Thursday, February 26, 2009

Ehkä talvi oikeastaan johtuikin siitä, että kymmenentuhatta mörköä oli istunut maassa

Äää vähänkö ihanaa: pari päivää sitten varmistui, että lähden äitini, kummitätini ja kahden serkkuni kanssa perjantaina neljän jälkeen pendolinolla Vantaalle enoni ja hänen perheensä luo, jei! Ei se nyt muuten edes olisi niin ihanaa, mutta kun koko lauantai on sitten luvassa shoppailua Helsingin keskustassa ja Itiksessä. :--D ♥ Olen kylläkin siitä asiassa harmissani, että ainakin Kampin, Forumin, Itiksen & Ikean sivujen mukaan mikään niistä ei ole auki sunnuntaina, nyyh. :( En kerkeä mitenkään shoppailemaa lauantaina tarpeeksi, koska kaupat aukeavat yhdeksältä ja sulkeutuvat jo kuudelta. Yhdeksän tuntia kun on liian vähän niiden kaikkien kiertämiseen. En myöskään pääse vielä tälläkään talvilomalla Ikeaan, vaikka olisi kyllä korkea aika kun en ole käynyt siellä ikinä! Tulisin siellä kyllä suurella todennäköisyydellä hulluksi, koska en varmaan kestäisi kaikkia niitä houkutuksia vaan keräisin halpaa tavaraa satojen eurojen edestä. No, ehkä sitten joku päivä. 8))
Huomenna onkin sitten jo neljäs kerta kun lähdetään talvilomalla Vantaalle, tämähän alkaa olla kuin joku perinne, ja hyvä sellainen. :D

Tässä kuitenkin tiistain asuni:
♥ kauluspaita: äidin vanha
♥ pitkis: H&M
♥ farkut: Seppälä
♥ helmet: äidin vanhat
♥ perhoskorvikset: Allun vanhat
♥ pääkallokello: Leijona
Tiistaina saatiin taloushallinnon kokeet, ja olin ihan masiksessa kun sain siitä kakkosen, eli sillä uudella kolmen portaikon asteikolla se olisi ollut vain ykkönen, mutta onneksi sain sitten korotettua sen kolmoseen hyvillä perustelutaidoillani! ;D Haha, no oli se opekin tehnyt virheitä sitä tarkastaessa, mutta ei varmasti olisi antanut kolmosta jos en olisi niin kauniisti pyytänyt. XD Hmm, enkä edes tiedä miksi tämä oli niin mainitsemisen arvoinen asia.

Eilinen oli aika historiallinen päivä, nimittäin en kuvannut päivänasuani samalla tavalla kuin normisti, eli huoneeni nurkassa! Olipa radikaalia. 8--D
Koulussa kuitenkin kun oli normaalia pidempi kymmenenvälkkä, menimme Allun kanssa koulurakennuksen päätykäytävään joka on siis pelkkää portaikkoa, ja sinne siis mentiin ottamaan aurinkoa. Ensimmäistä kertaa pystyin sanomaan tänä talvena koulussamme, että minulla on kuuma, koska aurinko porotti suoraan portaikkoon ison ikkunan läpi, ja siinä tuli sitten melkeinpä hiki. Oli kyllä niin keväinen ja ihana tunnelma!
Otin sitten muutaman kuvankin, ja koska silmiä ei pystynyt melkein pitämään auki sen häikäisyn vuoksi, piti laittaa käsi varjoksi.
Allu siis takanani.
Asuni siis koostui eilen Seppälän farkuista, hupparista ja pääkallopaidasta (tajusin vasta nyt että kaikki oli Seppälästä!) ja Andiamon tupsukengistä. Koruina oli Allulta saanut Indiskan korvikset, Seppälän Hello Kitty, H&M:n sydänhelmet ja Lindexin rusettiponnarit ja -pinnit.
Päivän historiallisuus jatkui koulun jälkeen, nimittäin menimme Allun kanssa luistemaan! HAHA, minä luistelemassa vapaaehtoisesti, sitä ei näe usein. Jäi nimittäin sellaiset kammot ylä- ja ala-asteen liikuntatunneilta että huh huh, ja olen ehkä maailman surkeimpia luistelijoita. En sentään kaatuile, mutta vauhtini on kamalaa matelua ja jalat kääntyy sisäänpäin, ENKÄ OSAA EDES JARRUTTAA. XD En tajua miten olen selvinnyt liikuntatunneista ilman jarruttamista...

