Monday, February 23, 2009

Damn right it's better than yours

Olipas mukava päivä ainakin siltä osalta, että päästiin jo klo 11.30. :---)) Tai no okei, olisi meillä ollut matikantunti klo 14-15.30, mutta eipä hirveästi tehnyt mieli jäädä koululle kahdeksi ja puoleksi tunniksi odottamaan MATIKAN tuntia, ja kun sain vielä iskältänikin kyydin jo silloin aikaisin. + olen ollut niin kilttinä tyttönä melkein aina enkä ole lintsannut (melkein) ollenkaan. 8))

Tässä värikkäässä asussa olin tänään liikkeellä. Ja haha näytän btw ihan siltä kuin olisin lähdössä lentoon. XD En tajua miten olen ollut noin pirteänä _maanantai_aamuna.
♥ mekko: Seppälä
♥ pitkis: H&M
♥ farkut: Diesel
♥ vyö: Jim&Jill
♥ helmet: kirppari
♥ korvikset: Seppälä
♥ panta & prinsessasormus: Allulta
♥ 2 muuta turkoosia sormusta: joskus pienenä saatu Kinder-munasta 8--D


Koska olin kotona jo kahdeltatoista, minulla on ollut tässä paljon aikaa, ja suuri osa siitä meni Miss Mixin lahjalehden lukemiseen, oli kyllä kiva ylläri että sekin tuli ihan ilmaiseksi.
Kun olin jo lukenut lehden ja kaikki seuraamani blogit, tein jotain ihan harvinaislaatuista, nimittäin sain nostetta bebani tästä tietokonetuolista ja kuvattua lempiasusteitani! Tässä vaiheessa voisin sanou WOU.

Elikkäs, kuvasin siis lempi korujani/asusteitani, , ja kuvasin aina yhdestä ryhmästä aina neljä parasta, vaikka valinta olikin tosi vaikea. Joistain en kuitenkaan kuvannut kuin 2 kpl, koska esim. aurinkolaseja minulla ei ole muutenkaan kuin vain neljät.

LEMPIPINNIT
-Tuo vasemmassa yläkulmassa oleva suht iso Barbie-rusetti on ihan ykkönen. Sain sen joskus pienenä varmaan jonkun Barbin mukana, ja tuon kyllä aion pitää hyvässä tallessa aina.
- Hello Kitty pinnit taitavat olla yhdet uusimmistani, ja ostin ne viime joululomalla Kampin Ninjasta ennen HIM:n keikkaa. Ovat kyllä niin söpöt ja tyyliseni!
- kukkapinnit ostin myöskin Helsingistä, mutta viime toukokuussa, kun koulumme ysiläiset kävivät eduskuntatalolla opintoretkellä, ja sen jälkeen oli sitten shoppailua. Nuo siis löysin Accessorizesta, ja sopivat hyvin arkeen ja juhlaan.
- neonpinkki satiinirusetti on sekin Helsingistä, ja ostin sen siltä samaiselta HIM:n keikkareissulta Backstreetiltä.

LEMPIKAULAKORUT

- vaaleanpunainen nalle on ehkä yksi näyttävimmistä koruistani, ja se on ostettu joskus pari vuotta sitten Kuopion Glitteristä puoleen hintaan noin seitsemällä eurolla. Nalle on jonkinlaista posliinia, ja toiselta puolelta täynnä reikiä (ihan tarkoituksella).
- kruunukoru on myös Glitteristä, ja koska pidän kruunuista, pidän myös tuosta. :D
- Jigglypuff hamahelmikorun olen tehnyt itse, joskus ennen joulua kun Vilu oli meillä käymässä ja innostuttiin tekemään hamoista vaikka mitä.
- haha, ylläri että valitsin tähän toisen Hello Kittyni. :D Minulla on siis tuollainen samanlainen Seppälän Kitty myös vaaleanpunaisena, ja niitä voi pitää kahdella eri tavalla kaulassa niiden narun takia.

