Thursday, December 17, 2009

Stop to think

Heipä hei.

Minun on pari päivää tehnyt ihan hirveästi mieli postata, mutta en ole vain yksinkertaisesti pystynyt koska ei ole ollut ollenkaan kuvamateriaalia. Kun lähden töihin ja tulen töistä takaisin kotiin, on pimeää, eikä huoneessani ole todellakaan mikään hyvä valaistus = ei ole kuvamateriaalia = en keksi postattavaa = :---((
Olisi mukavaa jos olisi yhtä luova ja kekseliäs kuten lukuisat muut bloggarit, mutta ilman hyvää kameraa ja valaistusta ei voi oikein kuvata, ja kuvattomat postaukset ovat tylsimpiä ikinä. x__x Kiva ruikutus heti alkuun..

Viime postauksesta on taaskin yli viikko aikaa, ja olen sinä aikana suurimmaksi osaksi vain käynyt töissä. :D Minulla on yleensä tapana kirjoittaa päivän tapahtumat lyhyesti kalenteriini, ja nyt se ammottaa ihan tyhjyyttään, kun töiden lisäksi ei tapahdu mitään.
Tuntuu tosiaan että muuta en olekaan tehnyt kuin käynyt töissä. Jos saisin siitä vielä palkkaa niin olisin kohta rikas. 8--D Olin sunnuntainakin töissä, ettei tarvitsisi mennä 23. päivä. Saa nähdä että menenkö tänäkin sunnuntaina, että saisin lisää vapaata.


Töissä on mennyt (tuosta kuvasta huolimatta :D) kuitenkin aika mukavasti, ja tietenkin työnteko helpottuu päivä päivältä enemmän kun oppii uusia juttuja ja että missä mitkäkin tuotteet ovat kun niitä tullaan kyselemään. Pari kertaa tuttuihinkin on tullut törmättyä työaikana. :)
Mukavinta tähän mennessä on ollut varmaankin mallinukkejen pukeminen, ja viime viikolla henkilökunnan arvontaan voittolahjapussien tekeminen. :D Osallistuin sitten itsekin arvontaan ja ostin kolme arpaa kuudella eurolla, kun niihin lahjakasseihin tuli niin hyviä juttuja. :o Kaikkein järkevintä olisi varmaan ollut ostaa kymmenen pussia ja myydä tuotteita sitten eteenpäin. :D Nyt kylläkin ärsyttää että en kuvannut saman tien viime viikolla edes osaa voittamistani jutuista, kun olisi kerrankin ollut jotain kuvaamista! No, ehkä näette joku päivä tuotteista murto-osan.

Viime viikolla olisi muuten ollut sikainfluenssarokotus toisella amiksella, mutta en tietenkään mennyt siihen kun olin varma että tulisin sen oton jälkeen vähintään pariksi päiväksi työkyvyttömäksi, ja luulin että poissaolotunnit pitäisi korvata, kun luokanohjaaja sanoi niin ennen työssäoppimista. No, tietysti selvisi, että ei sitä kipeänäoloaikaa olisikaan tarvinnut korvata. :( Nytpä sitten olen rokottamatta sen takia, joten saa nähdä miten minun käy jos se toinen ja pahempi aalto on vieläpä tulossa..


Viime viikonloppuna oli muuten aika mahtavaa, kun Liv-kanava alkoi toimia koko Suomessa, ja sillä esitettiin kolmen päivän aikana koko Kumman kaa -sarja. :D Muistin vieläkin osan sarjan tapahtumista, koska sarja oli yksi suosikeistani joskus ala-asteella, ehkä viidennellä luokalla. :'--D Sarjan päähenkilöt Ellu ja Anne ovat vain niiin ärsyttäviä, että samalla heidän juttunsa huvittavat.


On niiin outoa, että joulukin on jo viikon päästä! En malta odottaa. :) En ole edelleenkään keksinyt mitään kohtuuhintaista mitä toivoa lahjaksi, joten en varmaankaan saa melkein mitään.
Joulunodotus sujuu mm. seuraavien kanssa:

Tuli sentään eilen kuvattua pari pärstäkuvaa joko teidän iloksi tai suruksi.Väsymys näkyy kun kuvat otettu töiden jälkeen. Ja koski muutenkin kivasti koko päivän mahaan, söin varmaan kolme tai neljä nelisatasta Ibumaxia. ö__ö Alkoi myös ihan sairaat pakkaset, välillä yli -20 astetta! Mukava viedä roskia töissä niissä asteissa..


♥ huppari & panta: Seppälä
♥ neule: Jim&Jill
♥ helmet: Cailap
♥ korvikset: Glitter

Joku päivä kyllä lakkaan kynteni punaisiksi ja laitan töihin punaiset asusteet. :) Nehän sopivat sitten hyvin sini-punaiseen työasuuni!

Tänään aamulla kerkesin jopa ottaa ihan asukuvan, wou! Olen kuitenkin tainnut jo unohtaa miten kameran edessä olisi syytä olla, kun on niin vähälle jäänyt tuo asujen kuvailu!

♥ musta neule & kullanvärinen kaulaketju: second hand
♥ kullanhohtoiset farkut & pinkki neule: Jim&Jill
♥ laukku: Cybershop
♥ korvikset & rusetti: H&M

 
Ihan masentaa nuo asut. ;__; Osaankohan sitten enää ollenkaan pukeutua kun helmikuussa alkaa koulu?
Btw: kampaajalle olisi päästävä pikapikaa! Olisi pitänyt mennä varmaan jo pari kuukautta sitten, kun on ihan järkyt kaksihaaraiset. Olen päätynyt itse niitä leikkelemään.. Lisäksi on ihan järkky juurikasvu ja pinkki on haalistunut, mutta ne värjään kotona lomalla, kituutan vielä pari viikkoa, ettei pinkki olisi sitten jo ihan haalistunut taas kun menen töihin 4.1.

Ai niin, kuten varmaan huomasitte heti blogini avatessanne: minulla on uusi banneri. 8) Eräs ihana lukija tarjoutui tekemään minulle bannerin kun edellisestä valitin viimepostauksesta, ja sellaisen nyt sain! Aion pitää tuota ainakin vähän aikaa. :) Niin, wink wink, muutkin halukkaat voivat väsäillä minulle bannereita. ;D

PS. Tuli tuossa joku päivä myös voitettua arvonnassa. :) Kuvaa voitoista varmaan sitten kun ne tulevat. Lisäksi joko tällä- tai ensiviikolla pitäisi tulla kauan aikaa sitten tilatut loput H&M-kamat. ♥

PPS. Tsekkaa nämä sivut ja sillä olevat videot. Sen jälkeen pysähdy miettimään mitä juuri näit. En rupea tässä nyt pitämään mitään saarnaa, mutta toivon mukaan tuo herättää muissakin tunteita ja ajatuksia kuin minussa.

Voisinko saada vaikka nuo paidat joululahjaksi?



No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11