Joo mutta tässä Allun ottamia kuvia, minä kuvasin puolestaan Allua hänen kamerallaan.
Oi miten "kauniit" maisemat taustalla, kaupunkimme suuri Stora Enson tehdas.
Luistelimme siis järven jäällä, johon oli aurattu ratoja.
Ulkoiluasuni koostui Jim&Jillin karvahupputakista (♥), H&M:n karvahatusta, Fidasta ostetusta huivista ja serkkuni neulomista lapasista.
Olemme todenneet Allun kanssa, ettemme osaa ottaa yhteiskuvia, koska toiselta puuttuu aina vähintään puolet päästä. :D Wou, alla olevassa kuvassa on jopa Allun molemmat silmät! Niin ja otsikseni on taas itsepäinen.
HAHA, nytpä saatte sitten nauttia hienosta taidennäytevideosti, NOT. XD Harmi vaan ettei puheesta saa melkein mitään selvää vaikka laittaisikin aika kovalle. No, liikkeeni kyllä ketovat kaiken oleellisen.. Käsien hurja huitominen oikein korostuu kun pidän lapasista vain sormenpäilläni kiinni, kun tuli aika kuuma. Tätä voisi sanoa melkein koomiseksi. ♥

Totaalisen rankan luistelun eli neljän kierroksen ja jalkojeni tohjoutumisen jälkeen käytiin sitten vielä juomassa Tazza-kaakaot, oli namia. ♥ Ja oli ihan mielenkiintoista käydä luistemassa sentään yhden kerran tänäkin talvena.
Jalkoihini rupeaa kyllä joka kerta koskemaan kun luistelen, koska omistan lattajalat yms, ja tänäänkin sitten oikea jalkapöytäni (?) on ollut kipeä. Toivottavasti se parantusi lauantaiksi!
Eilen illalla olin sitten ihan väsynyt, ja Taikatalvea lukiessani päätin sitten ruveta pienille päikkäreille, ja nukuinkin sitten melkein yhdeksään asti, jes. Olen jo aiemmin todennut, että päiväunet eivät todellakaan sovellu minulle, koska olen niiden jälkeen ihan sekaisin koko loppupäivän, hyvä että tiedän edes mikä päivä on meneillään..

Tässä tämän päivän eli torstain asu:
♥ huppari, pillit & pipo: H&M
♥ sydän-t-paita: Vilulta
♥ vesipyssyviritelmä: ihan omasta päästä
♥ helmet & pinni: Seppälä (Vilulta)
♥ korvikset: Glitter
♥ rannekorut: lapsuusajoilta
Tänäänkin oli ihan outo päivä, nimittäin mentiin aamulla ihan normisti kahdeksalle, mutta saatiin sitten kuulla että viimeinen tunti on peruttu, joten päästiin sitten koulusta klo 9:45, koska meillä olisi ollut muutenkin koulua vain puoli kahteentoista. :D No, kävihän se minulle, ja mentiin sitten Allun luo tekemään meidän Amerikka-esitelmää ennen kuin iskäni haki minut.

Loopupäivänä on minulla luvassa mm. porkkanamuffinsien leipomista, pakkaamista, kynsienlakkaamista ynnä muuta. Taikatalvenkin sain äsken luettua loppuun, on ne Muumit vaan söpöimpiä. ♥

PS. Otsikko on yksi Muumipeikon mietteistä Taikatalvessa.

Np: Queen - Don't Stop Me Now

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11