Friday, August 14, 2009

I'm a symptomatic

Hi!

Eka viikko takana kauppiksen tokaa luokkaa. Voisin iloita vähän enemmänkin, jos ei olisi tiedossa niin tylsä viikonloppu. :(

Viimeisenä lomapäivänä eli maanantaina minulla oli suunnitelmissa tehdä vaikka mitä, mutta en kuitenkaan saanut kuin siivottua. :--D No tulipahan sekin tehtyä pitkästä aikaa (vaikka huone onkin jo nyt aika näkemys..).

Koulu alkoi näillä seuduilla tiistaina, ja ei kyllä ollut kovin pitkä päivä, nimittäin 30 min. :--D
Tässä tiistain kesäinen asu.
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko: Gina Tricot
♥ laukku: H&M
♥ vyö: Pieces (Jim&Jill)
♥ kaulakoru: KappAhl
♥ korvikset: Tuurissa joku kauppa (Fiorella?)
♥ rannerenkaat: lapsuusajoilta

Kynnet lakkasin maanantaina viidellä eri lakalla.


Tiistaina saimme myös lukujärjestykset, ja lokakuuhun asti meillä on tosi lyhyitä päiviä, joten aika rennosti alkaa koulu. :) Työssäoppiminenkin on koko joulu- ja tammikuun ajan, mutta en voi vielä siitä asiasta iloita, kun minulla ei ole vielä paikkaa. :--( En tiedä mitä teen jos en pääse mihinkään edes vähän mieluisaan paikkaan.

Keskiviikon asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ paita: Gina Tricot
♥ hame, neule & rusettirannekoru: H&M
♥ laukku: Cybershop
♥ panta: Accessorizes
♥ turkoosit & mustat helmet: kirppis
♥ pinkit helmet & korvikset: Seppälä
♥ satiininauha: joku kangaskauppa

Keskiviikkona olin koulun jälkeen kaupungilla ja satoi, onneksi sain Allulta sateenvarjon lainaan, koska muuten olisin ollut pulassa. Juuri minunlaistani jättää sateenvarjo kotiin päivänä jolloin tietysti sataa. Ostoksia ei kertynyt muuta kuin kirpparilta verkkatakki 1,5€.
Kotona katsoin kirjastosta lainatun Lonesome Jim -leffan, jonka piti olla komedia, mutta joka oli todellisuudessa jotain ihan muuta. Moneskohan kerta kun joku leffa on luokiteltu komediaksi mutta on kuitenkin joku surkea draama..

Eilisen eli torstain asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko, wetlookit & korvikset: H&M
♥ Marilyn-laukku: Fiorella(?)
♥ vyö: kirppis
♥ Hello Kitty & ruusupompula: Seppälä
♥ rannekello: Leijona



Eilenkin mentiin kouluun vasta klo 12.15 ja päästiin 14.45. :D Kotona katsoin kirjastosta lainatun Kärpästen Herra -leffan, joka oli vuonna -90 tehty. Leffa ei ollut minun makuun, mutta kyllä se tylsyyksissä meni.
Eilen minusta myös tuli vielä enemmän no life, koska tein tunnuksen Facebookiin. :---(( En tiedä vielä kyllästynkö siihen nopeasti vai jäänkö koukkuun. Jos aion sitä aktiivisesti käyttää, niin tajusin että minulla olisi sitten kolme paikkaa joissa kuulumisia kerron, koska naamakirjan lisäksi kirjoittelen kuitenkin tätä blogia ja sen lisäksi vielä IRC-Gallerian päiväkirjaan. :D Voi elämä kun ei ole ilmeisesti parempaakaan tekemistä..

Tässä tämänpäiväinen asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ Marilyn-paita: Lindex
♥ farkut: Modtex
♥ laukku: äidin vanha
♥ korvikset: Bijou Brigitte (Allulta♥)
♥ pinkit rannekorut: itse tehtyjä
♥ musta rannekoru: kirppis
♥ rusettipinni: H&M
♥ kruunukoru: Glitter
Oli kamalan vaikeaa saada hyvää kuvaa tuosta paidasta, ja en kyllä onnistunutkaan kuten näette. :D
Nämä korvikset tosiaan sain Allulta tiistaina, ja itsekin annoin hänelle korvikset. :D Nämä ovat kyllä ehdottomasti yhdet lemppareistani. ♥
Olen lueskellut tällä viikolla kirjastosta lainaamaani Tammikuukammo-kirjaa, joka kertoo oudoista fobioista, kuten vilitasofobiasta (pelko alen loppurysäykseen joutumisesta), tabernafobiasta (ostoskammo) ja musaurofobiasta (ylisuuria kuulokkeita pitävien ihmisten kammo). Välillä saattaisi olla ihan hyväkin juttu jos olisi tuo tabernafobia edes pienissä määrin. ;D

Tänään aloitin myös lukemaan Tove Janssonin Muumipapan urotyöt -kirjaa. Olen lukenut jo muutaman Toven muumikirjoista, ja on ne kyllä symppiksiä. :) Kirjojen kuvitus on myös tosi iso plussa, tässä muutamia kuvia kyseisestä kirjasta. Toven piirtämiä kaikki.
Oli myös pakko kuvata pari ihanaa virkettä. :)


Tällä viikolla olen muuten ollut vähän kipeänä, ilmeisesti Vilu tartutti minut viime viikonloppuna. Välillä on kurkku kipeä, välillä ei meinaa lähteä ääntä (hyvä puhua tunnilla kun kuuluu vain ihme supatusta :D), koskee päähän ja nyt tuntuu että on vähän nuhakin. Muuten tämä ei olisi niin vakavaa, mutta kun kuolussamme ollaan aika hysteerisiä sikainfluenssan takia, niin joutuu kuulemma olemaan viikon karanteenissa kotona, jos on vähänkin flunssaa. Toivon todella että nyt ei tulisi kuume, koska en haluaisi jäädä jälkeen heti ekoilla viikoilla. Niisk.

Pitäisi varmaan vain juoda normaalia enemmän teetä ja syödä särkylääkettä..

Np: The Ark - Tell Me This Night Is Over

PS. Haluan ihan erikseen kiittää kaikista ihanista kommenteista, joita sain mm. viimepostaukseen hiuksistani ja muusta. :) Ootte kivoi. ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11