Friday, February 13, 2009

Here's what I've got to say

Meidän koululla eli kauppaopistossa oli keskiviikkona ja torstaina sellaset OHO! K4X PÄIVÄÄ -päivät, jonkinmuotoset messut (?) ja niissä olin Allun kanssa kumpanakin päivänä sellasessa colan maistopisteessä, siinä siis maistatettiin kolmee eri colaa tyypeille jotka tuli siihen, ja niiden piti arvata mikä niistä on oikeeta Coca Colaa. :D Oli tosi kivaa järkätä sitä pistettä kun me se vähän niinkun pystyyn laitettiin, harmi vaan että torstaina sitten kun oltiin siinä niin meillä oli just vuoro klo 8-11, ja sillon siellä ei käyny paljoo porukkaa. No mut oli ainakin tosi lyhyet päivät! Ja siitä syystä muuten päästiin Allun äidin kyydillä keskiviikkona suoraan koululta shoppailemaan Kuopioon, oli tosi kivaa. :) Mukavia tollaset yllärit että kun luulee että on tulossa normi päivä niin sitten tapahtuukin jotain mukavaa.
Sieltä sitten tulin jossain iltakaheksalta kotiin, ja kuvasin vasta sitten päivänasunkin. Ostoksia en oo vielä kokonaan kuvannu, sorry. :(

Mm. Kuopiossa siis nämä vaatteet päällä:
♥ neule & pitkis: H&M
♥ mekko/tunika: Seppälä
♥ "kulta"farkut: Jim&Jill
♥ vyö: äidin vanha
♥ kaulakoru & korvikset: H&M
♥ pinnit: Ninja
♥ rannekello: Leijona
♥ rannekoru: Seppälä
Kuopioon oli muuten avattu joku uusi sisustus/krääsäkauppa Madu Shopin lähelle, voi että siellä oli kaikkee ihanaa. ♥__♥ Oli aika samantapanen kauppa kun Kitch. Sieltä lähti mukaan kaksi söpöä postikorttia kun olivat alennuksessa 1€/kpl.
Käytiin muuten Hesessä syömässä, kun Mäkissä ei oo kasvisateriaa, ja voisin oikeesti syödä vaikka joka päivä sen Hesen kasvisaterian kun se hamppari on joku niin herkku. Illemmalla käytiin sitten vielä Mäkissä jädeillä, hups. Oon taas läsönny tällä viikolla ihan liikaa (vaikka millon nyt en läsöis...)

Tiistaina päälle pääsi heti yksi H&M:n ostos, nimittäin Marilyn hihaton! Vähänkö ihmettelin kun löysin tuon H&M:ltä, ei siellä yleensä mitään tuollaisia ole. Tuo on joku niin luv. ♥ NIIN ja lisäksi ostin puoleen hintaan yhden mustan tyllimekon, jonka meinasin ostaa ennen joulua mutten sitten ostanutkaan ja jäin nyyhkimään sen perään, mutta nyt sain sen vain 15€:lla. ♥ Ah, siinä on mm. tylliä ja jotian samettipilkkuja. Mukava lisäys vaatekokoelmaani, kun juhlamekkoja minulla ei ole yhtään, kun rippimekkokaan ei mahdu päälle! =DD

Okay mutta tässä siis torstain asu.
♥ Marilyn-hihaton & pitkis: H&M
♥ huppari: Stocker (Vilulta)
♥ farkut: Seppälä
♥ helmet: Seppälä
♥ korvikset: H&M
♥ rannekello: Leijona
♥ pinnit & panta: Glitter (Allulta)

Tänäänkin oli tosi lyhyt päivä. Omg ollaan päästy tällä viikolla ainakin kolmena päivänä jossain yheltätoista. No mut oiekesti saatiin vapautus vikalle ruotsintunnille että voitais mennä kattomaan wanhojentansseja, mutta koska iskä tuli kaupunkiin juuri sopivasti kahdentoista aikoihin, lähdinkin sitten siinä kyydissä kotiin. Olisi ollut kyllä mukava nähdä niitä kaikkia nättejä pukuja ja jotain puolituttuja tanssimassa, mutta ei voi mitään.