LEMPIRINTAKORUT
- vaikka käytänkin tuota shampanjapulloa todella harvoin, se on mielestäni älyttömän siisti. :D Olen joskus ottanut sen varmaan äitini korurasiasta, kun hän ei sitä ole käyttänyt. XD
- vesimelonihaman olen senkin itse tehnyt.
- tuota leppäkerttua en ole varmaan ikinä uskaltanut käyttää, koska se ei varsinaisesti ole minun, vaan isäni antoi sen äidilleni vuonna -81, eli silloin kun he seurustelivat. Leppis kuitenkin majailee huoneessani turvassa.
- kisurintakoru ostettiin minulle kesätorilta joskus kun olin aika pieni. Pikkuisena se taisi olla kaikissa hienoimmissa juhlissa paidassani.

LEMPIKORVIKSET
- vannon korviksissa isoejen ja muovisten killuttimien nimeen, joten suurin osa korviksistani on jotain H&M:n halppiksia, kuten nämä isot pisaranmuotoiset pinkit.
- pusiet värikkäät "rypäletertut" on ostettu Itäkeskuksen H&M:ltä varmaan neljä vuotta sitten, kun kävimme Itiksessä ensimmäisen kerran. Näidenkin hinta oli varmaan sen 2€.
- pinkkejä rinkuloita olen käyttänyt ehkä kaikkein eniten, ja ne löysin Kuopion Glitteristä aikoinaan.
- mustat pallerot eivät ole ehkä mitkään kovin erikoiset, mutta niitäkin on tullut käytettyä tosi paljon, kun kivoja mustia korviksia omistan vain kahdet. Nämä ostin monta vuotta sitten H&M:ltä heräteostoksena, mutta oli ainakin hyvä heräteostos.

LEMPISORMUKSET
- tähän ryhmään otin vain kolme kaikkein kivointa sormustani, ja ehdottomasti paras on viime talvilomalla Itiksestä ostettu pinkki 3€ maksanut muovisormus. Taisin ostaa tuon ihan viimeisenä sellaisesta kojusta mitä niillä käytävillä on, ja tuota on tullut käytettyä tosi paljon kun se sopii melkein kaikkiin asuihini. Harmi vaan että kerran sitä pyöriteltäessäni yksi sen kivistä tippui ja hävisi. :---((
- turkoosin prinsessa Ruusunen sormuksen sain ysillä Allulta, kun hän oli sen saanut suklaamunasta, eikä se jostain kumman syystä häneen tyyliinsä sopinut. :DD Minulla tuo oli kuitenkin sormessa viimeksi tänään.
- ruususormuksen sain synttärilahjaksi serkultani Riikalta, sitäkin tulee käytettyä usein.

LEMPIRANNEKORUT/KELLOT
- "kulta"kellon sain äitini kanssa yhteiseksi samaan aikaan kun saimme samanlaisen mutta mustan isältäni. Minä niitä kelloja olen kyllä enemmän käyttänyt, mutta kai se äitikin joskus niitä meinaa käyttää. Oli kyllä suurin ylläri jouluna että iskä oli ihan itse ostanut minullekin lahjan, eikä laittanut vain äitiä ostamaan minulle jotain. Kellon merkki on muuten Leijona.
- pääkallokellokin on joululahjaksi saatu, tosin toissajouluna. Senkin merkki on Leijona.
- pinkki rusettirannerengas on ohueen ranteeseeni vähän iso, mutta paidan päällä se menee hyvin. Tuo on joku viimesyksyn löydös H&M:ltä.
- vaaleanpunaisen helmirannekorun olen taiteillut itse. Ostin vain helmiä ja pyörylärautalankaa johon pujotin erilaisia aika juhlavia helmiä. Tuo onkin juuri hyvä kaikissa juhlissa.

