Thursday, September 10, 2009

Everybody's getting tired of you

Moi kaikki.

Tällä hetkellä olen taas neljän päivän minilomalla, kun ei ollut tänään eikä huomennakaan koulua. Oikeastaan toivon että näitä vapaapäiviä olisi tässä jaksossa vähemmän, että sitten muut jaksot eivät olisi niin rankkoja. Tai ainakin luulen etteivät kaikki jaksot voi olla näin lepsuja, ja yksi jakso onkin kokonaan työssäoppimista, joten silloin on joka päivä töitä 7-8h, joka tuntuu tähän jaksoon verrattuna tosi paljolta! No, ei kuitenkaan pitäisi surea sitä etukäteen..

Kulunut viikko on mennyt taas aika normitunnelmissa. Viime sunnuntaina sain vihdoin innostuksen tehdä ysiluokalla aloittamani tilkkupeiton loppuun, ja ei sekään sujunut ilman ongelmia. En olisi _ikinä_ aloittanut sen peiton tekemistä yli 1,5 vuotta sitten, jos olisin tiennyt miten monta tuntia sen tekemiseen menee. Joku päivä vielä kuvaan sen teille näytille!

Nyt kuitenkin maanantain asuun:
Image and video hosting by TinyPic
♥ MCR-paita: Allulta
♥ huppari, korvikset & helmet: Vilulta (H&M)
♥ farkut & laukku: Seppälä
♥ pipo: H&M
♥ niittiranneke: Lindex


Koska sain sunnuntaina luettua Himoshoppaaja vierailla mailla -kirjan, aloitin maanantaina lukemaan Himoshoppaajan ratkaiseva askel -kirjaa. Sen jälkeen onkin vuorossa Himoshoppaajan sisko, jos nyt haluan sitä lukea.

Tiistain asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ t-paita, korvikset: H&M
♥ neule: kirppis
♥ hame: Gina Tricot
♥ laukku: äidin vanha
♥ mustat & pinkit helmet: Seppälä
♥ panta: Käherrystarvike (rusetti laitettu itse)


Eilisen eli keskiviikon asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko: Gina Tricot
♥ bolero: Tokmanni
♥ hattu: kirppis (H&M)
♥ laukku: 2nd hand
♥ vyö: Jim&Jill
♥ asekoru: itse keksitty idea
♥ rannerengas: lapsuusajoilta

Ja katsokaas mitä hetkeä kytättiin Allun kanssa matkailuyrittäjyyden tunnilla:
Hah, oli aika historiallinen hetki, viisinkertainen 09. :D

Koulun jälkeen lueskelin hetken taas himoshoppaajaa ja söin couscous-wokkia, kunnes päätin lähteä sauvakävelemään kun äiti osti siihen tarkoitetut sauvat. :--D Olihan se aikamoista, mutta ainakin jännempää kuin normaali käveleminen. Tänään onkin sitten ollut bebalihaksen niiin kipeänä, että hyvä että pystyn kävelemään. XD En ajatellut yhtään ettö se vaikuttaisi niin paljoa juuri peppuun..
Mm. juuri tästä syystä olenkin vain lueskellut ja dataillut, mutta meinasin kyllä käydä rullaluistelemassa, mutta en löytänyt luistimia. :( Ostin ne joskus monta vuotta sitten, mutta en ole käyttänyt niitä aikoihin. No, jos ne nyt jostain ullakolta löytyisi niin voisi käydä taas testaamassa joku päivä.

Olisi ollut mukavaa keksiä jotain kivaa tekemistä/menoa tälle pikku lomalleni, mutta ei kyllä yhtään vaikuta siltä että mitään tulee tapahtumaan. :( Siitä syystä saatankin vaikka kuolla tylsyyteen..

Tähän loppuun kuitenkin kuvia Otuksesta, joita otin joku päivä. He's too cute. *-*







Np: The Sounds - No One Sleeps When I'm Awake

PS. Aaa ainakin yksi ihana juttu: Tokmannilla on tarjous että kaikki Fitness-murot maksavat vain 4€/2 pakettia, joten laitoin veljeni ostamaan niitä ihan urakalla (sen takia veljen, kun porukat lähtivät taas mökille ja Joensuuhun ja vaikka mihin). Itsehän olen addiktoitunut Fitness yoghurteihin, ja nyt ei tarvitsekaan ostaa niitä ihan vähään aikaan. 8---))

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11