Wednesday, September 23, 2009

I feel like there's nothing left to do

Helou helou.

Teki mieli postata, joten niin myös tein. Sillähän ei tietenkään ole asiaan mitään vaikutusta että voisin toki tälläkin hetkellä lukea hygieniapassikoetta varten tai ruotsia..

Tässä maanantainen asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ t-paita: Carlings
♥ farkut: Modtex
♥ neule: kirppari
♥ laukku: äidiltä lahjaksi saatu
♥ helmet: Cailap
♥ korvikset: Glitter
♥ sormus: H&M
♥ rusetti: Backstreet
♥ pinkit helmet ranteessa: itse tehtyjä
♥ mustat helmet ranteessa: kirppari
En ikinä hymyile näissä normipällikuvissa oikein kunnolla, niin tulipahan tuokin tehtyä. Sillon kyllä on aina hymy pyllyssä kun otan jonkun kanssa yhteiskuvaa. :D
Maanantaina mentiin Allun kanssa koulun jälkeen ettimään sille synttärilahjaa. :D Asun niin pienessä kaupungissa että täältä ei niin helposti lahjaa edes löydä, joten otin Allun mukaan valitsemaan että saisi ainakin mieleisensä lahjan. En kuitenkaan ikinä pysty löytämään hänelle yhtä hyvää lahjaa minkä hän viimeksi antoin minulle synttärilahjaksi, nimittäin kyseessä oli toinen MCR-paitani.

Seppälästä kuitenkin löytyi niittirannekkeita, joihin itsekin ihastuin kovin. Tuli ostettua jo kolmas niittiranneke.. Seppälässä oli kaikki korut ja muut kolme kahden hinnalla, mutta kun en osannut päättää mitä ottaisin kolmanneksi niin otin sitten kolmannen samanlaisen rannekkeen. XD Nyt vaan mietin mitä sillä tekisin..
Allulle löytyi lisäksi hopeinen paljettikoristetyynynpäällinen. Vielä pitäisi joko tehdä tai ostaa kortti, ja haluaisin kyllä tuohon lahjaan vielä jotain lisäystä, mutta jos en sitä jotain löydä huomisen aikana, niin ei voi mitään. :(
Maanantaina aloin lukemaan Himoshoppaaja-kirjasarjan viimeistä osaa, eli Himoshoppaajan vauvaa. Minua olisi jäänyt häiritsemään jos yksi kirja olisi jäänyt lukematta. :D Nyt onkin vain ongelmana että jostain kumman syystä lukisin sitä mielummin kuin ruotsia..

Tiistaina oli jälleen lyhyt päivä, klo 12.15-n. 15.00, mutta se oli sitäkin tylsempää kun oli rahoitusmatikkaa.. No onneksi matikanopea voi aina vähän suostutella päästämään aikaisemmin pois.. ;)
Tässä asussa datailin matikantunnilla:
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko/tunika, neule & laukku: H&M
♥ farkut, HelloKitty & korvikset: Seppälä
♥ sydänkaulakoru ranteessa: KappAhl
♥ kaikki turkoosit helmet: kirppari
♥ sienipanta: Cailap
Olen tällä viikolla jättänyt kokonaan kajalin alaluomelta pois, joten meikki näyttää heti erilaiselta. Vanha linja kuitenkin pysyy luomivärien suhteen.
Tänään meillä on taas ollut vapaapäivä, ja olenkin lueskellut aika paljon, koulujuttuja ja Himoshoppaajaa. Lisäksi päivällä oli aika kova ukkonen, joka on mielestäni outoa tällä tavalla syksyllä.

Sateista päivää kuitenkin piristi mielettömästi seuraava juttu:
..eli My Chemical Romancen eka albumi nimeltään I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love! ♥____♥ Rakkautta on myös hinta, nimittäin 6 € mukaan lukien toimituskulut! Homma on nimittäin niin, että heräsin maanantaina jo ennen puolta kahdeksaa, vaikka olisin saanut nukkua yli kahdeksaan, nimittäin piti ruveta huutamaan tätä levyä Huuto.netissä! :DD Halusin taktikoida ja huutaa sitä juuri viisi minuuttia ennen kohteen sulkeutumista, ja oli aika jännät paikat sen takia, etten ole tuolta koskaan ennen mitään huutanut. XD Olen kuitenkin tosi tyytyväinen ensimmäiseen ostokseeni, joka tuli jo tänään vaikka maksoimme sen maanantaina jossain viiden aikaan. Muutamaa naarmua kannessa lukuun ottamatta levy on oikein kelpo, ja olen nyt tosi onnellinen siitä asiasta että omistan MCR:n kaikki levyt ja DVD:t, muutenkin kuin pelkästään koneella. :)

Tässä vielä vähän ihkutuskuvia:
Haha, ja tällainen mukava lause kulkee levyn ympäri.. ;)
Image and video hosting by TinyPic
Ei haittais mua yhtään.. ;--D

Muuta jännää en sitten olekaan tehnyt kuin lakannut pinkin kynsilakan päälle kerroksen kultaista Mavalan hilelakkaa, ja lopputulos on barbimaisen kiva. =) Lakan ostin kesällä jollain parilla eurolla Cittarista tarjouksesta.
Nyt alkaa kuitenkin BB, ja pitää valita vaatteetkin huomiseksi. Öitä!

Np: My Chemical Romance - Demolition Lovers

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11