Monday, August 3, 2009

Put a little love in it

Mo!

En voi uskoa että lomaa on jäljellä enää tasan viikko! Mihin koko loma meni? ;__;

Nyt kuitenkin asiaan.. Tai asian puutteeseen. En ole taaskaan mitään kovin erikoista nimittäin tehnyt.. Ei tuo kyllä mikään ylläri ole.
Mökkihöperyyksissäni tein viime keskiviikkona mustikkamuffinseja tällä ohjeella. En kyllä tehnyt niihin tuota "päällistä" kun ei ollut leivontamargariinia.

Torstaina puolestaan päätin tehdä vaihteeksi kunnon ruokaa, ja etsin netistä käsiini soijasuikalekastikkeen ohjeen. Muokkasin taas ohjetta vähän sen mukaan mitä kaapeista löytyi, mutta tuli kyllä niin hyvää että ai että! Lisukkeena tummaa riisiä, ja ruokajuomana hylamaitoa tällä kertaa Hattivatti-mukista. Olenko muuten maininnut että minulla taitaa olla n. 14 Muumimukia..Torstaina myös lähdin ruoan jälkeen kiireesti auttamaan serkkuani Hannaa muuttopuuhissa, ja tietysti könysin ulkorappusissamme ja sain mukavat jäljet jalkoihini. :D Hanna muutti siis läheiselle paikkakunnalle jossa hän menee lukioon, ja hän muutti isoveljensä kanssa todella tilavaan kaksioon.

Muuttopuuhat sujuivat tässä asussa.
Image and video hosting by TinyPic
♥ paita: entiseltä pomolta
♥ hame & laukku: H&M
♥ vyö: entiseltä luokkalaiselta
♥ helmet: Cailap
♥ pitsikorvikset: ?
♥ panta: Accessorizes
♥ Hello Kitty -laastari: Salvequik
Perjantaina kävin kaupungissa, ja illemmalla vielä katsomassa Katja ja Riikka serkkujen kanssa Harry Potter kutosen. Olihan se ihan hyvä, ja näin suorastaan velvollisuudeksi käydä katsomassa sen kun olen varmaan ne kaikki aikaisemmatkin käynyt elokuvissa katsomassa. :D
Päällä ei ollut tällä kertaa pinkkiä, mutta olin todella tyytyväinen asuuni.
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko: äidin vanha, 80-luvun alusta (?). Kertoi että tämä oli hänen kihlajaismekkonsa, ja on jännää nähdä kuvia äidistä vaatteissa joita minä käytän nyt. :)
♥ kengät: kirppis
♥ laukku ja omppu-rintakoru: Fida lähetystori
♥ vyö: äidin vanha
♥ kirsikkakorvikset: Glitter

Tajusin elokuvissa että mitään tuossa asussa olevista osista en ollut ostanut tavallisesta kaupasta, paitsi nuo korvikset. :)

Otsahiukset olivat muuten tuolla tavalla ihan itsestään, kun otin ne pikkumyykampaukselta pois. :) Tarvitsi vain laittaa hiukset ponnarille ja lakkaa otsahiuksiin. Easy!



Perjantaina äitini osti Aleksi 13:sta hameen, jota myös minä saan käyttää, koska olemme aika saman kokoisia, minä vain n. 5cm pidempi. Ehkä se eksyy vielä joku päivä päälleni. :)

Lauantaina katsoin ehkä yhden söpöimmistä leffoista ikinä, nimittäin Beverly Hills Chihuahuan. XD Ihana hömppäleffa, ja vielä ihanemmat chihut. ;__; Olen halunnut chihua jo vaikka kuinka monta vuotta, ja toivon todella että saisin sellaisen vielä joku päivä. Usein mietin, että minkä niminen siitä tulisi, ja minkä värisen haluaisin, yms. :D
Lauantai-iltana myös ompelin ysillä aloittamani tilkkupeiton tilkkuosuuden loppuun, jei! Enää etupuoli puuttuu, ja se kyllä tulee ihan valmiista kankaasta. Esittelen peiton varmasti täällä jos nyt joku päivä sen saan valmiiksi, enhän minä aloittanutkaan sen tekemisen kuin joskus 1,5 vuotta sitten..

Huomenna Hanna vihdoin kerkiää tulla meille yöksi kaikilta töiltään. Hän ei ole käynyt meillä kotona varmaan vuoteen, mutta sentään yhden yön mökillämme aikaisemmin tänä kesänä. Itse puolestaan lähden Hannalle joko keskiviikkona tai torstaina, riippuu siitä miten nyt sovimme tämän jutun, ja olen Hannalla 2-3 yötä. Torstaina olisi kampaaja, ja se onkin yksi syy miksi saatan vasta torstaina hänen luokseen mennä. Saattaa kyllä olla että perun sen ajan, en vielä tiedä. Olisi kuitenkin kiva käydä kampaajalla ennen koulua, mutta epäilen että vapaita aikoja enää sitä ennen olisi. :/ No, ei vielä tiedä näistä lähipäivän suunnitelmista.

Eilen muuten tilasin netin välityksellä paperisia kuvia, ja eihän siihen mennytkään kuin jotain 4,5 tuntia kun kävin läpi n. vuodenaikaiset kuvat. Ei muuten tule kovin halvaksi tilata ihan hirveästi kuvia, mutta en kuitenkaan halua että kuvat olisivat vain koneella.

Okei, nyt taas selostin ihan liikaa, joten momo varmaan taas viikoksi. XD

Np: Family Force 5 - Love Addict (uusi biisirakkauteni, jonka bongasin YouTubesta kun se oli tässä ihanassa Frank-videossa ♥__♥)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11