Asuni tänään:
♥ printti t-paita: Jim&Jill
♥ huppari & pipo: H&M
♥ farkut: Seppälä
♥ Jigglypuff: itse tehty
♥ sydänkaulakoru, rusettirannekoru & korvikset: H&M
♥ pinnit: Seppälä
♥ Marilyn-pinssi: Madu Shop
Alla oleva kuva on ihan kun joku Pokemonkouluttaja-kuva. 8---DD
Oij, sain muuten Allulta ystävänpäivälahajan, ja annoin itse omani hänelle. Aika weirdoa, että olimme tehneet melkein täsmälleen samankookoiset isot neliökortit toisillemme, jotka saa vielä avattua. :D Itse väsäsin Allun korttia viime yönä puoli yhteen, kröhöm, minähän en ikinä jätä mitään viime tippaan... Unohdin muuten kuvata tekemäni kortin, mutta täytyy varmaan pyytää Allua kuvaamaan se kun haluaisin esitellä sen vaikka täällä, kun kerrankin sain jotain aikaiseksi. =D Mahtavan kortin lisäksi sain vielä prinsessamukin ja pörrökynän. XD

Kävin muuten koulun jälkeen lainaamassa Tove Janssonin Taikatalvi -kirjan, kun olen nykyään ihan tylsistynyt kun luin Twilight sarjan kolme kirjaa suht lyhyessä ajassa, niin nyt sitten tuntuu että välillä ei keksi oikein tekemistä, niin lainasin sitten sen. Olen aina rakastanut Muumeja, ja tulen varmasti aina rakastamaan.

Aloitinkin jo Taikatalven lukemista takkamme ääressä, ja oli minulla seuraakin:
Onko jotain sulompaa? ;__; (tänään on muuten Sulon päivä!)
Pimu on siis tuo pienempi mäykky ja Remu suurempi dreeveri.
Haha ainakin meidän koirien polkuanturoiden väliin kasvaa aina talveks hirveesti pitkiä karvoja. :'D
Ää lisää läsöömistä: kävin äsken syömässä vaaleenpunasta Sydänkakkua. Marsipaani on hyvääää.

Vähänkö muuten tänään teki mieli tehdä marenkeja, mutta en sitten kuitenkaan, koska ne ovat pelkkää sokeria ja kananmunia. Tekee 24/7 mieli jotain hyvää, ja syönkin siispä koko ajan. Huoh.

En muuten tiedä mitä teen tämän blogini kanssa, tämä on junnannut paikallaan iäisyyden, kaikki postauksen on ihan samanlaisia ym. Tykkään kyllä esitellä päivänasuni, mutta kuvaan aina jokaisen päivänasun ja postaukset on sitten yleensä pelkästään niiden esittelyä, ja eipä sitten muuta yleensä jaksa niiden lisäksi tehdäkään kuin kertoa kuulumisia, koska postauksista tulisi ihan ylipitkiä, ja niiden tekemiseen menisi aina varmaan koko ilta. Blääh. En tiedä miten voisin nyt tästä edetä, koska olen mm. maailan laiskin ihminen, eli en saa edes aikaiseksi vaikka esitellä laukkujani tai jotain lempparivaatteita. Ja koska tämä ei ole muotiblogi enkä muodista muutenkaan pätkääkään välitä, niin en mitään muotipainotteistakaan voi ruveta väsäämään. Vaatteita kyllä muuten rakastan, mutta varmaan kellään muulla ei ole samantapaista makua kuin minulla. =D Enkä tajua miksi käytän tämänkin ajan valittamiseen, kun voisin vaikka selailla nettikauppoja tai tehdä ennennäkemättömiä postauksi.. No ehkä en nyt kuitenkaan.

