Thursday, November 5, 2009

Been down seems like forever

Heipä hei.

Olen iloinen useista viime postauksen kommenteista, joissa pyydeltiin etten lopettaisi bloggaamista. Edellisessä postauksessa juuri puhuin pienistä kriiseistäni tämän blogin kanssa, ja asiaa ei parantanut se että löysin viime lauantaina demi.fi:stä keskustelun, jossa arvosteltiin pukeutumistyyliäni. Sen jälkeen kun on lukenut reilusti yli 100 paskakommenttia omasta pukeutumistyylistään, ei tee kovin mieli julkaista mitään päivänasukuvia tai ylipäätänsä blogata. Kuten jo kommenttiboksissa mainitsin, niin olen todella pettynyt ihmisten ahdasmielisyyteen, ja tulipahan taas todistettua ihmisten (varsinkin tyttöjen) kamaluutta toisiaan kohtaan (anteeksi yleistys, mutta näin asia vain liian useasti on). En toki itsekään ole mikään pyhimys, mutta jotain rajaa pitäisi sentään olla. Jotkut keskusteluketjun haukkujista saattavat tänne vielä tätä tekstiä päätyä lukemaan, ja heille sanonkin, että toivottavasti olette nyt helvetin tyytyväisiä itseenne. Minulla on paska itsetunto, ja voin kertoa ettei se ole viimeisen viikon sisällä ainakaan parantunut.

En ole kuitenkaan lopettamassa, kuten monet ovat pelänneet, mutta minulla on edelleen pientä kriisinpoikasta tämän blogin kanssa. Tämä postaus ei tule olemaan kovin erilainen kuin normaalit postauksenikaan, mitä nyt valitan tähän alkuun entistä enemmän.

Joten, mm. edellisen tapauksen vuoksi Halloweenini oli suorastaan pyllystä, en tehnyt muuta kuin masistelin, datailin, söin ja luin koko viikonlopun + maanantain. Jotain positiivista sentään: sain maanantaina luetuksi loppuun perjantaina aloittamani Ruttolinnan. Outo, mutta loppujen lopuksi hyvä kirja. Sen jälkeen aloitin kirjan nimeltä Elämänviiva.
Maanantaina katsoin myös ruotsalaisen Fucking Åmål -leffan, joka oli ihan katsottava.

Tiistaina oli paluu kouluun. Päälläni oli pitkästä aikaa turkoosia, kun käytin ekaa kertaa äidin vanhaa kauluspaitaa.
Image and video hosting by TinyPic
♥ kauluspaita: äidin vanha
♥ hame: Gina Tricot
♥ pitkis & musta sormus: H&M
♥ laukku & korvikset: Seppälä
♥ rusetti: lapsuusajoilta
♥ turkoosit helmet: kirppis
♥ pinkit helmet: itse tehty
♥ turkoosit sormukset: pienenä saatu suklaamunista
Silmämeikkiin kuului turkoosia luomiväriä, joka kylläkin näyttää vaalenasiniseltä noissa kuvissa.
Tiistaina oli hyppytunti ja samalla vielä ruokatunti, joten tuntien välissä oli aikaa 2,5h, ja kävimme Allun kanssa kiertelemässä muutamissa vaatekaupoissa. Mielessä vähän pyöri uusi talvitakki, ja kerrankin kävi tuuri ja sellainen löytyi Aleksi 13:sta -30% alennuksella. :) En ostanut takkia heti, vaan jäin miettimään sitä viimeisen oppitunnin ajaksi ja kävin sitten koulun jälkeen ostamassa sen äitini kanssa. Mukavaa että voin lainata sitä äidillenikin joskus, koska olemme aika samankokoisia, mitä nyt äiti minua joku 5cm lyhyempi.
Kuvaisin takin vasta tänään illalla, joten siitä voi jo päätellä ettei kovin näköhermoja hivelevää jälkeä tullut..
Takki ei ole oikeasti tuon sävyinen, hehkulamppu ja salama vääristää. Oikeasti se on tosi tummanpinkki/fuksia.
Tuo vyö oli alunperin tosi oudossa kohdassa, nimittäin juuri beban kohdalla, joten äiti irrotti vyölenkit, ja vyön lyhentämisen jälkeen voin pitää sitä vyötäröllä. Takin helma ulottuu minulla johonkin puoleen reiteen.
Takille jäi alennuksen jälkeen hintaa 49€.
Nyt omistan kaksi karvahupputakkia, kaksi pidempää villakangastakkia ja yhden lyhyemmän ja paksumman villakangastakin. :) Muistan kun joskus seiskalla omistin vain mustan karvahupputakin, mikä oli aika surullista. :--(

