Sunday, February 1, 2009

Let me be the one who calls you baby all the time

Varoitus! Sisältää minimaalisia juonipaljastuksia!
Jei! Käytiin perjantaina katsomassa se Twilight Allun kanssa. Taisi olla eka kerta kun olen lukenut sen kirjan ennen kuin olen katsonut siitä tehdyn leffan. En laittanut etukäteen mitään suuria odotuksia leffan suhteen, koska olin lukenut siitä aika ristiriitaista palautetta, mutta itse tykkäsin leffasta kovasti. :) Oli myös mukavaa että se oli kuitenkin tehty niin hyvin sen kirjan mukaan. Oli aika hassua nähdä millaiset näyttelijät oli rooleihin valittu ja verrata niitä omiin mielikuviini kirjan tyypeistä. Mm. Jasper oli aika herkun näköinen, ja kyllä, olen samaa mieltä varmaan miljoonien muiden kanssa että Robert Pattinson oli hot. Nyt vaan pitää toivoa että tämänhetkiset tiedot pitävät paikkansa, eli että New Moonista olisi tulossa leffa vuonna 2010. En kyllä siitä sitten mene sanomaan vielä etukäteen että siitä tulisi läheskään niin hyvä kun Twilightista, koska kirja oli paljon tylsempi ja siinä oli Edward jopa aika pienessä osassa.

Leffan jälkeen mentiin vielä Allun kanssa pizzalle. Illaksi tuli muuten ihan hirmuiset pakkaset kuten eiliseksikin, oli jotain -28 astetta!

Tässä muuten perjantain asu.
♥ mekko & farkut: Seppälä
♥ pitkis: H&M
♥ trikootakki vai mikä onkaan: Jim&Jill
♥ vesimeloni: itse tehty
♥ rusettirannekoru, korvikset ja sydänhelmet: H&M
♥ reikähanskat: Tykkimäki
♥ hiusrusetti: lapsuusajoilta
♥ sydänriipus: serkuilta
Perjantaina muuten neljännen jakson lukkarit, joka alkaa ensi keskiviikkona. En voi kyllä sanoa muuta kuin että hermostuttaa IHAN VAIN PIKKUISESTI, kun meille oli sanottu että tämänhetkinen jakso olisi kaikkein rankin, kus tässä jaksossa ollaan menty suurimmaksi osaksi kahdeksalle ja päästy puolineljältä, mutta ensijakso on ihan yhtä paha ellei vielä pahempikin! Pistää vain vähän ärsyttämään kun tämän jakson on selviytynyt mm. siitä syystä kun on ajatellut että ensijaksossa sitten helpottaa. Huoh, toivottavasti sitten edes viides jakso olisi helpompi! Ja yhyy, enkkukin loppuu ja sitten alkaa taas ruotsi ja kahta erilaista matikkaa. x__x So nice. Ja taloushallinto ja yrittäjyys ja liikeidea jatkuu...

Eilen muuten tein vihdoinkin tilauksen H&M:lle, ja se tilaus ei sitten jäänytkään ihan pieneksi... Melkeinpä toivon että helmikuun lopulla kun paketin pitäisi tulla ettei sieltä löytyisi täydellisä vaatekappaleita toistensa perään, nimittäin muuten olen pulassa, nimittäin rahojen suhteen. Onneksi Allukin tilasi edes kolme juttua siinä samalla, samoin kuin äitinikin. On muuten aika harvinaista että äiti suostuu tilaamaan myös itselleen jotain!

Lauantai siis kului H&M:n parissa, ja tein myös rasvattomia kauralastuja, yammy! Nyt sitten olen vetänyt niitä enemmän kuin laki sallii.. Juuri siitä syystä leivon todella harvoin.
Jatkoin myös Epäilyksen lukemista, ja sitä olen tänäänkin lukenut melkein koko päivän. Niin ja koukutuin myös Bubble Shooter peliin, ja jei, pääsin sen läpi pistein 109740 vaikka pelasin sitä ensimmäisen kerran vasta toissapäivänä. XD Kyllä, olen no life kun iloitsen tällaisista asioista ja että olen edes pelannut sitä.

Otin myös muutamia kuvia koirista, Remu oli kyllä metsällä isäni kanssa. Harmi että koirat eivät oikeen suostuneet yhteistyöhön...

Mömmö eli Pimu. ♥ Uusimmalta lempinimeltään Imu. 8---))
Ja sitten 10v Napsu eli Napu eli Apu. 8)) Sain sen kuvattavaksi miniporkkanalla houkutellen. En tiedä ketään muita koiria jotka olisivat yhtä persoja ruuan perään kuin meidän dogit! Ne syö oikeasti mitä vain.


Huomaa reppanatassu.

Nyt voisi vielä haukata jotain ennen yhdeksää, ja laittaa koulujutut valmiiksi. Ainiin, pitäisi niitä enkunsanojakin alkaa lukemaan, kun koe on tiistaina..

Np: My Chemical Romance - Mama

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11