Sunday, September 6, 2009

Kuvaushaaste part 1

Olen lupaillutkin tässä pari kertaa tätä kuvaushaaste part ykköstä, joten tässä se nyt tulee. :) Pahoittelen jo etukäteen joidenkin kuvien mitä surkeinta laatua, mutta minkäs voi kun ei ole mikään paras kamera. 8((

Koululaukku
Vaihtelen aina asun mukaan koulussa käyttämääni laukkua, joten kuvasin koko laukkukasan. :D Laukkutelineeni kaatui monta kuukautta sitten, eikä sitä ole vieläkään korjattu, joten laukut majailevat vanhassa pyykkikorissa. :--( Laukkuja on muistaakseni joku 33 kpl.
Sängynalusta
Tällä hetkellä tuolla ei olekaan muuta kuin villakoiria ja jotain kuvia edellisistä idoleistani. ;)
Penaali
Kuvasin samalla Marimekon penaalini sisällön. Mamegoma-pinssit ovat Blipposta.
Sukkakoppa
Näitä minulla onkin kaksi, toinen normisukille, toinen mm. nilkka- ja villasukille.
Tietokoneen taustakuva
En saanut yhtään hyvää kuvaa tietokoneeni näytöstä, joten laitoin suoraan tämän kuvan nyt tähän joka minulla oli kuvaushaastetta kuvaillessa taustakuvana. Kuvassa siis Frank Iero. ♥__♥
Rumin vaate
Minulla ei ole mitään hajua miksi tämä vielä majailee vaatehyllyilläni.. Kyseessä on siis äitini monta vuotta sitten ostama järkyttävä pitkähihainen yöpaita. En ollut kovin iloinen tuon saadessani.. Sen takia tämä rytky onkin toiminut mm. hiustenvärjyyvaatteena.
Lompakko sisältöineen
Käytössä on Seppälästä ostettu lompakko, johon onkin kerääntynyt vaikka millaisia kortteja ja muuta yhtä tarpeellista. Harmi vain etten ole enää noin rikas.
Laukku jota en ole käyttänyt aikoihin mutta en ole raaskinut luopua
Tämän kukkalaukun ostin varmaan seiskalla ollessani H&M:ltä, ja tykkäsin tästä tosi paljon silloin. Nyt sitä ei ole kuitenkaan tullut käytettyä, ja pitää katsoa jos vaikka kirpparille laittaisi sitten kun hommaan joskus kirpparipöydän.
Sama juttu kuin edellisessä mutta kengillä
Haha, näitä en ole tosiaankaan käyttänyt aikoihin. ;) En ole kyllä edes sataprosenttisen varma että ovatko nuo edes vanhat kenkäni, mutta toivon niin.

Sama juttu vaatteella
Tämän paidan löysin monta vuotta sitten ullakolta, ja tämä on äitini vanha, varmaan 80-luvulta. Salama vääristää vähän väriä, ja paita onkin enemmän ruskea. Päällä myös kivemman näköinen kuin henkarissa roikkumassa.

3 asiaa, joita käytän huomaamattani päivittäin (eli sen enempiä ajattelematta)
Telkkarin ja digiboksin kaukarit ovat käytössä joka päivä.
Samoin kännykkä.

Kuten myös pallokalenterini. Näiden lisäksi tietenkin lukuisat muut jutut, kuten tietsikka, mutta kuvasinpa nyt nämä. :)
Hammasharja & -tahna
Extrana myös muki. :D
Lempijuoma
Coca Cola light, merkillä ei niin väliä, ja kuvaushetkellä olikin Olvin elämäneliksiiriä. Olen kyllä lähiaikoina rajoittanut tuon juomista.
Avaimet ja samalla tulee tässä myös ensimmäinen esine, missä lukee jossakin kohdassa kirjain M
Ensimmäinen esine joka osuu käteen
Haha, tämä olikin jo kädessä. ;D
Tietokone
Pahoittelut siitä että tässä kyllä näkyy ennemmenkin näyttö ja muutenkin datausnurkkani, eikä varsinaista tietokonetta. Hyvin pelittää, vaikka vanha onkin. :--D
Varpaat
Silmät
Okei no kuvaisin vain toisen silmän, eli silmä.
Huulet
Rasittavin juttu huoneessani
Elikkä kamala piippu, joka törröttää tuossa siitä syystä, että itse olen yläkerrassa, ja alakerrassa on takka/uuni. Sen taakse on kyllä hyvä piilottaa kaikkea roinaa..
Kamera peilin kautta kuvattuna
Kamera on sitten pinkki, ei violetti.
Hiukset takaapäin
Ää älyhuono kuva, sorry. Hiukset näyttää loppuvat ennen aikojaan, mutta jos katsoo tarkkaan näkee että ne ulottuvat lähemmäs alaselkää.
Salakuva jostakin ihmisestä
No mukaan pääsi myös koirat.
Tyhmä ilme
Minulla on hyvä syy olla julkaisematta muita ilmeilykuvia, koska omg en tajua miten saan väänneltyä vaikka mitä ilmeitä. XD Saatte siis tyytyä pusukalakuvaan tällä kertaa.
Siinä olikin part ykkönen, part kakkonen tulossa sitten kun olen saanut kuvailtua kaikki ehdotukset, joten hmm, en osaa luvata yhtään mitään ajankohtaa. :D

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11