Olen myös ruvennut miettimään, että mistä syystä edes kirjoitan blogiani ja selitän kaikkia todella vähäpätöisiä asioita itsestäni. Ehkä tämä on sitten tapa purkaa ajatuksiani, vaikka en tietenkään samalla tavalla kuin vaikka päiväkirjaan, koska tätä voi kuitenkin lukea kuka tahansa, vaikka jotkut meidän koululaiset.
Joten, koska en toimi anonyymini, eikä tämä ole muotiblogi, niin en keksi millä nimityksellä tätä edes kutsuisin. "Maran asut ja tylsä elämä" olisi varmaan aika osuva nimike, koska tuohon lauseeseen blogini sisältö juuri sopii. Tajusin muuten vähän aikaa sitten, että 2.2.09 blogini täytti yhden vuoden, enkä edes tajunnut sitä silloin! En edes tehnyt mitään erityistä postausta sen kunniaksi.
Toivon jo ennestään miljoonia asioita, mutta yksi toive olisi lisää, eli se, että olisin parmepi bloggaaja ja tietäisin miksi tätä edes kirjoitan ja kenelle ja mikä tämän perimmäinen pointti on. Tulee tosi vähäpätöinen olo kun katselee muiden monipuolisia ja kekseliäitä blogeja, ja oma vain junnaa paikallaan. Vaikka ainakin tämä kuvaa sopivasti elämääni.
En tiedä miten osaisin jättää esim. päivänasukuvat vähemmälle, etten esittelisi jokaisen päivän asua, mutta en kyllä tiedä mistä blogini sitten koostuisi, ilmeisesti pelkästä tekstistä, koska kuviakaan ei tule hirveästi otettua mistään jännemmästäkään. Kuvat ovat kuitenkin tosi iso osa koko bloggailua, eikä niitä voi jättää poiskaan. Kaikenlaisia mielipidepostauksiakaan en "voi" oikeastaan kirjoittaa, koska monia mielipiteitäni en varmasti viitsisi ilmaista siten että naamanikin on näkyvissä, enkä ylipäätänsä halua ihmisiä loukata. Olen myös todella huono ottamaan vastaan negatiivisia kommentteja, en sitten tiedä miksi, ehkä siitä syystä että olen jo valmiiksi itse itseäni kohtaan niin negatiivinen etten enää kestä muiden kielteisiä mielipiteitä.

MouMoukin kirjoitti vähän aikaa sitten, että bloggaajien tulisi välttää parhaansa mukaan yksityiselämäänsä koskevia kirjoituksia, tai tehdä se ainakin anonyyminä. Sen luettua rupesin miettimään omaa tilannettani, ja ainakin itse päädyin siihen lopputulokseen, että kerron blogissani monesti ehkä joidenkin muiden mielestä aika henkilökohtaisia asioita. Mutta, blogiani ei todennäköisesti olisi edes olemassa edes olemassa, jos en itsestäni koko aikaa selostaisi, koska koko tämä blogihan pyörii vain ja ainostaan minun navan ympärillä! Tiedän, että saatan joskus katua avoimuuttani, mutta opin varmaan vasta kantapään kautta pitämään asiani omana tietonani. Ja kyllä, minuakin ahdistaa välillä, että joku jonka tiedän vaikka vain ulkonäöltä lukee näitä sepostuksiani, ja tietää minusta pelkän blogin kautta melkein kokonaan, ja minä en sitten tiedä kyseisestä henkilöstä yhtään mitään. Ja kaikkein ahdistavintahan tässä on juuri se, että ei voi itse tietää ketkä kaikki tätäkin lukee, elleivät he ole sitä henkilökohtaisesti minulle sitä kertoneet.

Ainakin tähän asti olen saanut tästä blogista suurimmaksi osaksi myönteisiä tuntemuksia, mutta joskus joku sanomani asia saattaa todella kääntyä itseäni vastaan. Ja se on aika kammottavaa, koska en aina hirveästi mieti mitä kirjoitan, ja että tätä saattaisi lukea vaikka naapurin ukko. Tiedän kyllä että ei blogini nyt niin suosittu ole, mutta se nyt oli vain esimerkki. :D Todennäköisesti tulisin vähentämään itseäni koskevia juttuja sitä mukaan kun lukijoita tulisi lisää, joten en kyllä tiedä millainen tämä olisi jos minulla olisi vaikka 200 lukijaa.

Olenpas "puheliaalla" päällä taas vaihteeksi. Tämäkin postaus sisältää varmaan 4762 kirjoitusvirhettä... En taida kuitenkaan enää kiusata teitä muuten kun vain kysymällä, että MIKSI käytät arvokasta aikaasi blogissani hengailuun?

Np: Taking Back Sunday - What's It Feel Like To Be A Ghost

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11