Friday, September 4, 2009

Not enough or way too much

Moee.

Taas tuli kuluneeksi viikko viime postauksesta, vaikka lupailinkin että postaisin edes kuvaushaasteen kuvia.. Toisin kuitenkin kävi. :(

No nyt on taas viikonloppu, vaikka tuntuukin että on ollut tämä ensimmäinen jakso pelkkää lomailua kun koko ajan on vapaapäiviä ja niin lyhyitä päiviä. No, eipä se minua haittaa..

On tässä viikon sisällä kerennyt sentään jotain tapahtumaan, kuten että isoveljeni sai viime viikon perjantaina ajokortin, kerkesin pikaisen pakkailun jälkeen hänen mukaansa, kun lähdimme serkkujemme luokse, minä siis tapaamaan Hannaa. Hannan luokse tuli myös yksi hänen kaverinsa, ja perjantai menikin aika rennoissa merkeissä. Harmi ettei ole mitään kuvamateriaalia koko viikonlopusta.
Ai niin perjantaina kyllä katsoin ennen Hannalle lähtöä Kielletty hedelmä -leffan, joka on ihan katsomisen arvoinen, loppu olisi vain voinut olla vähän erilainen.

Lauantaina oli paluu kotiin, ja eipä täällä ikinä ole kovinkaan tekemistä, joten luin loppuun Manhattanin blondit -kirjan. Kuvailisin kirjaa yhdellä sanalla: hömppä. Oikeastaan jopa ärsytti lukea sitä. Kirja siis kertoo n. 25-vuotiaista New Yorkin naisista jotka elävät aika pintaliitoelämää. Siinä juoni kiteytettynä..

Sunnuntaina meillä kävi mm. serkkuni Katja ja Riikka, ja tein myös ekaa kertaa elämässäni soijarouhemakaronilaatikkoa! Tuli hyvää, ja söinkin sitä monta päivää kun kaikki muut peheestäni ovat ennakkoluuloisia kasvisruokia kohtaan, ja en kyllä olisikaan kuin antanut heidän maistaa sitä koska halusin että sitä riittää moneksi päiväksi kun sen vaivalla väänsin. XD Kyllä, suhtaudun tosi omistushaluisesti ruokaan/ruokiini. Yleensä syönkin ihan eri juttuja kuin muu perheeni, ja olen tosi huono myös jakamaan ruokaa joidenkin kanssa=I have a problem. Jos joskus saisin lapsia, ne kuolisivat varmaan nälkään kun söisin kaikki tekemäni ruoat yksin...

No joo mutta nyt tiistain asuun, kun viiden "lomapäivän" jälkeen oli palattava kouluun. Värjättiin muuten maanantaina uudestaan otsis ja rotat (=kaksi raitaa) pinkillä. =)
Image and video hosting by TinyPic
♥ ihanuushuppari & vyö: kirppari
♥ shortsit, sukkikset & pipo: H&M
♥ laukku: äidin vanha
♥ korvikset: Glitter
♥ pinni: Seppälä




Ei ollut taaskaan ainakaan liian rankka päivä, koska ruotsinopemme oli kipeä, meillä oli vain yhtä ainetta. Oppitunnit kestävät koulussamme 1,5h, mutta kyseinen tunti loppui jostain syystä aikaisemmin, joten olimme koulussa kaiken kaikkiaan 45min... Huonoa tuollaisissa ylläreissä on se, että busseja kulkee kaupungista kotimme lähettyville tosi harvoin, ja eka olikin lähdössä vasta klo 11.10, joten menin Allun luo siksi aikaa. Heillä on kiva remontoitu talo, joka saa minut unelmoimaan että meilläkin olisi remontti.. :P Allulta lähdin kuitenkin iskän kyydillä kotia päin, säästinpähän taas yhden linikkamatkan.

Keskiviikon asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ henkselimekko: Lindex
♥ neule: H&M
♥ leggarit & laukku: Seppälä
♥ vyö: Gina Tricot
♥ örkkikoru: itsetehty
♥ hakaneulakorvikset: Bijou Brigitte (Allulta)
♥ kello: Leijona




Tuli koulussakin odotellassa otettua taas pari hyvin edustavaa kuvaa.. Aamulla asua kuvaillessa unohti laittaa panta päähän, koska laitoin sen vasta koululla mopoilun takia. Niin ja se on Accessorizesta.
Muikeana med Allu. :---))
Nahka-avokkaat ovat äidin vanhat.
Illalla käytettiin vanhempieni kanssa koiria, ja nähtiin myös sorsia.