Lisäksi tein kaksi pienempää löytöä, joista toinen oli tämä kirpparilta eurolla löytämäni sateenvarjokoriste. :D Siihen mahtuisi tarjolle vaikka muutama keksi. XD Jos nyt keksejä söisin..
Kolmas ostos näkyy keksiviikon asussa. Joko arvaat?
Image and video hosting by TinyPic
♥ topit & wetlookit: H&M
♥ huputon huppari (heh en yhtään tiedä miksi tuota kutuisi): Jim&Jill
♥ laukku: äidin vanha
♥ pipo & niittiranneke: Seppälä
♥ rannerengas: lapsusajoilta
Kyseinen ostos on siis tuo ylitörkeän ihana 80-luku-pipo. XD Siinä on tupsu ja kaikki, se on lörttö ja vieläpä neonpinkki, mitä muuta voisi toivoa? Tämäkin oli todella hyödyllinen ostos, koska jos katsoo päivänasukuviani näkee, että tykkään pitää pipoja/hattuja, mutta tätä ennen omistin vain kaksi baskerimaista pipoa ja yhden hatun. Nyt niitä on sentään yksi lisää. :P
Tänään oli vapaapäivä, ja olisin tästä seikasta varmaan roimasti iloisempi jos koko kakkosluokka kauppaopistossa ei olisi ollut niin lusmu ja vapaapäiviäkin aika useasti. Ei tunnu kovin reilulta että hetkittäiseksi ei ole tarpeeksi aikaa, mutta sitten tosi useasti ei olisi mitään järkevää tekemistä, tai mitään sellaista jota jaksaisi tosissaan tehdä.. Muutun vain vuosi vuodelta laiskemmaksi, mikä ei ole hyvä juttu jos meinasin joku päivä vaikka opiskella lisää tai jos elämässä alkaa jossain vaiheessa muuten vain tapahtua enemmän. Tuntuu kuin elämäni olisi jotenkin "jäissä", tai ehkä se on aina ollutkin. Toivon mukaan varsinainen elämä alkaisi jossain vaiheessa, mielellään vaikka heti? :D I'm so bored.

Tänään Mömmö ja Otus söpöilivät huoneessani. :3
Mömmö tykkää Otuksen "kirputtamisesta", vaikka ei sillä koskaan mitään kirppuja ole edes ollut. =D Voooi, Mömmö on kuin sen emo kun se hoivaa sitä, välillä vähän rajustikin. :D

Katsoin tänään The Dark Knight -leffan, josta en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata. En yleensäkään juuri innostu toimintaleffoista joissa suurin piirtein vain räiskitään aseilla, ja osa juonestakin menee yleensä vähän ohi. :D
Eilen katsomani The Hungover oli puolestaan osaksi aika hulvaton, muttei kuitenkaan mikään lempileffani. Ihan viihdyttävää katseltavaa.

Huomenna on vaihteeksi koula, jonka lisäksi minulla ei taaskaan ole mitään suunnitelmia, viikonlopuksi siis. Olisin mennyt Hannan luo, mutta valitettavasti se ei onnistu tänäkään viikonloppuna. :( Nyyh joku voisi pelastaa minut varmalta tylsyyteen kuolemiselta.

Kommentoikaahan paljon, mutta yy ei mitään liian ilkeää, olen herkkä. :---(

Np: My Chemical Romance - Dead!

Loppuun hyvää mieltä minulle tuottava kuva Frankistä ja hänen lukuisista koiristaan. Kuva on MCR:n nettisivuilla vähän aikaa sitten julkaistu.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11