Tuesday, February 10, 2009

Everybody needs some sympathy

Näiden postausten aloittaminen on aina kaikkein hankalinta. Ehkä osaksi sen takia, että aloitan aina tapahtumien kertomisen aikajärjestyksessä, ja sen hetkisestä päivästä kerron aina vasta viimeisestä.

Ja koska tämäkin postaus alkoi näin huonosti, niin lätkäisen tähän sitten suoraan viime perjantain asun. Silloin muuten alkoi meillä koulussa taide & kulttuuri aine, vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta verrattuna kaikkiin taloushallintoihin ja liikeideoihin..
♥ monster -paita: itse tehty
♥ neulepaita: Jim&Jill
♥ pillit: H&M
♥ helmet kiedottuna käteen: Seppälä
♥ metallinhohtoinen ketju kaulassa: Lindex
♥ korvikset & pinnit: H&M
♥ reikähanskat: Tykkimäki

Viikonloppu meni tosi tylsästi kotona (ylläri), mutta sain sentään luettua Epäilyksen loppuun! Nyt vain odotan Breaking Dawnin suomennosta, koska ei sitä täältä englanninkielisenäkään täältä saa. Tuo kolmas Twilight-sarjan kirja oli hyvä kuten edellisensäkin, vaikka Houkutus on edelleenkin suosikkini. Alkaa muuten ärsyttämään jotkut tuon kirjasarjan hahmot. :/
Viikonloppuna katsoin myös ainakin neljä elokuvaa, nimittäin 40v ja neitsyt -leffan (oi kyllä! XD), sitten sen jonkun Babe possujutskan, jota muuten katsottiin aika paljon pienenä Vilun kanssa. :P Lisäksi sitten jonkun ihme Draculaleffan ja sitten vielä Tyttö sinä olet tähti elokuvan. Senkin olen kyllä jo ennestään nähnyt, mutta ei voi mitään kun telkkarista näytetään aina kaikkia samoja ja sellaisia mitkä olen jo nähnyt.

Eilinen olikin sitten ihan kamala, Allukin oli kipeänä ja koulussa oli sitten niin tylsää kuin olla ja voi. :(
Tässä kuitenkin eilisen asu. Päälläni oli pitkästä aikaa Seppälän kirsikkapaita, jossa on jännä nappi/reikäyksityiskohta sen vasemmalla puolella.
♥ t-paita & huppari: Seppälä
♥ farkut: Diesel
♥ pipo: H&M
♥ kaulakoru: Seppälä
♥ korvikset: Indiska
♥ reikähanskat: Tykkimäki
♥ pinni: H&M
Tuo poseeraus ainoastaan että näkyisi se yksityiskohta tuosta paidasta.
Voi nyyh kun kerkeän ottamaan päivänasukuvat aina vasta koulun jälkeen, niin huulimeikit on aina jo kuluneet. :(

Jei, Allu oli tänään jo koulussa. ♥ Mutta yh, oli taloushallinnon koe, enkä osaa vielä yhtään arvioida miten se meni. :/ Lisäksi alkoi puheviestintä missä pitää esiintyä ja pitää puheita ja muutenkin puhua aika paljon, mikä on minulle aika vaikeaa kun olen niin epäsosiaalinen. =( Olen aina vihannut näyttelemistä sydämeni pohjasta, mutta tällä kurssilla siltäkään ei taideta kokonaan välttyä. No plussaa on ainakin mukavalta vaikuttava opettaja. :)

Tämän päivän asu.
♥ MCR-paita: Vilulta
♥ pillit & huppari: H&M
♥ rusettipinni: Backstreet
♥ satiininauha kaulassa ja kaksi hiuksissa: jostain kangaskaupasta ostettu
♥ luurankokynsikkäät: Cybershop
♥ korvikset: Glitter

Auts, tänään varsinkin kotona kurkkuni on ollut ihan älyttömän kipeä, ja nielaiseminen sattuu aika pirusti. Joko olen saanut iskältäni jonkun flunssatartunnan (not again! 8(() tai sitten tämä johtuu vieläkin alakerran vessassa olevasta remontista. Toivottavasti isäni saa remontin valmiiksi pian, en nimittäin jaksa kun kaikki juoksevat huoneeni vessassa ja kun talo on muutenkin ihan kuin ylösalaisin, mm. vessanpönttömme on tällä hetkellä eteisessä. 8)) Aika viehättävä näky voin kertoa.

Huomenna ja ylihuomenna on muuten koulullamme jotkut OHO! K4X PÄIVÄÄ -"messut" kaupunkimme kasiluokkalaisille ja muille jotka haluavat sinne tulla. Vaikuttaa vähän huonosti suunnitellulta koko homma, koska en vieläkään tiedä mitä tulen siellä tekemään, olen varmaan jollain pisteellä neuvomassa niitä pienempiä. ;D Toivottavasti nuo päivät kuitenkin voittaisivat edes normit koulupäivät, tuovathan nuo vähän vaihtelua normaaliin arkeen. :)

Omg, lauantaina on muuten jo ystävänpäivä, ja sovittiin Allun kanssa että silloin annetaan toisillemme lahjat mutta en ole kerennyt etsiä vielä mitään. :( Ja koska sain Allulta synttärilahjaksi sen MCR-paidan, en haluaisi antaa ihan mitään minilahjaa! Vilullekin pitäisi löytää jotain, en vain yhtään tiedä mitä. Harmi muuten että ystävänpäivä on juuri lauantaina, mutta pitää sitten varmaan perjantaina sitä viettää. Silloin on muuten perjantai 13. päivä ja vanhojentanssit, ei varmaan ole mukava taikauskoisilla silloin tanssia! =D

Okei mutta nyt en ala enää lisää selostamaan, pitää syödä nyt vain Strepsilsejä että saisin Pushing Daisiesin jälkeen edes unta.

PS. Puraisin kieleeni perjantaina, ja pakkohan se oli ikuistaa. XDAINIIN ja viime perjantaina oli muuten vasemman silmäni alapuolella päivän aikana tosi monta elohiirtä, eikä minulla ole ikinä ennen sellaista ollut. Viikonloppuna niitä sitten tuli samaan kohtaan aina välillä, ja sama homma on sitten jatkunut eilen ja tänään. Tämä käy todella pahasti hermoilleni, koska se näyttää niin oudolle kun silmä vain nykii, ja Allukin vaan nauraa vieressä. :D Toivon todella että tämä olisi vain väliaikaista, en kestä kohta enää. Tuossa vasemmassa silmässä oli juuri vähän aikaa sitten kaksi kertaa silmätulehduskin, että mur.

Satutko tietämään mitään keinoja joilla pääsisi eroon elohiiristä, tai onko sinulla ollut silmässä sellaista?

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11