LEMPIHELMIRANNEKORUT
- nuo kultaiset nyt lasken yhdeksi, koska ne tulivat samassa setissä Seppälässä. Noita tulee käytettyä usein silloin kun jalassani on "kultafarkkuni" ja muita kullanvärisiä asusteita. Bling Bling.
- mustavaaleanpunaiset helmet olen tehnyt itse.
- noita värikkäitä puuhelmirannekoruja on oikeasti kaksi, mutta toisesta katkesi kuminauha, kun olen nekin itse tehnyt jostain Tiimarin helmistä.
- ehkä suosikkini on tuo turkoosi isohelminen koru, jonka ostin joskus ala-asteella kirpparilta samaan aikaan kun ostin siihen sopian kaulakorun samasta pöydästä. Muistan vieläkin että hintaa niille taisi tulla yhteensä 4,5€, mutta olin sen valmis maksamaan kun nuo voivat olla vaikka miten vanhat.

LEMPIHELMIKAULAKORUT

- helmikoruja minulla on suunnilleen miljoonia, ja aina eri asuihin sopivia. Reunimmaisia vaaleanpunaisia helmiä minulla on myös keltaiset ja punaiset, ja pidän niistä erityisesti siksi koska niistä voi pitää ainakin kolmella eri tavalla, eli joko pitkinä, kaksi kertaa kaulan ympäri laitettuina tai sitten vähän niinkuin käden/kainalon ali laitettuna eli sivussa.
- sydänhelmiä olen tainnut käyttää eniten, ja ne olivat H&M:n lastenpuolen halppisostos, mutta sitäkin parempi.
- nuo tukrkoosit helmet ovat juuri esittelemäni rannekorun "pari", eli ne ovat sieltä kirpparilta.
- juhlavammar vaaleanpunaiset helmet olen joskus saanut äidiltäni, samoin kuin monia muitakin tuollaisia juhlavampia helmiä.

LEMPIKYNSIKKÄÄT
- näitä minulla on vain kahdet, mutta näitä kumpiakin käytän ihan sisälläkin. Luurankokynsikkäät tilasin Cybershopista, ja voi että tykkään noista.
- pinkit monesti päivänasujeni yhteydessä näkyneet "reikähanskat" ostin toissakesänä 2,2€:lla Tykkimäeltä, kun olin siellä serkkujeni ja kummieni kanssa. Noilla peittää hyvin kalpeat ja kuivat kädet. ;D

LEMPIAURINKOLASIT
- ylivoimaisesti parhaat ovat nuo viime kesänä Nelliinan arvonnasta voitetut sydänihanuudet. En voita ikinä arvonnoista mitään, joten noiden voitto oli sitäkin makeampi. Noista tulee kyllä ihan kesä mieleen. :)
- kullanväriset pilottilasit ovat Itiksen H&M:ltä, olen näköjään tehnyt Itiksessä paljon onnistuneita ostoksia! Noissa on kivoja "timantteja" tuossa edessä.

LEMPIPONNARIT
- meinasin tähän kategoriaan eka valita vain kaksi, mutta koska kuva olisi näyttänyt liian tylsältä, valitsin sitten neljä kappaletta, joista yksi on tuo iso ruusu, jota käytän yleensä silloin kun pidän hiuksiani sivuponnarilla, kuten tänään. Tuon taisin ostaa viime kesänä Tampereen Lindexistä, kun oli serkkujeni ja kummieni kanssa vaihteeksi käymässä Särkänniemessä. Oli ihana reissu!
- punaiset Hello Kittyt on H&M:ltä, ylläri.
- pieniä pinkkejä Kittyjä minulla oli aluksi kaksi kun sain ne Allulta kun ysi loppui, mutta hävitin toisen. :(
- pilkulliset rusettipinnit ovat Lindexistä löydetty söpöys.

