Thursday, August 27, 2009

Sometimes it hurts the most to be who you are

Hi everybody.

Olen tässä tällä hetkellä viiden päivän lomalla koulusta, koska meillä ei ollut tänään koulua, eikä huomenna eikä maanantaina. :) Huono puoli siinä on vain se, että on vähän tekemisenpuutetta, joten nyt olikin hyvä hetki postata.

Viimeviikon lauantaina pääsin sinne Kuopioon shoppailemaan Allun kanssa. Oli ihanan lämmin sää, ja oltaisi vielä voitu shopata pari tuntia enemmän, mutta piti kuitenkin lähteä kun kyyti lähti. :D Rajoitetusta shoppailuajasta johtuen emme tietenkään käyttäneet aikaa sellaiseen asiaan kuin syömässä käymiseen, joten oli ainakin kotiin tullessa nälkä. :--D
Olin muuten edellisenä iltana piirtänyt kartan Kuopion kirppareista, joten nyt on hyvä juttu kun tiedän että missä esim. City Pörssi on.

Tässä kuitenkin shoppailuasu, neule kyllä lensi laukkuun.
Image and video hosting by TinyPic
♥ paita: Carlings
♥ tyllihame, neule & ballerinat: H&M
♥ laukku: lahjaksi saatu
♥ helmet: Cailap
♥ panta: Accessorizes
♥ korvikset: Glitter
♥ mustat helmet ranteessa: kirppis
♥ pinkit helmet ranteessa: itsetehtyjä



Tein muuten varmaan ennätyksen Kuopion shoppailuista, koska en ostanut yhtään vaatetta! Kahdet kengät kylläkin ostin, nimittäin Fiorellasta!! Ihan outoa, mentiin sinne ensinnäkin vähän sattumalta. Kierrellessä löysin nämä kengät, jotka olisivat maksaneet 10€, mutta jos osti kahdet kengät ne sai 15€:lla. :---)) Aika hyvin.

Näissä toisissa kengissä ei ollut hintaa, ja kokeilin näitä ekana läpällä, mutta sitten ihastuinkin näihin ja menin kysymään hintaa, ja sain sitten tietää tuosta tarkouksesta.

14cm korko 4-5cm platformilla. :---) Korkeimmat korkkarini ikinä! Pitäisi opetella kävelemään näillä luontevammin.
Tässä muut ostokset, joihin kuului yllätykseksini monta sormusta. Sormusten lisäksi ostin kultaista ketjua ja "rinkuloita" että voisin joskus tehdä koruja, panta H&M:ltä ja ihana niittiranneke Lindexiltä, jollaista etsinkin! ♥
Nämä kolme sormusta H&M:n lastenpuolelta.
Vaaleanpunainen 0,4€:lla kirppikseltä, kaksi muuta H&M:ltä.
Sunnuntaina en tainnut tehdä muuta mainitsemisen arvoista kuin että katsoin Wild Childin. XD Ihan ok teinileffa, ainakin kunnon hömppä.

Maanantain asu näytti omaan silmään tylsältä, mutta oli pakko pukeutua lämpimästi kun menin mopolla.
Image and video hosting by TinyPic
♥ huppari, t-paita, farkut & No more mondays -laukku: Seppälä
♥ korvikset: Indiska (Allulta)
♥ ristikoru: kirpparilta

Maanantai oli siihen asti tylsä, kunnes sain kuulla että velveni oli ostanut itselleen auton! Veljeni täytti heinäkuussa 18, ja hänellä on inssi perjantaina, joten toivon että hän saisi nyt myös kortin. :D Auto on muuten vuoden -88 Volkswagen Golf ja musta. :) En ole vielä päässyt sen kyytiin, mutta eiköhän tuokin asia korjaannu. Oli kyllä mukava ylläri, kun luulin että hän ei saisi edes autoa hommattua kun ei ollut ainakaan minun tietääkseni sellaista aktiivisesti etsinyt, mutta sitten isäni ja veljeni olivat nähneet sen sattumalta jonkun autokaupan pihassa.

Maanataina alkoi myös Salkkarit (kuten varmaan kaikki tiedättekin), ja taitaa tälläkin kertaa asia olla vain niin, että joka arki-ilta TV:n kanava taitaa kääntyä Kolmosella puoli kahdeksalta..

Tiistaina oli päällä kiva asu, ja taas tuo örkkipaita-Edgar kun se vaan on niin ihana. ♥
Image and video hosting by TinyPic
♥ Edgar: Carlings
♥ huppari: H&M (Vilulta)
♥ leggingsit: Seppälä
♥ helmet & "sienipanta": Cailap
♥ korvikset: blogiarvonnasta
♥ niittiranneke: Lindex


Keskiviikkona katsoin vuonna -86 tehdyn Pretty in Pink -leffan, oikeastaan tuon nimen takia. XD Vähän tylsä, mutta kyllähän sen katsoi.
Eilen alkoi myös odotettu BB, johon muuten pääsi Ragnar, jonka blogiakin seuraan. :) Outoa tässä jutussa oli se, että olin jotenkin ihan varma että hän pääsee BB-taloon jos sinne vain hakee, koska hänestä on välittynyt blogin kautta niin rempseä kuva. :D Mielenkiinnolla seurailen BB:tä siis tänäkin vuonna, kuten jo kolmena aikaisempana vuonna (ekaa kautta en katsonut). Viime vuonna taisi koko juttu mennä niin, ettei minulta jäänyt yhtäkään jaksoa katsomatta, ja kaksi vuotta sittenkin varmaan vain peri... Paljastuksena myös se, että kaudella kolme olin todella suuri BB-Sauli-fani. :---DD Kaikkea sitä..

Nyt kuitenkin eilisen eli keskiviinkon asuun.
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko (oikeasti hame, nostin sen vain ylös ja kiristin vuöllä:) Tuo on myös minun ja äitini yhteinen): Aleksi 13
♥ neule: H&M
♥ laukku: Cittari
♥ vyö & rusetti: äidin vanhoja
♥ kaulakoru: Seppälä
♥ siipikorvikset: Vilulta

Meinasin tähän samaan postaukseen laittaa osan kuvahaasteen kuvista joita olen kuvaillut, mutta postauksesta olisi tullut mielestäni liian pitkä. Sen takia teen vaikka huomanna tai näiden vapaapäivien aikana part ykkösen siitä haasteesta, koska en ole vielä kuvannut esim. kouluamme tai jääkaappimme sisältöä. Kuvausideoita saa siis vielä laittaa. :)

Jos asut olivat mieleesi, niin mikä oli kivoin? =)

Np: Hawthorne Heights - The Business of Paper Stars

PS. Arvatkaas mihin törmäsin pari päivää sitten! No nettisivuun, jossa on kolme Suomessa esittämätöntä Muumijaksoa! Muumit ovat alkuperäisiä ja japaniksi puhuttuja, mutta joku ihana on suomentanut ne. :--) Rakastan Muumeja, ja olen nähnyt Suomessa esitetyt jaksot miljoonaan kertaan, joten oli ihanaa nähdä materiaalia jota ei ole koskaan aiemmin katsonut. TÄSSÄ linkki, enjoy! Varsinkin tuo pikku Myy -jakso on luv! ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11