Sunday, October 5, 2008

All the dress codes they really make me yawn

Torstaina oli luvassa meidän opolle kertominen siitä, että jätämme kaverini kanssa lukion kesken heti alkuunsa. Vähän kyllä nolotti kun olimme olleet JOPA yhdella matikantunnilla ja sitten tehneet päätöksemme. XD Torstai oli onneksi myös viikon viimeinen koulupäivä, kun perjantaina ei jostain syystä ollut koulua, varmaan opettajien lomautuksienn takia. Torstai meni sateisissa merkeissä mutta ei se estänyt hameen käyttöä.
♥ kukonaskelkuviohame ja mustat helmet: äidin vanhoja
♥ puudeli-kuvioitu t-paita: ei tietoa
♥ vetskaritakki: Jim&Jill
♥ kahdet paksut sukkikset, korvikset ja kaksi mustaa ruusupinniä: H&M
♥ rannekorut: kaksi Seppälästä, kaksi omatekoisia
♥ silkkinauhat hiuksissa: kangaskauppa
Perjantaina sitten nukuinkin johonkin kahteentoista, ja heti suihkussa käynnin jälkeen hain aamupalaa omaan huoneeseeni ja aloin katsomaan kirjastosta lainaamaani How To Marry a Millionaire -leffaa, jonka yksi päähenkilö oli iki-ihana Marilyn Monroe. Ihmettelin että miten en ollut aiemmin katsonut tuota leffaa, ja se oli vieläpä tosi ihana ja suloinen. :)
Päähenkilöinä olivat Marilynin lisäksi mm. Betty Grable ja Lauren Bacall.

Leffa on tehty vuonna 1953, ja se lisäsi leffaan rakastumistani, koska tykkään juuri 50-luvun tyylistä. Mm. yksi Marilynin päällä nähty mekko oli tosi upea, ja tässä pari kuvaa siitä. Joissain näissä kuvissa se näyttää punaiselta, mutta se oli oikeasti ihanan tumman pinkki. ♥__♥

Haha, löysin jopa Googlen kuvahakua selaillessa tällaisen Marilynistä ja hänen mekostaan tehdyn nuken. :D Tämän nuken mekko on myös lähempänä leffassa nähdyn mekon sävyä kuin noissa aiemmissa kuvissa.
Marilynin lisäksi leffan toinen blondi eli Betty Grable oli ihastuttava.

Marilyn oli leffassa todella huononäköinen, ja joutui käyttämään silmälaseja, mutta hän piti niitä vain naisten seurassa, koska ei voinut näyttäytyä miehille ne päässä. :D Hänen turhamaisuutensa johti sitten suunnilleen sokeana kulkemiseen. Ihan noin pitkälle en ehkä minäkään ulkonäköni takia menisi...

Perjantai meni muuten suunnilleen pelkkään koomaamiseen, mutta illalla sentään sain äitini värjäämään hirveän tyvikasvuni. On kyllä kamala se haju mikä varsinkin blondauksen yhteydessa leviää.

Se värjäys hoidettiin juuri perjantaina mm. siksi, koska lauantaina oli äitini yhden siskon viisikymppiset. Launtai olikin sitten huono hiuspäivä, kun en saanut hiuksiani asettumaan hyvin sen vuoksi, että ne piti selvittää kokonaan sen värjäyksen takia. Ne olivat myös pe-la välisen yön kiinni, joten se sinetöi joka suuntaan osottavat hiukset. No, huonosta hiuspäivästä huolimatta lähdin niille synttäreille. Päälläni oli melkein täsmälleen sama asukokonaisuus kun vähän aikaa sitten koulussa. Yleensä en noin lähekkäisinä päivinä laita samaa asua, mutta en oikein muutakaan vähän juhlavampaa keksinyt kuin tuon mekon, ja sen kanssa sopi hyvin myös samat asusteetkin.
♥ mekko ja vyö: äidin vanhoja
♥ pinkki neulepaita: Jim&Jill
♥ paksut sukkikset: H&M
♥ laukku (jossa hihna sisälle tungettuna): Seppälä
♥ kukkapinnit: Accesorize
♥ "kultainen" kaulakoru ja osa rannekoruista (loput itse tehty): Seppälä

Menomatkalla olin vielä noinkin hyvätuulisen näköinen, toista se oli sitten tulomatkalla yhdeksän jälkeen. Lähdimme siis päivällä sinne jo klo 13.30, ja luulin että emme siellä olisi ihan noin myöhäään. Olisihan se tietenkin pitänyt arvata, kun kyseessä oli äitini ja hänen siskonsa, että heillähän sitä juttua riittää. Loppuajasta minulla koski monta tuntia mahaan ja pääkin meinasi siinä samalla levitä sukuni todella korkeatasoisille (not) jutuille. -___-'' Saattoihan se sitten olla aika itsekästä, mutta yhdeksän jälkeen kilahdin ja pakotin porukat kotiin. Autossa taas pidin heille mukavan saarnan. Joo, todellakin olen unelmalapsi ja silleen. ♥ Ei ole muuten reilua että veljeni ei tarvitse ikinä lähteä mihinkään juhliin ellei hän halua, ja sitäkin tapahtuu _todella_ harvoin. Onneksi siellä synttäreillä sentään oli osa miljoonista serkuistani, omistan sentään muutamia sukulaisia joita kestää edes hetken. Ja ei millään pahalla tietenkään...
Tätä asiaahan ei tietenkään mitenkään paranna se, että suvussani n. 34565 ihmistä täyttää lähivuosina 50 tai jotain, että ihania sukujuhlia vaan lisää tulossa, kuten itseäisyyspäivänä mummini 80w synttärit. 8--------))

Okei, tänään sitten ainainen mökötys on vielä jatkunut, mutta lähdin sentään käyttämään koiria ja kamerakin oli mukana.

Yksi pihamme ihanimmista jutuista on tuo tummanpinkki pieni ruurupensas, joka kukkii vieläkin.

Ainiin, maanantaina eli huomenna on muuten ruotsin kokeetkin, että niihinkin olisin eilen niin kovasti halunnut päästä lukemaan, kun eihän tietenkään tänään sekään innosta. xD Ja ei ainakaan kun eilisiltainen päänsärky jatkuu vieläkin. Ainakin näitä vaivoja minulla aina riittää jos ei muuta.

Tuli muuten taas mieleen, että tämä minun blogini olisi suurin piirtein kunnon angstaus/emoblogi jos kävisin tänne tuntojani monta kertaa päivässä itkemässä. Nyt kaikki on silleen "O_____O" kun ihan tarpeeksi tänne valitan jo tälläkin hetkellä. Mutta niin se vain on, että ei tänne tule laitettua kuin jotain suurinpia valituksen aiheita, enkä täällä kyllä koko pääni sisältöä tänne alkaisikaan selittämään. Enkä kyllä tiedä miksi tästäkään asiasta täällä edes mainitsin, eihän tämä vaikuttanut mihinkään. Joo nyt alkaa taas jutut menemään vaikka mihinkä suuntaan, että moido, ruotsinkirja odottaa.

PS. Enää ensi viikko ja sitten LOMA. ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11