Tuesday, August 25, 2009

Fall

Sain eilen joltain anonyymiltä seuraavanlaisen postausidean: "Mulla olis postausidea! Syitä odottaa syksyä, eli minkä vaatteiden, kenkien ja takkien ja muiden syksyyn kuuluvien asioiden käyttöönottamista odotat."

Syksy ei todellakaan kuulu lempivuodenaikoihini, koska vihaan kylmää, pimeää ja märkää. Tekee kuitenkin ihan hyvää minullekin miettiä syksyn positiivisia puolia, ettei menisi pelkäksi masisteluksi. Siksi yritän nyt keksiä parhaani mukaan niitä hyviä puolia syksystä, muitakin kuin pukeutumiseen liittyviä.

  1. Pääsee käyttämään joitain kivoja vaatteita, mitä ei kesällä voi käyttää. Tästä hyvänä esimerkkinä pipo, joka pelastaa hiusten laittamiselta tai huonolta hiuspäivältä.
  2. Ei ole ainakaan koskaan liian kuuma.
  3. Rupeamme lämmittämään taas takkaamme, jota minä ja koiramme rakastamme.
  4. Syksy tuo tullessaan uuden lukuvuoden koulussa, joten se tarkoittaa että on lähempänä valmistumista. Koulussa näen myös Allua.
  5. Tulee pukeuduttua joka arkipäivä muuhunkin kuin yöpukuun, kun pitää siellä koulussakin käydä. Tämä on myös hyvä blogini kannalta, koska kesällä päivänasuja tuli esiteltyä harvemmin kun kävin aika harvoin jossain.
  6. Joulu on taas lähempänä.
  7. Jotkut hyvät ohjelmat palaavat kesätauoilta.
  8. Ei ole ötököitä.
Syksyn kunniaksi päätin myös tehdä kaksi syysaiheista kollaasia, toisen H&M:n ja toisen Wet Sealin valikoimasta.

Image and video hosting by TinyPic
Pinkkiä, mustaa, leopardikuviota, niittejä ja (teko)nahkaa=me likes. ♥__♥ Kommentoidakseni tyon kollaasin tuotteita tarkemmin, voisin sanoa että että tuo laukku olisi voinut olla pinkimpi eikä noin korallinvärinen, mutta en halunnut kokonaisuuteen liikaa mustaa, joten koralli sai kelvata. Leopardikuvioiset housut näyttävät täydellisiltä, ja olisin ne ostanutkin jos niissä ei olisi ollut niin tyhmän korkuinen vyötärö.
Image and video hosting by TinyPic
Wet Sealin kokonaisuudessa on kahdet leggingsit, koska tarkoitin ne käytettäväksi siten, että nuo pinkit olisivat noiden mustien reikäisten alla. Halusin myös asuun muutakin väriä kuin pinkkiä ja mustaa, joten synkkiin syksyn päiviin keltainen on mitä parhain piristysruiske pinkin lisäksi. :) Tässä setissä niittien lisäksi myös vetoketjuja. Mm. tuossa pannassa oleva sykerö on vetoketjusta.

Mitäs pidit kollaaseistani? Ja mitä itse pidät hyvinä puolina syksyssä?

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11