Sunday, August 9, 2009

I feel like the summer is leaving again

Hellou! (Aloitin tämän postauksen kirjottamisen sunnuntai-iltana, mutta postaus venyikin maanantain puolelle.)

On kyllä ollut yksi mukavimmista viikoista tällä lomalla. :---))

Tiistaina Hanna-serkkuni vihdoin kerkesi tulla meille yhdeksi yöksi, kun hänellä oli keskiviikkona töistä vapaata. Kävimme uimassa sillä yhdellä hyvällä rannalla josta kerroin joku kerta. :---D Sen jälkeen Hanna myös värjäsi tyvikasvuni, ja minä leikkasin Hannan hiuksia.

Keskiviikkona herättiin jo yhdeksältä ja lähdimme kaupungille, jossa olimmekin jonkun yli viisi tuntia. En ostanut oikeastaan muuta kuin laastareita ja pizzan. :D Laastareita ihan vain siksi, kun olin niin järkevä ja laitoin entiseltä pomolta saamani kengät ekaa kertaa jalkaan, ja tietysti ne aiheuttivat varpaisiini ihan jumalattomat rakot. x__x Yy.
Hannan lähti bussilla kotiinsa neljän jälkeen, ja minä jäin odottamaan äitiäni kampaajalta.

Tässä kyseisen päivän asu.
Image and video hosting by TinyPic
♥ paita & korvikset: H&M
♥ hame: Gina Tricot
♥ laukku & kengät: entiseltä pomolta
♥ kaulakoru: jostain Tuurin kaupasta
♥ panta: Allulta
♥ rannekello: Leijona
Torstaina puolestaan minä menin kampaajalle, ja vähän kyllä hirvitti millainen lopputuloksesta oikein tulee. Siitä enemmän myöhemmin.
Kampaajalta kävelin linja-autoasemalle isojen kantamuksieni kanssa, koska lähdin bussilla Hannan luo. :) Tuli kyllä ennen bussin lähdettyä odotettua yhteensä melkein tunti, kun ensin odotin bussia n. 40 min, ja sitten kuumassa bussissa vielä jotain 20 minuttia, kun joku venäläinen joka ei osannut enkkua selitti bussikuskille jotain että oli jättänyt laukkunsa jonnekin, ja siinä sitten kuski yritti selvitellä asiaa. Olisi edes kysynyt sieltä bussiasemalta joltain ihmisiltä. :(

Onneksi lopulta kuitenkin pääsin Hannan luo, ja hän oli juuri päässyt töistäkin. Kuten kerroinkin edellisessä (?) postauksessa, Hanna ja hänen veljensä muuttivat juuri isoon kaksioon ennen Hannan opiskeluiden alkua. Sen takia kämpästä puuttuikin vielä vaikka mitä, joten se välillä vähän vaikeutti elämistä, kun ei ollut esim. paistinpannua. No onneksi kuitenkin selvittiin. :--D

Torstai kului tässä asussa. Ja please älkää kysykö tuosta ilmeestä ja asennosta.. :--D
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko: H&M
♥ hattu: kirppari (H&M)
♥ kaulakoru & korvikset: Glitter
♥ rannekorut: itse tehtyjä & musta kirppikseltä
+ kauniit laastarit rakkojen takia :D
+ pinkit tennarit Ellokselta

Perjantaina jouduin olemaan yksinäni ennen kuni Hanna pääsi töistä, ja luin mm. Cosmoja ja kävin ostamassa meille pöytäliinan ja siivosin. Yritin myös laittaa "uusia" hiuksia, mutta aika huonoin lopputuloksin.
Tuli sentään asukuvakin otettua.
♥ toppi: Seppälä
♥ shortsit & laukku: H&M
♥ helmet: Vilulta (Seppälä)
♥ korvikset: Glitter
Tässä muuten pöytäliina jonka ostin. :) Tai no okei, kuvassa on Hannan liina, kun hän osti samaa liinaa. En ole kyllä enennen noin ihanaa liinaa nähnyt! ♥
Ihana 50-luvun teema. ♥__♥

Hannakin pääsi vihdoin töistä, ja silloin laitettiin partyt pystyyn! :---DD Perjantaina siis vietettiin Hannan ja isoveljensä tupaantuliaisia, ja porukkaa tuli pitkin päivää. Leivottiin jossain vaiheessa myös mokkapaloja.Oli kyllä mukavat pippalot, vaikka jossain vaiheessa suurin osa lähti baariin kun olivat täysi-ikäisiä. Lähdinpä jossain vaiheessa nukkumaan, mutta ei siitä tullut oikeastaan koko yönä oikestaan mitään kun aina serkkuni (ei Hanna) tuli herättämään tai muuta vastaavaa. Oli myös vähän kuuma ja ahdasta ilmapatjalla jossa mm. minä nukuin.
Jossain vaiheessa piti sitten nousta, mikä ei ollutkaan niin mukavaa.
Muutaman tunnin päästä sain onneksi kyydin kotiin Hannan toiselta isoveljeltä.

