Monday, November 30, 2009

I'm fat because I eat, and I eat because I'm fat

Mitä tekee Mara kun pitäisi vihdoin aloittaa kemiankokeeseen lukeminen? No tulee tietysti postaamaan. :) Hyvä tapa saada minut postaamaan on se, että pitäisi oikeasti tehdä jotain muuta..

Kolmipäiväinen viikonloppu sujui mukavasti puolen metrin (no melkein) DVD-pinon antia katsellessa ja marenkeja mussuttaessa (sorruin niitäkin tekemään..). Eilen myös loppui BB, kuten kaikki varmaan tietävät. Oikeastaan toivoin että Esa A voittaisi, vaikka minulle olikin melkein sama kuka heistä voittaa kunhan ei Antti. Loppujen lopuksi olin kuitenkin iloinen että Aso voitti, vaikka en alussa hänestä pitänytkään, mutta hän tosiaan muuttui talossa positiivisempaan suuntaan. :)

Tänään kävin koulussa ainoastaan tekemässä puolentunnin ajan työoikeuden koetta. Ehkä yksi kamalimmista aineista ikinä. Sen jälkeen jäin vielä tekemään ammattiviestinnän ryhmätyön loppuun Allun kanssa, kunten viime postauksessa kerroin sen tekeminen ei ihan onnistunut viime torstaina. :D
Piti vielä odotella klo 11.10 bussia, joten kävin kirpparipöytää siivoamassa, ja selvisi yksi kamala juttu siihen liittyen kotiin tullessani: sinne viemämme potkulauta on joko a) varastettu, b) jossain päin kirpparia c) ?. Pitää käydä selvittelemässä tuota asiaa lähipäivinä, koska minä jo ajattelin että jos se ei mene kohta kaupaksi niin haen sen kotiin ja viipotan sillä ensi kesänä pitkin lähiseutuja. 8--) En kestä jos emme saa siitä edes korvausta jos sitä ei löydy. ;__;

Olin liikkeellä tänään tässä asussa:

♥ MCR-paita: Vilulta
♥ huppari & korvikset: H&M
♥ mekko: Seppälä
♥ mustat sukkikset: ?
♥ pipo: kirppis
♥ laukku: äidin vanha
♥ kynsikkäät: Cybershop
♥ niittirannekkeet: sieltä täältä

Minulla ei ole tietoa mistä nuo mustat sukkikset ovat peräisin, mutta laitoin ne pinkkien sukkisten päälle niin niistä tuli aika kivan näköiset.

Sukkiksissa on lisäksi takana saumat, joten ne saattavat olla hyvinkin vanhat.
Mitäs olette mieltä suuremmasta kuvakoosta? Kokeilen juuri tällaista Bloggerin uutta tekstinmuokkausjuttua (:D) enkä oikein tiedä pitäisikö pysytellä pienessä kuvakoossa kun ei ole tuo kamerani mikään paras niin varsinkin isoissa kuvissa epäselvyys näkyy paremmin. .__. Isoista kuvista kuitenkin tykkään, joten..

Asettelin tänään ikkunaani pinkit valot, ja innostuin niitä samalla kuvaamaan. Kamera vääristää kyllä tuota väriä, mutta no can do.

 
 
Tässä myös kuvia pienemmässä kuvakoossa. Kumpi on teistä perempi? Tietty nämä ylipimeät kuvat näyttävät vielä pahemmilta isoina.
 
 
 
Minulla on vähän ongelmia tämän uuden Bloggerin kanssa, koska en saa kuvia siirreltyä eri kohtiin, vaan jos ne jo kertaalleen laitan tähän tekstikenttään niin en pysty kuvien väliin kirjoittamaan. .__. Osaisiko joku neuvoa, tai onko kellään muulla tämän kanssa ongelmia?

Nyt ei auta muu kuin lukea kemiaa, ettei sentään uusintaan tervitsisi mennä, kun keskiviikkona alkaa se työssäoppiminenkin! Hurr miten jännää. Se ei kylläkään ole niin kivaa että joudun leikkaamaan kynsiäni sitä varten. ;__; Bye bye kynnet. Huomenna ne lyhenevät huomattavasti.

Np: Disco Ensemble - Sleep on the Wheel

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11