Thursday, February 5, 2009

I remember every word you said, but this time I won't look away

Tällä viikolla olen saanut nauttia lyhyistä koulupäivistä, mutta nyt se taas muuttuu kun eilen alkoi neljäs jakso ja on pitkiä päiviä taas luvassa.
Suurin osa tästä viikosta on ollut tasapaksua höttöä, ei mitään kovin iloista.

Maanantaina sentään oli keskellä koulupäivää edes pieni piristys, kun Allu osti meille Euromarketista Hurmaava -kinuskijäätelöt. ♥__♥ Syön tosi harvoin jäätelöä, oikeastaan vain joskus Mäkissä, mutta koska Allu tarjosi niin en voinut vastustaa kiusausta. :D Ruokavälkällä niistä siis nautittiin, oli kyllä kiva piristys muuten tylsään maanantaihin.
Ostin myös samalla sieltä Eurosta kaksi Mybelline Define-a-lash -ripsaria, pinkin ja limen, kun olivat kaksi yhden hinnalla! 8)) Nyt sitten olen niitä vertaillut, ja pinkki putkilo siis lupaa tuuheita ripsiä, ja lime pitkiä. Olen todennut että se lime on vähän parempaa, vaikka pinkissä onkin kivempi pakkaus. :D

Tässä kuitenkin maanantain aika tylsä asu. Yhyy kun ei voi käyttää hameita kun on niin kylmää. :(
♥ pillit: H&M
♥ löllöhuppari: Seppälä
♥ puudeli t-paita: äidin ostama
♥ Hello Kitty pinnit: Ninja
♥ rannerengas: lapsuusajoilta
♥ korvikset: Glitter
♥ pipo/baskeri: Allulta (H&M)
Lisäksi kaulassa oli äidin vanhat mustat metallihohtoiset helmet, mutta niiden lukko meni rikki juuri kun oliin lähdössä kotiin. :( Pitäisi joskus jaksaa korjata sekin.

Tiistaina saatiin kuulla koulussa ihan kamala uutinen, nimittäin se, että koko Suomen amiksissa viisiportainen arvosteluasteikko vaihtuu vain kolmiportaiseen! Olen vaahdonnut tästä jo vaikka kenelle, koska tämä on mielestäni vain NIIN väärin, koska tätä asiaa ei edes missään kysytty oppilailta, vaan jotkut tosi viisaat (not) ukkelit taas päätti mikä on oikein niiden mielestä. En voi sanoa muuta heille kun fuck you. Niin ja se syy miksi tämä ärsyttää minua niin kovasti on mm. se, että jos tällä hetkellä on saanut arvosaksi jostain aineesta nelosen, se tippuu sitten kakkoseen, ihan samalla tavalla kuin tämän hetken kolmosetkin, eli se on siis ihan sama onko tällä hetkellä saanut kolmosia vai nelosia, koska ne vaihtuvat papereissa saman arvoisiksi!! Samoin on jos joku on saanu tällä hetkellä kakkosen, niin se vaihtuu sitten ykköseen. Ainoastaan tämä hetken vitosista saa siis kolmosia. Että hyvinpä kertoo tämä älypäiden keksimä arvosteluportaikko sitten eri oppilaiden taidoista, kun vaihtoehtoina on vain kolme eri numeroa. Tuntuu vähän siltä että suunnilleen kaikki numerot tulee sitten olemaan niitä tasapaksuja kakkosia, tai sitten ihan surkeilta tuntuvia ykkösiä. Argh.
Vaikka en pystyisikään tekemään tälle asialle mitään, niin ainakin edes yritin ja kirjoitin edes tämän adressin, joka vastustaa tätä uutta arviointiasteikkoa. Nimesi voit kirjoittaa adressiin TÄÄLTÄ.

