviksilla, kaulakoruilla ja meikillä, etten ihan menettäisi identiteettiäni. :D Ainakakaan vielä ei ole tullut negatiivista palautetta asiasta.

Aamuisin puen vaatteet, joita pidän vain työmatkojen ajan, joten en näe mitään järkeä kovin laittautua, siinä päällä kun on vielä ulkovaatteetkin. Asuni ovat siis aina jotkut farkut, ja musta pitkis joka jää työpaidan alle. :D Todella luovaa siis.
Tässä yksi esimerkki viime perjantailta.

♥ farkut, ruusuponnari, pinni & korvikset: Seppälä
♥ pitkis: H&M
♥ laukku: Cybershop
♥ helmet: kirppis

 
 
Että sellaista siis. =D
Laitoin hiukset sivuponnarille ja yöksi kahdelle letille, joten tuli kivaa kiharaa. Kuvat otettu töiden jälkeen, joten ne ovat kyllä jo suoristuneet. :|

Tässä muuten surukuva, jossa suren kynsieni kohtaloa. Jouduin siis ne leikkaamaan ennen töitä. Yhyy. Ajattelin samalla viilata ne ekaa kertaa neliömäisiksi. Ihan kivaa vaihtelua. Saa kyllä nähdä onko TOP:n loputtua yksikään kynsistäni edes kuvan kynsien pituiset, nimittäin työ ei ole todellakaan mitään kynsiystävällistä.
Näytän muuten aika pelottavalta.

 
Nyt ei kuitenkaan tällä kertaa enempää TOP:sta. :D

Olen ihan innoissani, että vihdoin on joulukuu, enkä voi uskoa että jouluunkin on enää suunnilleen pari viikkoa! Lahjojankin pitäisi vielä läheisille hommata, apua. =D
Olen aina rakastanut melkein kaikkea joulussa. Tuo melkein mm. siitä syystä, että poloiset porsaat joutuvat syödyiksi siihen aikaan. :(( Itse aion syödä mm. joulutorttuja ja porkkanalaatikkoa, ja juoda glögiä. Herkullinen porkkanakakkukin on must!

Tänä vuonna joulussa saattaa olla se vähän erilaista, etten ole pyytänyt oikeastaan mitään lahjaksi! Tiedän etten voi saada chihua enkä Canon EOS-500D:tä, joten.. Saan varmaan parhaimmillaan pari pakettia. Jonkun aterinsetin voisin toivoa, mutta kun en ole nähnyt mitään kivan näköistä. Rahaakin on tylsä saada vaikka kyllähän sille aina käyttöä on, mutta mielestäni joulussa yksi kivoimmista jutuista on saada ihan oikeita paketteja joista sitten muistaa että on saanut ne lahjaksi. :) Yllärit on myöskin kivoimpia!
Pakko mainita tähän väliin vielä töistä, että ainakin virityn siellä joulutunnelmaan kun siellä soitetaan joululauluja lakkaamatta. :'D Luulenpa että saattaa jo vähän ärsyttää 23.12.. Niin tosiaan, minulla on vielä silloin töitä! Superlyhyt loma. x__x

Joulunodotukseeni kuuluu mm. seuraava, eli Veikkauksen joulukalenteri. :) Suklaatahan en syö, joten tuo taitaa olla minulla nyt kolmatta tai neljättä kertaa. Toivottavasti tällä kertaa onnistaisi!

Huh, nyt on kyllä tullut höpötettyä ihan urakalla, onnea vaan jos olet jaksanut lukea. :---D Menisin muuten varmaan jo kohta nukkumaan, mutta yhyy, Journeyman tulisi aikavälillä 22-23. :( Taidan valita lyhyemmät yöunet ja katsastaa että kannattaako enää muina tiistaina lyhentää yöuniaan sen takia.

Loppuun vielä söpiskuva Mömmöstä! Se ahtautui iskän ja sohvan väliin koisimaan. :3

Np: From First To Last - Worlds Away

PS. Mitenkäs teidän joulunodotus on sujunut? :) Vai odotatko edes joulua?

PPS. Unohdin kokonaan mainita, että näin sunnuntaina serkkuani Hannaa! Jee. ♥ Nähdään ihan liian harvoin, vaikka hän onkin asunut kesästä lähtien veljensä kanssa omassa kämpässä opiskelujen takia. Toivottavasti pääsen mahdollisimman pian yöpymäänkin heidän nurkkiinsa. :P

PPPS. Nyyh haluan uuden bannerin. :( Olen kyllästynyt. Harmi vaan etten oikein itse osaa sellaista tehdä. :D No, pitää katsoa jos jossain välissä yrittäisi jotain säätää.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11