Monday, October 13, 2008

Rahanmenoa ei voi estää

Okei, nyt siis luvassa vähän niinkuin jatkoa eiliseen postaukseen, koska siitä olisi tullut liian pitkä jos olisin ahtanut kaiken siihen.

Perjantai-iltana kaverini Vilu tuli meille yöksi, koska lauantaina oli aikainen lähtö Kuopioon. Nukuin varmaan vähän yli viisi tuntia kun kaverin seurassa ei haluaisi niinkään nukkua vaan höpöttää ihan tyhmiä juttuja ja nauraa niille sitten katketakseen.

Lauantaina kuitenkin herättiin jossain vähän yli kuuden ja matkaan
päästiin kahdeksan jälkeen. Vaikka olikin aika sateinen päivä, ei se niinkään haitannut kun suurin osa kaupoista on ihan torin ympäristössä. Siellä sitten shoppailtiin ja välillä käytiin sentään Mäkkärissä. Yhyy, ei ollut kivaa kun tilaamaani suklaapirtelöä ei oltu laskutettukaan ja en sitten saanut sitä vaan olisin joutunut jonottamaan uudestaan pelkästään sen takia. Päätiin siis jäädä ilman.

Tässä pari kuvaa KappAhlista, kun löysimme tuollaisen ylisöpön karvahatun lastenpuolelta ja laitoin Vilun sovittamaan sitä. Lopulta hän sitten ihastui siihen ja melkein osti sen. XD ♥

Alla olevassa kuvassa ilmeeni on todella hurmaava, ja ihan kyllä tarkoituksella. ;D Vilu pyysi sensuroimaan söpön ilmeensä. ;__; Tässä myös näkyy shoppailuasuani.

Kaupoissa monta tuntia pyörittyämme päätimme lähteä uudestaan H&M:lle kun ekalla kerralla en ollut sitä käynyt niin perusteellisesti läpi. Siellä ollessamme sitten tajusin jotain ihan järkyttävää, nimittäin huomasin että aiemmin H&M:ltä ostetut vaatteet eivät roikkuneetkaan kädessäni H&M:n pussissa. Menin suunnilleen paniikkiin (ehkä vähän liioitellusti sanottuna) ja sain sitten kamalan *itustuskohtauksen ja päätettiin sitten lähteä etsimään sitä pirun kassia jossa oli tavaraa yli neljänkympin edestä pitkin Kuopion kauppoja joissa olimme käyneet. Ihmettelin vain koko ajan sitä, että miten en ollut missään vaiheessa tajunnut kassin puuttumista, eikä Vilukaan ollut huomannut mitään. Parista kaupasta sitten sitä kyseltiin, kunnes onneksemme se oli jäänyt Andiamoon ja se oli siellä tallessa. Voi että sitä riemun määrä kun sain ihanat ostokseni takaisin. ♥ Ihme kyllä että löysin sen ja vieläpä aika helposti, kun yleensä aina minun tuurini on ihan toista luokkaa.

Tuon häviämistragedian jälkeen lähdimme sitten melkein heti kotiin, väsyneinä ja jalat totaalisen muussautuneina monen tunnin kävelyn jälkeen ohuissa bellerinoissa.
Kotona kuitenkin jaksoin kuvata päivän asun lisäksi myös ostokset, ja ensin se päivän asu:

Haha, älkää ihmetelkö tuota ihme sensurointia, mutta ottakaa huomioon että olin tuon pitkän päivän jälkeen mm. nukkunut päiväunia kotimatkalla, joten olin tuossa vielä aika sekaisin. No mutta kuitenkin.
♥ olkaimeton toppi & pilkkulaukku: Seppälä
♥ heme ja huppari: Vilulta
♥ sukkikset & bellerinat (jotka ei kyllä tuossa kuvassa näy): H&M
♥ vesipyssykaulakoru: itse tehty
♥ rannerenkaat, keltainen kaulakoru ja hiusrusetti: lapsuudesta
♥ korvikset: Glitter
Näissä ekoissa kuvissa näkyy H&M:ltä ostettu musta viskoosia oleva ruusupaita. Löysin tuon melkein heti kun menin H&M:lle, enkä edes meinannut aluksi sovittaa sitä, mutta sitten oikestaan vain leikillä. Niinhän aiinä sitten kävi, että ihastuin sen outouteen. Sitä voi pitää aika monella eri tavalla, koska pääaukon saa vedettyä joko kumman jomman olan yli tai sitten molempien, tai sitten pitää sitä ihan normaalisti. H&M:ltä myös tuo pinkki rusettipinni, joita on kyllä kaksi mutta laitoin vain toisen päähän.
Myös tuo pinkki rusettikoru on H&M:ltä, ja on ihme että se pysyy ohuessa ranteessani. Niin että kuka täällä tykkää ruseteista..?
Koska en saa tarpeekseni tästä paidasta niin tässä vielä lähempää tuo kangas.
H&M:ltä löytyi myös tämä kuvissa näkyvä musta baskeripipo, jossa on takana tupsu, joka kyllä näkyy tosi huonosti. :( Oi kun ihastuin tähänkin, on tosi helppo vain vetäistä se päähän ja olla välittämättä miten hiukset on.
Asukokonaisuutena:
En tyytynyt pelkästään pinkkeihin rusettipinneihin, vaan kiikutin kassalle myös samanlaiset, mutta mustat ja isommat. Rusetteja vaan lisää...
Apua, miten paljon oikein kulutin H&M:lle, nimittäin tämä pinkki hupparikin on sieltä. x__x Siinä on ihana metellinen vetoketju joka menee kivasti vinoon. Jotain erityistä tuossa näin ja ostin sitten senkin...
Äitini oli ostanut Seppälästä alla olevan neliöhupparin. Hmm, en tiedä tuleeko tuota niin käytettyä, mutta ajatus on tärkein...
Haha, sitten viimeisinpiin ostoksiin, jotka hommasin toisella H&M:n käyntikerralla kun vanhempani tulivat maksumiehiksi. Etsin siis tuolta matkalta talvitakki ja -kenkiä, mutta kumpiakaan en varsinaisesti löytänyt, mutta tämän syystakin kuitenkin. _Sekin_ siis H&M:ltä, kuten myös tuo järkyttävä (mutta samalla myös söpö) karvalakki. XD En vain voinut olla ottamatta tuota. No, ainakin talvella sitten lämmittää päätä kun maltan sitä käyttää.