Okei, mutta nyt muihin aiheisiin, eli masistiistain asuun. Silloin oli muuten enkun koe, joka oli sekin ihan hölmö. Odotin että siinä olisi vähän monipuolisempia ja haastavempia tehtäviä, eikä mm. sellaisia, että pitää tietää joku yksi sana johonkin tehtävään. Blaah.
♥ farkut: Seppälä
♥ mekko, neule & huppari: H&M
♥ helmet: Seppälä
♥ korvikset & ruusupinnit: H&M
♥ rannekello: Leijona
♥ rannekoru: Cybershop
Nyt on muuten riittänyt monena päivänä näiden pärstäkuvien ottoon ihan luonnonvalo, kun olen mennyt niin myöhään aina kouluun. Kivaa vaihtelua ainaisiin salamakuviin. Ja joo näytän kärsivältä.


Eilen pääsi vaihteeksi koululaukuksi äitini ikivanha nahkalaukku, joka oli kerran jo myynnissä kirpparilla, mutta nyt sitten pelastin sen itselleni. Minulla on melkein aina koululaukkuna jumbo Marilyn Monroe säkki Cybershopista, koska siihen yksinkertaisesti mahtuu koko omaisuus. :D Tuo nahkalaukku on puolestaan aika pieni, mutta siinä on varmaan miljoona taskua, toisin kun marilynissä vain kaksi.
Pakko vielä huomauttaa että olen niiin lovena tuohon viime viikolla ihkuttamaani MCR-paitaan. ♥__♥
♥ My Chemical Romance -paita: Allulta ♥♥♥
♥ huppari: H&M
♥ farkut: Seppälä
♥ nappipinni & helmet: Seppälä
♥ korvikset: Vilulta (kuten on myös nuo helmetkin)

Ovat muuten nuo nappipinnit olleet ehkä huonolaatuisimmat ikinä, kun ostin siis joskus viimesyksynä Seppälästä pakkauksen, jossa oli tuollainen musta ja sitten pinkki nappipinni, ja pinkistä katkesi ensin tuo lanka jolla nappi on pinnissä kiinni, ja nyt sitten tuon mustan koko pinniosa katkesi! Yleenä minulla kestää aina kaikki halppistuotteekin aika kauan, mutta nuo maksoivat jotain neljä euroa ja kumpikin meni rikki. 8(( Pinkin kyllä korjasin vaihtamalla siihen sen langan, mutta nyt pitäisi etsiä sopiva pinniosa tuohon mustaan.
En ota melkein ikinä kuvia suoraan edestä. ö__ÖTuossa näytän kyllä ihan kuolleelta.

Tänään oli vuorostaan bling-asupäivä.
♥ "kulta"farkut: Jim&Jill
♥ pitkis & ruusupaita: H&M
♥ kukkapinnit: Accessorize
♥ korvisket: H&M
♥ ketjukaulakoru: Ekotori
♥ kulta/mustakaulakoru: Ninja
♥ rannekorut: Seppälä & osa itse tehty
♥ "kultainen"rannekello: Leijona

Tänään oli ranteessa ekaa kertaa tuo kultakello. Samanlainen minulta löytyy mustana, jota olenkin käyttänyt useammin. Saatiin nuo siis äitin kanssa joululahjaksi iskältä, ja sovittiin että voidaan kumpikin niitä käyttää, ja tänään sopi tuo kultainen aika täydellisesti asuun. :)

Blöö, tuli taas miljoona naamakuvaa mutta olen maailman huonoin päättämään joidenkin asioiden välillä, kuten esim valitsemaan vain paria kuvaa blogiini. Muistan vieläkin kun esimerkiksi kakkosluokalla alakoulussa mietin kokonaisen kuvistunnin piirränkö pupun mustalle vai roosalle paperille. :( Roosalle se sitten kuitenkin loppujen lopuksi päätyi. ;)

Okay mutta enää en keksi mitään jännää sanottavaa eikä kukaan näitä mun megapostauksia edes jaksa varmaan lukea, että tähän loppuun vaan kaksi (jei vain kaksi!) kuvaa huoneeni ikkunasta.
Ulkona on kylmä.
Np: Blindside - Pitiful

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11