LEMPIPANNAT
- pilkullisen rusettipannan ostin viime toukokuussa siltä Hesanreissultamme Accessorizesta.
- toisessa pinkissä pannassa oli alun petin pieni muovirusetti, ja pannan hommasin Kuopion Käherrystarvikkeesta. Vaihdoin siihen kuitenkin isomman poikien kangasrusetin, jonka ostin Fidasta. Pantaa tulee käytettyä harmittavan vähän sen pienuuden takia, ja puristava panta on joku niin kamal. :(

LEMPIVYÖT
- mustan "nahka"vyötärövyön ostin joskus Ekotorilta. Meinasin tämän tilalle valita yhden äidin vanhan valkoisen vyön, mutta tätä mustaa olen kuitenkin enemmän käyttänyt.
- pinkistä Jim&Jillin patellavyöstä unelmoin kauan, mutta suolaisen hinnan takia en sitä ostanut. Viime kesänä kuitenkin Savonlinnassa käydessämme se oli kuitenkin onnekseni alennuksena.
- kultavyö on äidin vanha, mitä muuta tästä nyt osaa sanoa. :D
- musta joustava kangasvyö on sekin äidin vanha, jostain 80-luvulta. Tykkään tuosta varsinkin tuon sen soljen vuoksi, ja on muutenkin kiva käyttää äidin vanhoja nuoruusvaatteita. =D

LEMPILAUKUT
- varsinkin tämä kategoria tuotti erityistä tuskaa, ja oli melkein mahdotonta valita vain neljä lukuisista laikuistani. :( Yksi ehdoton oli kuitenkin tämä reilusti eniten käyttämäni Cybershopista tilattu jättisuuri (jätesäkki) Marilyn laukku. Rakastan tuota niiin paljon, sinne mahtuu suunnilleen koko omaisuus, ja tuo kuosi on täydellinen. Huono puoli on vain se, että sisätaskuja on vain yksi, ja sekin on pieni ja mennyt rikki jo aikoja sitten. Laukussa muuten kiinni tyylikäs "Amiskin voi olla savuton" -pinssi. 8))
- en ollut oikein varma tästä valinnasta, mutta valitsin kuitenkin tämän kokonaan kullanvärisen Kuopion Laukkukeskuksesta ostetun laukun. Käyttö on jäänyt vähän vähemmälle, mutta tykkään tuosta kuitenkin.
- alunperin äidilleni Seppälän alennuksesta ostettu pilkkulaukku roikkuu tällä hetkellä minun laukkunaulakossa. Omistan vain muutaman olkalaukun, ja ne ovat kyllä paljon käytännöllisempiä esim. shoppaillessa, kun saa kaksi kättä vapaaksi. Heheh, tuossa roikkuu myös tekemäni karvapallo. XD
- neljänneksi valikoitui äitini vanha aika pieni kiiltonahkaolkalaukku. Sitä oli hirveän vaikea kuvata, koska oikea väri ei meinannut millään tallentua kameralla. No, tuossa se kuitenkin on, ja näkyypä tuossa kivasti epämuodostuneelta näyttävää päätänikin. 8---))

Huh, menipäs aikaa näiden selostusten kirjoittamisessa. :D Vosin vielä joskus esitellä parhaat piponi/hattuni ja huivini, koska niitä en nyt kuvannut. Ja ehkä lempivaatteenikin. Mutta en kuitenkaan lupaa mitään, koska tässä saattaa mennä vaikka puoli vuotta minun tapauksessani.

Piditkö itse mistään lempparistani? Haluaisitko lukea useammin tämäntapaisia postauksia?

Loppuun kaksi kuvaa eiliseltä, kun käytiin hakemassa isoveljeni serkkujeni luota, jei, näin Hannaa. ♥ Kuvat siis tulomatkalta, kun aurinko oli laskemassa.

Mukavaa viikonalkua. ♥

Np: Goodnight Nurse - Milkshake (ah uusin bändilöytöni)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11