Loppupäivä meni koomatessa kotona, kunnes Vilu lähetti viestin jossa luki että hän olisi tulossa meille yöksi. Mikäs siinä sitten.
Kovin montaa tuntia ei kuitenkaan meillä oltu, kun lähdettiin Vilun poikaystävän luo ja muutenkin kaupunkiin päin. Lähtö oli kyllä vähän virhe minun osalta, kun ilta kului tylsissä merkeissä mm. katsoessa Vilun ja hänen poikaystävänsä kiehnäystä. :--D Onneksi kuitenkin jossain vaiheessa sain Vilun lähtemään takaisin meille.
Kotona melkeinpä heti sitten mukavia univelkoja pois nukkumaan.

Tänään heräsin juuri väärällä hetkellä, nimittäin olin näkemässä unta että olin Vilun kanssa shoppaamassa Tokiossa, damn. :(( Oli vähän liian hienoa kyllä ollakseen totta.

Eipä tässä muute erikoista ole tapahtunut, paitsi että Vilu värjäsi hiuksiani pinkillä, ja pitihän sitten kuvaussessiot pitää kun oli kuvaajakin. :---)) Harmillista kyllä että en uskalla laittaa mitään minun ja Vilun yhteiskuvia kun hän ei kuitenkaan olikein tykkäisi siitä. :( Ehkä joskus jos Vilu suostuu joidenkin kuvien julkaisuun.

Nyt kyllä suosittelen vaihtamaan nettisivua, jos ei halua yliannostusta minua. :---D Tässä nimittäin sellainen kuvapläjäys että ihan hirvittää minuakin. En voi kuitenkaan mitään kun on aina niin vaikeaa valita kuvia mitä laitan, ja Vilu värjäsi hiuksistakin niin hienot & opettelin vähän laittamaan uusia hiuksia.. Seli seli!


Tämän kuvan kuvateksti kuuluu: "Yhyy en osaa poseerata!!1"
Image and video hosting by TinyPic
♥ paita: Carlings
♥ mekko: Seppälä
♥ leggingsit: Ellos
♥ kengät: X-It (DinSko)
♥ korvikset: Glitter
♥ kaulakoru rannekoruna: joku kauppa Tuurissa
♥ rusetti parissa kuvassa: H&M
"Hihi ota kuva mun ihkusta paidasta. ♥"
Hoho olisinkin noin iloinen aina kun näen itseni peilistä. XD
"I'm too sexy for my shirt!11" Vai miten se meni..

Aina kuvailut menee pelleilyksi..
Mara elementissään! ♥

"Pitäiskö tässä jaksaa poseerata? No yh en nyt taida"
Image and video hosting by TinyPic

Punainen mökki ja perunamaa!
Sitten mentiinkin ihan metsään.. Kirjaimellisesti.
..Josta löytyi aika hottis mies.
Kyllä korkkareillakin onnistuu!


Tuli kyllä niin kuuma tuolla auringossa että teki mieli mennä uimaan, mutta Vilu ei halunnut kun oli vähän kipeänä. :( Siitä puheen ollen, taisi muuten tartuttaa minutkin, tuntuu nimittäin kurkussa vähän siltä!

Tuli myös metsässä mieleen kun niin monilla on tällaisia viiksikuvia, että mikä niissä on niin jännää, niin pitihän sitä ottaa asiasta selvää. En kyllä saanut vastausta ainakaan katsomalla tätä kuvaa..
Selvittiin kuitenkin jossain vaiheessa rämeiköstä poiskin, ja Vilu lähti ajelemaan meiltä pois. Jäin siis vain yksinäni dataamaan, onneksi sentään Mömmö tuli seuraksi ja ahdistelinkin sitä vähäsen.
Nyt kyllä vähän hirvittää, kun huomenna on viimeinen lomapäivä. x__x Pitäisi siivota huone (jota en ole tehnyt varmaan koko kesänä..), ja laittaa vaikka valokuvia isoon kehykseen kun ne nyt tulivat, ja katsoa muutenkin kaikki koulujutu valmiiksi. Onneksi koulu sentään alkaa klo 12.15! Ei kyllä vielä nappaisi. :--(

Mitäs pidät uusista hiuksistani? Vertauskohtana siis normaali pörröni, vaikka en ole hiuksiani lomalla kyllä jaksanutkaan tupeerata. Pitää myös opetella noiden laittoa.

Mew - She Spider

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11