Ja sitten tämän päivän asuun:
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko & vyö: äidin vanhoja
♥ neulepusero: Jim&Jill
♥ sukkikset, sydänkorvikset, panta & avaimenperä tms. härpäke laukussa: H&M
♥ laukku: en muista edelleenkään oliko se Laukkukeskus vai mikä
♥ rannekorut: itsetehtyjä, paitsi kultainen Seppälästä
♥ kello: Leijona
♥ kaulakoru: Allun tuliainen Turkista
Tänään minulla oli koulun jälkeen klo 12 "tapaaminen" paikassa jonne haluan työssäoppimaan joulu- ja tammikuun ajaksi. Mm. siitä syystä teki mieli laittaa hiukset konservatiiviselle nutturalle. XD Tulee heti jotenkin asiallisempi olo.
"Tapaamisen" jälkeen jäätiin pyörimään kauppoihin sateesta huolimatta, koska odottelin että veljeltä loppuu koulu että pääsen hänen kyydissään kotiin. En ostanut muuta kuin kivannäköisen hiuksiin jätettävän hoitoaineen. Niin se vain on, että vaikka olisi ollut samalla hinnalla ehkä jopa parempi hoitoaine, niin päädyin kuitenkin ottamaan kivan näköisessä putelissa olleen hoitoaineen. :D Välillä minäkin olen turhamainen.. Sen lisäksi ostin Seppälästä puoleen hintaan mustat pillifarkut, jotka näette joskus päivänasun yhteydessä.

Kotiin päästyäni aloin heti tekemään tortilloja, joihin laitoin soijarouhetta, makaronia (hmm ihmettelen miksi Allu pitää sitä outona..), jotain tacokastiketta, ja erilaisten vihannesten paloja. Niin, ja minun oli tarkoitus vielä kuvata tekemäni herkkuannos, mutta jotenkin se unohtui kun vetäydyin lukemaan Himoshoppaaja vierailla mailla -kirjaa samalla syödessäni.. Siitä puheen ollen, lainasin tiistaina kyseisen kirjasarjan ekan osan Allulta eli Himoshoppaajan salaiset unelmat, mutta luin sen jo eilen loppuun joten piti saada viikonlopuksi jotain luettavaa. Pakko kyllä myöntää, että en tajua kyllä yhtään miksi edes lainasin toka osan, koska eka osa oli _niiin_ ärsyttävä. :---DD Kyllä minä joistain hömppäkirjoista tykkään, mutta nuo Sophie Kinsellan kirjat menevät kyllä niin yli että huh huh. Siltikin lainasin tokan osan, ja sitä kyllä ihmettelenkin suuresti. Olen varmaan joku masokisti tai jotain kun luen kirjoja jotka saavat minut ärsyyntymään. XD En vain tiedä mitä kirjoja lainaisin, joten aina tulee sitten lainattua joku hömppäkirja. :--( Hmm. On vaikeaa.

Joo mutta mutta, ainakaan tällä hetkellä ei ole mitään erikoisia viikonloppusuunnitelmia, toivon mukaan keksisin edes jotain.

Loppuun tällä viikolla kuvailemiani kuvia koirista.
Tässä ekassa Mömmö tekee mielipuuhaansa, eli karvoittelee petiäni. Luulisi saavan hyvät unet.
Vanhempani kävivät viime viikonloppuna jälleen luovuttamassa verta, ja tällä kertaa sieltä sai siitä hyvästä puhallettavat niskatyynyt. Joku sitten sai älynväläyksen kokeilla niitä koirilla. Huom, lemmikkieläimiä ei vahingoitettu kuvia otettaessa.
Mömmööö. ♥
Hehe ja Wäppä, eli Remu. :)
Uaa, taas koskee päähän, varmaan liiallisesta huutamisesta isoveljelle. Sen lisäksi tällä viikolla on ollut tosi kivuliasta lielaista, koska joku yö parvekkeen ovi oli jäänyt auki, ja kurkkuni reagoi ilmeisesti sen takia vähemmän mieluisasti. Aina, kun joku ongelma/sairaus on lähdössä pois, tulee uusi tilalle! Mur. En tykkää.

Pakko muuten sanoa, että tämän kauden BB on ollut sairaan tylsä tähän asti, toivottavasti keksisivät niille aika rutkasti enemmän tekemistä, että olisi mielenkiinotisempaa katsoa. No tämän illan jaksossa varmaan jo näytetään siitä asukkaiden "jaosta".

Okei mutta nyt tämä postaus loppuu tähän. Ja kuvaushaaste part 1 on tulossa joskus.

PS. Kiitos ihanaiset, pelkästään Blogilistan kautta 50 lukijaa. ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11