Tuesday, November 10, 2009

You make me wanna forget

Hehei, tällä kertaa ei kulunut viikkoa postauksien välissä! :D

Olen jo aika nälkäinen, mutta voisin kirjoittaa ennen syömistä tämän postauksen loppuun kun sain jo kuvatkin ladattua.

Viime postaukseen taisi tulla ennätysmäärä kommentteja, jee, hyvä te!

Viikonloppu kului kotona koomaten kuten pelkäsinkin, lukuun ottamatta perjantai-iltaa, koska kävimme serkkujeni ja kummieni luona. Terkkuja tytöille, tiedän että luette tämän joskus. :)
Tässä perjantain asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ huppari: kirppis
♥ hame: Vilulta
♥ laukku & vyö: äidin vanhoja
♥ niittiranneke: Seppälä
♥ korvikset: Glitter

Viikonlopun koomailuun sisältyi normisetin lisäksi rasvattomien kauralastujen leipomista (ja toki syömistä), iskälle kollaasikortin tekemistä ja Up - Kohti korkeuksia -leffan katsomista. Ihan hassu animaatio, ja minä olen ikuinen lapsi..

Äiti toi kauppareissultaan minulle pinkin tuikkukipon ja appelsiinin tuoksuisia tuikkuja, nam. Piti ihan kuvailla kun tuikun liekki oli tosi outo.


En muuten tiedä mikä minuun on mennyt, kun jaksoin sunnuntaina lakata jo toista kertaa peräkkäin kynnet vähän erikoisemmin! Kaksi viikkoa sitten tein ne pilkkukynnet, ja nyt nämä. En ole tehnyt ranskalaista manikyyriä pitkään aikaan, koska mielestäni se ei olisi näyttänyt kovin hyvältä himopitkissä kynsissäni, mutta nyt kun leikkasin kynnet se näyttää ihan kivalta. Lisäksi laitoin vaaleanpunaista kimaltavaa lakkaa ja kahden lakan rajalle kultaista glitterlakkaa.
Mitäs tykkäätte? :)
Maanantaina piti mennä kouluun muutaman tunnin yöunien jälkeen.. Tässä asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ t-paita & korvikset: Lindex
♥ leggarit: KappAhl
♥ neule, kaulakoru, panta & sormus: H&M
♥ laukku: Laukkukeskus tms.
♥ rannekorut: Seppälä
♥ kello: Leijona

+ söpöliini-Mömmö joka tuli huoneeseeni joten kaappasin sen syliini :3
Maanantaina jäin odottamaan koulun jälkeen bussia melkein kahdeksi tunniksi, koska pääsimme jo klo 11.:20 ja seuraava bussi meille lähti 13:10. :( Loppujen lopuksi pääsin kuitenkin veljen kyydillä kotiin. Ennen kotiin lähtöä kuitenkin pyörin kaupungilla, ja mm. hain kirpparilta lappuja ja muita koska aion laittaa sinne kirpparipöydän ensiviikolla.

Odottelu tulee muuten kalliiksi, koska melkein aina kun odotan vaikka hyppytunnilla seuraavan tunnin alkua, ostan jotain kaupungilta.. Ei hyvä.
Eilen sorruin ostamaan Seppälästä ylisöpön satiinisen rusettipannan, jota olin kylläkin jo aiemmin katsellut netissä. Lisäksi puuteri tarjoushintaan 2,45€.
Yritin esitellä pantaa mutta ei oikein onnistunut. :D
Eilen illalla laitoin kirpparitavaroihin monta tuntia hintalappuja. Hinnoittelu osoittautuu välillä hankalaksi. Katsoin myös varmaan viidettä kertaa The Spongebob Squarepants Movien, aww. :3

Tänään olin hetken aikaa liikkeellä tässä asussa:
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko & pipo: H&M
♥ neule: kirppis
♥ laukku: Fiorella
♥ kaulakoru: Glitter
♥ korvikset: Seppälä
♥ rannekoru: itse tehty

Tämä päivä ei tosiaan alkanut ihan odotetusti, koska kun olimme luokkalaisteni kanssa odottamassa tunnin alkua klo 8.15 meille tultiin ilmoittamaan että tunti on peruttu. Vatutti ihan siitä syystä kun olin herännyt ennen kuutta ja maksanut 2,90€ siitä että pääsen puoleksitoistatunniksi kyseiselle äikäntunnille, ja sitten sitä ei olekaan. Sen jälkeen piti taas soittaa iskä hakemaan, koska seuraava bussihan olisi lähtenyt klo 11.10.. En tosiaan tykkää bussiaikatauluista ja alan kyllästyä näihin outoihin lyhyisiin päiviin..

Niinpä olen taas ollut kotosalla ja nyhvännyt kirpparikamojen kanssa ja katsonut Saksikäsi Edwardin. Ehdottomasti yksi lempileffoistani. ♥ Leffa loppuikin mukavasti lumisateeseen, ja sitä lumisadetta on myös riittänyt ihan muutenkin tänä päivänä.
Äkillisen talven tulon ja valkoisuuden vuoksi tunsin tarvetta mennä pihalle kuvailemaan, ja niin myös tein.
Rakastan sitä kun puutkin menevät valkeiksi. ♥




Teinipeileilyä aitan ikkunan kautta..
Olen jo saanut ihan mukavasti kirpparitavaraa kokoon, toivon mukaan saan sen pöydän ensiviikolla ja että tavarat myös menisivät kaupaksi, koska joudun tällä kertaa maksamaan pöydän vuokrankin itse. Kyseinen kirppari on siis Varkauden Säästökirppari (Seppälän alakerrassa), ja todennäköisesti ilmoitan täällä myös pöytänumeron kun sen tiedän, ellen sitten halua pysyä anonyyminä pöydän suhteen. :D

Nyt kuitenkin syömään, taidan muuten kuolla nälkään.

Np: The Used - The Best of Me

PS. Jee Jim Carrey on tänään vieraana The Tonight Show with Conan O'Brienissa (huh mikä nimihirviö)! :--)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11