Hmm, käteni eksyi toiseen noista palleroista ilmeisesti joka kuvassa. -__-''
Tuo takki on siis vähän niinkuin villakangasta, mutta ei kuitenkaan. Apua, en osaa yhtään selittää. :''---D
Että sellaisia ostoksia. Noiden lisäksi ostin H&M:ltä uudet pinkit paksut sukkikset, kun vanhat alkavat olla aika huonot, Anttilasta (tupeeraus)kamman ja Madu Shopista Marilyn Monroe pinssin, mutta unohdin ottaa siitä kuvan. :(

Tuli siis osteltua aika paljon, mutta annan sen itselleni anteeksi koska pääsen shoppailemaan muihin kaupunkeihin tosi harvoin ja muutenkin ostelen aika harvoin uusia vaatteita. Ainakaan noin paljon.

Mutta eipä tässä vielä kaikki, tänään sitten sain Allulta viestin että osa meidän tilaamista H&M:n tuotteita on tullut, joten Ally sitten roudasi minulle tänään vielä lisää tavaraa. XD Kuvia minulla ei niistä vielä ole (ihan hyvä vaan), mutta tilauksiin jotka aion jättää kuuluu mm. samanlaiset balleriant mitkä minulla on jo pinkkinä, mutta nyt myös kultaisena, kultainen radiokaulakoru, pinkki leopardineule, ja ehkä mustat kiiiltonahkaiset (tolppa?)korkkarit. Tilasin myös ne aika monen blogissa nähdyt massiiviset mustat (kiila?)korkoiset ihanuudet, mutta niissä koko 37 oli todella tiukka, mutta kuitenkin noissa toisissa kengissä 37 oli ihan sopiva. ö__Ö Aika outoa, ja taidan nyt sitten ottaa ne kiiltonahkaiset, vaikka äiti kyllä sanoi että ne saattavat kulua ja naarmuttua aika nopeasti. Osaisiko kukaan sanoa, että miten hyvin tuollaiset kengät kestää, vaikka ei minulla niistä edes kuvaa ole? Voisin kyllä nuo tilaukset vaikka huomenna kuvata, tulisi kyllä taas hirveä esittelypostaus kuten tästäkin. :D Argh, kun en osaa yhtään tiivistää tätä tekstiä vaan lörpöttelen aina mitä sattuu... Tulee tällaiset kilometripostaukset ainakin. No mutta joo, ehkä sitten sauraavassa postauksessa jatkan tätä jauhamista...

PS. AINIIN! Olin melkein unohtaa! Se kamala juttu siis mistä mainitsin eilisen postauksen lopussa on se, että sain toissapäivänä shoppailureissun jälkeen kuulla mesessä että Vilulla on naamassa märkärupi (eww) ja että se on tosi tarttuva ja näin (eww eww) että oli/on aika todennäköistä että se voisi iskeä myös minuun, hän kuitenkin oli meillä yötä ja näin. Vielä ei kuitenkaan näytä kriittiseltä, mutta lauantai-iltana pyyhin täällä ihan hysteerisenä kaikkia pintoja joihin Vilu oli saattanut koskea. XD Crazy much? Pitää vain todella toivoa ettei se iske minun naamaani, vaikka onneksi tällä hetkellä on sentään loma, että voisin piilotella naamaani ihan rauhassa. Pikaista paranemista Vilulle, jos luet tämän. ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11